Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vsak jasny, sto lidi sto chuti, proto pisu pro me.
    U me zase GTA neni sandbox, protoze nemas absolutne zadnou moznost jak ovlivnit okoli. Krom toho ze cornes par aut a nekoho prejedes. (Kdyz neberu story ze SA kde se odemykaji ruzny casti mesta a neco se trochu meni)
  • to je věc názoru. Sandboxy typu GTA jsou OK ale chodit v nějakým RPGčku po krajině a zabíjet vlky vzít jejích kůži a pak jít zas půl hodiny nazpět během toho se třikrát ztratit a pětkrát zakysnout v nějakým bugu to není nic pro mě. Hold čas jsou peníze
  • Zabavnejsi nez koridorovka (aspon pro me)
  • být tebou si nedávám jako profilovku obrázek z ME jinak to na tebe budou zdejší rozumbradi pořát vytahovat. Risen jsem nehrál (i když takovej Gothic 3 byl hroznej) a nevím zdali je to hra lepší nebo horší než ME 3, ale souhlasím že hra v níž člověk chodí pořád sem a tam po krajince za otravnejma qvestama je nudná.
  • HahahahaHAHaAHAHahahahAHaHAHAHahAHahAhaHaHaAHAHaHaHaHaAHAHa!!!!
  • RPG, které tě jenom vede za ručičku, není žádné RPG. Jde tam hlavně o svobodu rozhodnutí, k čemuž patří vybírání z mnoha questů nebo zvolení vlastní cesty.
  • První hra od Piranha Bytes, kterou zřejmě nebudu hrát... U Pb je ten koncept bohužel vážně pořád stejný a tohle prostě není ono... U G1 a G2 jsem se královsky bavil, stejně tak Risen mne hodně nadchl, ale na tohle jsem naprosto ztratil chuť po betě...

Taky mně strašně mrzí jejich práce s efekty. Animace střelných zbraní jim nikdy moc nešla.

Jinak pobral někdo ten soubojový systém? V recenzi ho nezmiňují...

http://www.risen.cz/risen-2/recenze/ Recenze na Risen.cz
  • Ted mi jeste vycucej z prstu cisla sportky, prosim.
  • jindra.veliky
    premejslim jestli stahnout nebo ne. zatim jsou nazory tak 50/50 a me jen tak ledajaky rpg nebavi... *4*
  • Mechwarrior_bw
    v prvom rade je to klasická ukážka dnešnej generácie hráčov, ktorí chcú byť ťahaní za ručičku... preto má úspech séria cod, preto sa upúšta od otvorenejších, obtiažnych hier kde títo ľudia nevedia čo majú robiť... a tak potom aj vyzerá herný priemysel. (nič v zlom, len popisujem).
  • Jestli tomu tak opravdu je, tak ti jistě výborně sedne. ;)
  • mna od tejto hry už odradzuje zase osekanie rpg prvkov na môj v kus by ich mali pridať nie zjednodušovať systém
  • Paul_cz
    Kupoval jsem přes greenmangaming steam klíč a v možnostech jazyka mám i češtinu, ale netestoval jsem jí.
  • ak hra vyšla v češtine tak hej
  • Muže mi nekdo prosím odpovedet? když to koupím pres steam bude se dat nastavit český jazyk??
  • pohnojili to zase to je hra pre 5 ročné decká
  • heh ze sa prave Piranham vycita ze nemenia zabehnute kolaje ked prave to od nich fanusikovia ocakavaju - stary dobry gothic styl hrania...

ono vobec nevadi ked autor ponecha povodny koncept bez zmeny len prida par veci a nie naopak - vsetci vieme ako dopadlo seria Dragon Age...

@autorovi recenzia: btw aky mas nazor na seriu Assassin Creed ktora je identicka uz niekolko rokov? Alebo Call of Duty?
  • Nehral jsem Gothic 1, a kdyz jsem se pak dostal ke Gothic 2, byla tam fura narazek na postavy z jednicky, ktere jsem nechapal. Prislo mi to cele takove nudne a nakonec jsem to ani nedohral a smazal. Gothic 3 uz jsem sice dohral, ale nezdal se mi nejak zvlast dobry. Takovy nevybalancovany a zmateny. Takze kazdemu to sednout nemusi.
  • Neres co lidi pisou. Ona vetsina chytraku co pise "kde jsou ty casy, kdy jsem si musel mapu kreslit rucne" ve skutecnosti nikdy takovou hru nehrala, pripadne hrala zpusobem, ze sli dopredu dokud neumreli a pak to skoncili.
  • Asi by to nehral ne?
    Oni byly dosti rozumne duvody, proc se od tohohle stylu her opustilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit