Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Umaroth
    No já pořádně začal hrát až tak ve 13-14ti (2006), šáhnul jsem po starších hrách (half life, wiolfenstein) ale k temto oldschool hardcore hrám sem se nikdy nedostal, a už se nikdy nedostanu, protože to je mi cizí. Chápu že pro lidi co s hrami vyrůstali od maria je tohle něco jiného...
  • Paul_cz
    Nějak jsem v recenzi nepochytil problémy s grafikou, viz
    http://www.youtube.com/watch?v=_tkIemLskTI

Bliká to jak na diskotéce, a ten LoD systém..otřes.
  • Pirat nema nikdy dostatek rumu!
  • Rekl svuj nazor,tak se necerti zbytecne,kazdy vam fanboyum do pr...le nepoleze.Proste mu to nesedi a basta.Sto lidi sto chuti.Takove jako ty mam nejradeji.
  • Možná proto, počkej za chvíli :D Teda ne že bych ti to přál, ale tady jsem byl celkem vyřízenej, a to jsem s žádným free roam rgp problém neměl...
  • Umaroth
    Hele v Dark Souls sem se ještě nenaštval kvuli tomu že bych nějak bloudil (ta hra mě asi nějak šikovně sama navádí) , i když mám odehráno zatim asi jen 3 hodiny...
  • Asharak
    Poslední dobou i riziko pokuty *7*
  • MidnighT91
    By mě zajímalo co bys dělal ve starejch RPG hrach kde jsi k dispozici neměl ani mapu a musel sis ji kreslit sám...
  • Dobrá rada: nikdy nehraj Dark Souls *1*
  • smejki
    Jak je na tom překlad?
    Když jsem zahlédl slovo "zlodějina", chtělo se mi zařvat:"Grammar nazis of the world, unite!"
  • Umaroth
    Takže to že mimo jiné hry mám rád Mass Effect znamená, že jsem ''typický mass effect hráč'' hmmmm...skvělá dedukce !
  • Umaroth
    No u původního Risenu jsem bloudil a to jsem se v logách hrabal, a mě prostě nebáví x hodin neco hledat s nulovým postupem ve hře. Chápu že tyhle hry jsou super pro šmejdily, i já si rád zašmejdím, ale s tím pocitem, že si šmejdím cestou někam. Ne že šmejdím a třeba náhodou narazím na místo questu....na to jednoduše nemám čas, nebo čas by mozna i byl, ale nejsem ochoten ho tomu věnovat (Ano jsou i hráči, kteří mají přítelkyni *7* )
  • Koľko je pirátskych RPGčiek?
    Akella ti asi nič nehovorí ...
  • PreidaQ
    Každá hra tě přece nemusí vodit přesně za ručičku tam, kam potřebuješ. Navíc, když člověk není pitomec a alespoň trochu čte a vnímá quest logy aj., tak opravdu málokdy bloudí. *7*
  • S recenziou absolútne nesúhlasím....koncepčne zastaralý? WTF?

Gothic 2 bude hratelný narozdiel od 90% hier i po 20 rokoch. Takisto Gothic 3. Keby som si chcel dnes zahrať starú hru, bude to práve Gothic celá trilógia. Risen bola čistá kópia tejto série vrátane chýb a to sa mi páčilo.

Risen 2 je ešte premakanejšie ako Risen a ešte za rozhodli zariskovať a ísť do pirátskej tématiky. Koľko je pirátskych RPGčiek? Datadisk k Two World 2 akurát :-)......

BTW. Absolútne slabá recenzia, s ktorej som sa absolútne nič nedozvedel a je uťatá niekde v strede, pritom autor sa hneď na úvod zamotáva do úvah a kritiky, ktorú nijakým relevantným spôsobom nevie obhájiť.
  • Hmm, klasický Mass Effect hráč. Myslím, že to sedí.
  • Přesně tak...začínám si myslet že je to nějaký spiknutí...
  • Umaroth
    Mě koncepčně bloudící hry typu Risen netáhnou, nemám rád RPG která vás nikam nenavedou a vy pak půl dne hledáte správné dveře do kterých vlézt, abyste mohli v questu pokračovat. Sandbox určitě, ale musim pořádně vědět co a jak a hlavně kam. Neříkám že Riseny jsou špatné hry, ale mě nesednou. *5*
  • true story
  • MidnighT91
    ješte jsem nehrál takže nevím ale můžeš zkouknout nějakej gameplay ten ti určitě řekne jak moc pirátské to vlastně je...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit