-
Hned mi to bylo divné, vždyt max nepíše takhle...
-
Dobrá recenze. Dopadlo to tedy solidně. Nic extra nového ale ani to nepodělali.
-
N7N7, ted sis naběhnul, ale neboj, vymyslíš si novou přezdívku, pod kterou budeš trolit, dokud se to zase neproflákne a budeš si muset vymyslet další atd. *6*
-
Maxi, ty máš nějakou poruchu osobnosti neb nechápu že píšeš... jako inkognito i jako anonym.
-
Moc pěkně napsaný verdikt. *15* Takhle mi to stačí, vyšší hodnocení jsem ani neočekával. Risen 2 dostal též sedmičku a bavil mě hodně. Hlavně že se nekoná žádný velký průšvih jako třeba v případě Sacred 3, za to jsem moc rád... Jasná koupě. *5*
-
Spíše bych se divil, kdyby se to naopak povedlo a předehnalo své starší bratříčky ale tak na pár odpolední se to ještě dá.
-
Návraty 2.0 bude po dlouhé době první hra, kterou opravdu nadšeně očekávám. A to se prosím jedná o neoficální fanouškovský datadisk.
-
Asi tak. Hratelnější duplikát. Zahraju si, odinstaluju a znova rozjedu starý dobrý Gothic... *4*
-
A jaký? S datadiskem, nebo bez? Protože be NotR je to docela primitivní, jednoduchá hra :) Jinak já sme G1 dohrál 21× :D A to tu hru znám od roku 2010... :D
-
Spíše o ní ti, co se o hry od PB nezajímají, skoro ani neslyšeli... A hra byla ve vývoji cca 3 roky (+), zatímco takový G2 vyšel o 1,5 po G1... Ale je zase pravda, že tu hru dokončili až v datadisku Night of the Raven, který vyšel o rok od G2... Ale i tak měli méně času než na R3...
No, nezbývá než čekat na datadisk Návraty do G2A http://forum.gothicz.net/viewtopic.php?f=358&t=17444 *3* -
G2 forever... 36x dohráno :D
-
po precteni recenze nemam vubec chut do toho jit....jakobych uz vsechno zazil v G3 nebo Risenu 1 *9*
-
Tak, jak sem očekával... Takové "o trošičku" lepší než Risen 2 :)
-
Zdá se mi to, nebo ta hra vyšla nějak rychle ?
-
Sedmička takovýhle hře je zárukou kvalitní zábavy pro každyho kdo ma tyhle "gothicovsky" hry rád... Pro novacka to asi bude krkolomná a nepochopitelná hra... Jen tak mimochodem, Gothic 3 byl po tom komunitnim patchi, alespon pro me, jedno z nej v ty dobe... Kam se sral Oblivion