Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zrovna level, jestli se nepletu
  • Mam zatial odohrane asi 6hodin takze hodnotit celu hru nemozem. Zatial je to dobre. Piratska atmosfera tomu dodava smrnc. Samozrejme zacinate od nuly a zaciatky su trosku drsnejsie. Boje sa mozu zdat velmi jednoduche avsak mate dost moznosti kombinovat a ked sa naucite par trikov tak to ide celkom dobre. AI je trosku slabsia, niekedy to zamrzi viac nez by bolo treba ale nic tragicke sa nekona. Grafika je podobna risenu a okrem par nedostatkov(u mna miznuca trava) ako nie velmi posobive nacitavanie objektov je to pekne. Zatial by som tomu dal 8. A bavi ma to urcite viac ako predosli diel. Hoc mu ide verne v slapajach. Ale ako som uz pisal, piratska tematika tomu napomaha.
    Ale komu sa nepacil Risen tak ten dvojku podla mna nemusi ani zapinat. Pozornost si tato hra ale zasluzi. Je to na vas...
  • Diablo 2 taky dostavalo 8/10 a vsadim se, ze trojka pod 9 nepujde, i kdyz tu dvojku neprekona.
  • Veskoslav
    Pravda no:(Nemusím ekonomicky zajišťovat rodinu a chápu společnost EA:-D
  • Veskoslav
    A můžeš mi říct v kterém časopise prosím? Co jsem prohledával ne či staré Level, Score, co mám schované, tak povětšinou se hodnocení pohubovalo v minimě 8,5-10. Ale 8/10 sem nikde nenašel.
  • Pravda televize, ale ty me neopravuj, jeste jsi dost nevyrostl. *15*
  • Veskoslav
    Spíše "televize", ne?:-D Jinak fajn nick *14*
  • To je tu bezne, kazdy chce mit svou pravdu a plusy a minusy se stejne klikaj podle davu. *15*
  • Jenom aby ta sipka byla udelana presne podle pixelu monitoru.
  • Ano, je to rovnou v češtině, nemusíš se bát, mám to na Steamu z předprodeje.
  • "Tyjo..průměr....tak to nemá cenu kupovat...."

dneska jsem koukal na s tarý časopisy a Starcraft dostal pouhých 8/10! Spousta her, co sebrala jen 7/10 mě velice bavila a držela. Co to je hodnocení? Na nějaký mass defekty a jiný vyhipovaný kraviny se spousta hráčů může vykašlat a najít velkou porci zábavy v titulech, který někdo jiný ohodnotil na pouze "nadprůměrné" ....
  • hmm asi to upirátím, když je to hra o pirátech
  • 4815162342
  • Já u ME 3 přemýšlel hodně a hlavně u konce. Mám napustit vanu hodit do ní kompl a pak za ním skočit. Mám si omotat kabel s komlu kolem krku a pak ho hodit z okna nebo mám najet autem plným výbušnin do sídla Bioware, když už jsem se díky kvízu dozvěděl kde nesídlí. Ale vážně tohle není o pomlouvání jinak perfektního ME 3. Dokonce pominu že srovnáváš angry birds s ME což mě jako fanboy obouch her dost naštvalo. Ale říct že když čověk v nějaké hře bloudí tak hodně přemýšlí je divný já když se někde ztratím tak chodím nazdařbůh tak dlouho dokud nenarazím na nějaký NPCčko co by mě přeposlalo za dalším qvestem. Navíc to vyznělo jakože člověk co hraje ME či DA nemá zájem o příběh, postavy, nebo zkoumání prostředí (vím je to koridor jak... koridor ale člověk alespoň může 3 hodiny ztrávit čtením kodexu a tím vlastně taky prozkoumává okolí). *3*
  • Veskoslav
    Takže prostě průměr. Určitě nekoupím hned, počkám pár měsíců. Stejně teď vychází Diablo, je zkouškové a venku je docela dost pěkně:-D:) Ale myslím si, že hodnocení 7 není špatné.

A k diskuzi. Když proboha někdo potřebuje šipku, která mu ukáže, kde přesně má jít, tak ať se na mě nezlobí, ale to jsou hry pro malé fakany, co si neumí buď text přeložit nebo jsou tak líní, že si to ani nepřečtou i když to mají přeložené. Potom se člověk diví, že hry jsou čím dál jednodušší a masovější. Co kdyby náhodou nenašli zapadné dveře......
  • Masa-san
    Zřejmě záleží na osobním vkusu, ty prostě nejsi na hry od PB
    G2 charakter trpěl ztrátou paměti a tak znalost událostí z jedničky nebyla nijak zvlášť potřebná, protože charakter sám si nic nepamatoval *2*
    Já osobně hrál G1 až G3+ Datadiscs a pak i Risen a přinejmenším G1-G2 patří k nezapomenutelným herním zážitkům.
  • fichtlis
    co byste porad chteli, ja ted hraju legend of grimrock kterej je naprosto perfetktni, takze jestli tohle je kvalitni prg tak do toho jdu. budte radi ze se delaj porad hry a kdyz vas to nebavi nekupujte, nestahujte a hrajte si to co vas bavi, treba fallouta jednicku nebo jiny poradny rpg v uvozovkach. stejne je to furt to samy tak nevim nad cem remcate porad.
  • Kinet1c
    prepac my, ale neda my to sa spytat. TAK NA CO TO HRAS ?? Tieto hry su urcene pre nejake typy hracov, evidentne ty nim nie si. Hral som mnoho RPG, fakt mnoho, a neznasam napr. priliz komplikovane hladanie nejakej osoby v queste ci lokacie, na druhej strane to sa moze stat, ked je vhre na ho*no questlog, prip. ked clovek nechape co mu kto zadal za ulohu.. Tzn ked ti niekto povie chod na sever a potom na krizovatke odboc na juh, tak ked je mapa k dispozicii a pouzivas rozum, NIET sance ze budes bludit, mozno kus, ale to co si ty popisal znamena, ze hras hry len tak, lebo prave vonku prsi a nemas co robit. HRy bud hras pretoze si nadchnuty pribehmy, ci prostredim, prip. postavami, zapletkou ci hernymi prvkami, alebo ich hras preto lebo sa nudis a nemas co robit, ked je to tvoj pripad tzn nudis sa a hras taketo hry z nudy, tak ich radsej ignoruj a vezmi angry birds ci nejaky hidden object game, cas ti rychlejsie ujde a ty sa na okamzik aj zabavis. To je pripad aj s DA 2 ci ME (aj ked ME milujem), su jednoduche, nepotrebujes mnoho premyslat, skratka sa oddas akcii a pribehu, ale clovek niekedy chce nieco viac ako len to, chce sa pohrat so statistikami postavy, chce si postavit nejaku tu zbran, ci vecicku co 10 sec po aktivacii spravy dieru v stene atd. Priznam sa ti aj ja si rad zahram obcas hry kde rozum mozes nechat v postely a len si tak uzivat, ale vecsinou mam hry, kde musis mat viac rozum ako hocico ine.
  • Mě jen překvapilo jak se s názorem ostatních lidí nedokážou někteří návštěvníci této diskuze vyrovnat.
  • ucho
    na samotném slově nic špatného není, nacisty bys volal zbytečně...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit