Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mi prijde ze animace obecne jsou ty nejhorsi co sem v poslednich letech videl. Nejenom silene gestikulovani kdyz postavy mluvi. Treba sledovat jakym zpusobem hrdina bezi docela boli, pokud k tomu jeste zacnete skakat, uz to nejde vydrzet.
  • Co je to ten DarthMod?
  • samozrejme jsem myslel frakce u kterych mas moznost vyberu :)
  • frakce jsou invizice a piráti, začínáš za inkvizici ze který tě jakoby vyhodí a musíš se přidat k pirátum, je to ale součást příběhový linie, takže jiná možnost neni:D
  • ...Ano, a zpracování dialogů se vrátilo o pár let zpátky, jak konvezace, tak chování a pohyby postav. *11*
  • dalsi mrtva znacka. Prisaham jestli zmrvi i Half life 3 tak uz nikdy nezapnu zadnou hru...
  • nj rpg od tvrucu gothic na gamepadu :((((((. zla doba
  • Behem prvnich 5 hodin hrani nepadl zadny naznak toho, ze by ve hre byly nejake frakce.
  • prudislav
    hlavně že diablo zjednodušený neni :-D
  • Dotaz na nekoho kdo hral. Da se opet pridat k jedne z x unikatnich frakci? Vlastni armor... Gothic klasika, nebo to zkonzolili?
  • Je hrozný dívat se jak zanikají kvalitní herní značky, zjednodušujou se kvuli konzolistum a stávají se součástí EA. Proto je tady třeba DarthMod Total War, kterej se nezjednodušuje, naopak bude jen těžší a reálnější. A je zbytečný vydávat budgetový RPG s laciným DoF oparem, když venku kraluje Skyrim a zachvilku všechny pohltí Diablo.
  • Já si čtu recenze z 10 let starých časopisů rád....jenže tenkrát to byly skutečně profesionální žurnalistické články, dnešní recenze jsou ze 70% jak zápisky od 13-ti letý holky
  • Pořád to má příběh jako by ho vymýšlelo třináctiletý dítě?
  • Pridali pistole, odebrali dodge. Takze boj se zvirati ted probiha stylem: utok, utok, utok, utok
  • "neprekona, prekona..."
    Diablo 2 jsem hral spoustu hodin a kralovsky jsem se u toho bavil, nepochybuju, ze i u 3 stravim spoustu casu a budu se kralovsky bavit. Z meho pohledu neni co prekonavat.
  • ziadne osekanie RPG prvkov tam nie je, Risen2 je na tom lepsie ako jeho predchodcovia.
  • RazorProduction
    ludia nechcu citat,ludia chcu videt video recenziju *7* *16*
  • Cahir
    Tjn, to umíš jen ty.
  • Tak u Risenu 2 tam zrovna ta čeština psaná není, i když ve hře je...
  • Tak s gamepadem Ti nepomůžu, ale na klávesnici je to stejně jako skok na mezerníku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší