Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny
    Nikdy nezažiješ, protože gothic bylo svyho času neco naprosto uzasnýho, dnes už je takovejch her spousta a to už se prostě nedá.
    Tim chci říct že jsem bráchum (oba vasnivy hraci) pustil gothica 1 i dvojku a prostě je to nebavilo, protože naše generace na to má jiný vzpomínky, vzpomínky něčeho nového a úžasného.
  • Podle mě je základním kiksem ta orientace na exotické prostředí, piráty atd......To je tak specifické prostředí, navíc nám evropanům docela vzdálené, že to prostě není chytrý tah. Navíc i v minulých dílech to bylo přijato rozporuplně, ale oni se toho pořád křečovitě drží......Chápu, že se asi nějakým způsobem chtěli trhnout od původního světa Gothicu, navíc i tam byl ve dvojce v datadisku náznak toho že je to k těm pirátům táhne, ale je to podle mě nešťastná volba. Třeba někdo bude mít jiný názor, ale mě to hodně nesedí. Když se to potom ještě spojí se zjednodušením v těch nesprávných oblastech, které Gothic dělali Gothicem tak je o průšvih postaráno, a já osobně jsem už u prvního Risenu očekával průšvih, kterej nastal, ale ještě to trochu vyvažoval herní mechanismus a docela i snesitelné pojetí toho mě osobně nesympatického světu, ale dvojka pro mě byla katastrofou a úplným opuštěním toho co jsem měl na sérii Gothic rád a trojku už ani nechci zkoušet, i přes to co všechno slibují tak mi stačí jen to že se opět bude jednat o Piráty a Karibik......fuj velebnosti du blejt. Nesouhlasím s autorem, že tito vývojáři už nemají co nabídnout, naopak řekl bych že jejich přístup, který od začátku měli když ještě dělali sérii Gothic byl jedinečný a současným RPG hrám hodně chybí......ten smysl pro detail, a hlavně ten způsob jakým Vás hra začlenila do světa, kde jste si mohli kovat meče a lovit zvěř atd atd......To už se dnes prostě nevyskytuje a když ano tak je to velmi povrchní........Takže za mě další RPG od Piraní ano, ale prosím !!!! jiným stylem a hlavně v jiném prostředí a jiném světě !!! *10*
  • Internetem se šíří teorie, že snad vytvořil odnož PB a mezitím, co se pracovalo na R3, vytvářel nový projekt, nebo že se odtrhl úplně a dělá na něčem novém. Težko říct...
  • Plavání i šplhání tam je. Jenom je otázka jestli to půjde všude, nebo opět jen na povolených místech...
  • Jó mluvíš mi z duše. Když jsem zase hrával GTA San Andreas a lítal v letadle, tak jsem si pokládal otázku, proč se autoři nezbavili toho zbytečného balastu kolem a neudělali čistokrevný letecký simulátor...
  • Odulin
    Skvělá recenze, se kterou nezbývá než souhlasit. Gothic už nic nevrátí...
  • Nedělám to často a velice mě to mrzí, ale musím souhlasit s recenzí. Už to zkrátka není to co to bývalo.
  • Předpokládám správně, že potápění a šplhání po horách z dob prvních Gothiců se ani tentokrát nevrátilo?
  • Přesně jak píše recenzent, je to 100x dokola obehrané klišé, kterého si dříve či později nabaží všichni a ačkoli ta hra v jádru není špatná, tak stereotypní návyky a pocit, že jste to již hráli a viděli po celou dobu hraní přetrvává, prostě a jednoduše celá série se již vyčerpala a není z čeho brát pouze se obarvily kulisy.
  • Nechápu, za to ty mínuska... :))
  • No škoda, když já bych prostě chtěl zažít ten pocit jako z Gothic 1 nebo z 2.
  • Veskoslav
    max
  • maros.goc
    skor som narazal na to ze postavy vam spristupnuju nove "schopnosti" či zvyšovanie štatistík tiež pri nich ...o +5 či o +10 :D alebo to v Risen 3 uz tak nie je? :)
  • kže takovej kingcome dilvrens!!
  • gothic styl je dobrej, jen to prostredi musí nutne pusobit repetitivne, opet lode, pirati, dzungle atd.
    co kdyby dali dalsí díl treba do severskeho zasnezeneho prostredí, nebo naopak do prostredí poušte, nebo do malebne evropy. A soustredit se mene na bitvy ze na vas na kazdym metru vyskočí neco otravneho ale víc na príbeh a nebojove prvky (mít vlastní dum, chodit na lov, kovani a prodavani mecu nebo i vareni piva a pod.)
  • Co tam bylo? *1*
  • Seznam odejivších členů Phinana bites je zde - http://www.worldofrisen.de/english/article_cat26.htm , nakolik je aktuální nejsem schopen posoudit, zrovna zmíněný Mike Hoge tam v tuto chvíly chybí , vzhledem k tomu jak jsou pirane již od svého začátku malý team tak je oněch 11 jmen vlastně docela hodně.
  • maros.goc
    :( :( :( smutný príbeh
  • Poslední (a jediné) informace kterou jsem ohledně tohoto zaznamenal bylo toto- "Mike Hoge is hinted to not be working on the new project" - "Je naznačováno že Mike Hoge nepracuje na novém projektu" u infa o risen 3 na http://www.worldofrisen.de/english/article_469.htm
  • milos.bohonek
    Mám za to, že s hrami sekl úplně, že byl po těch letech vyhořelej. Ale to už je pár let, kde je mu teď konec... to nevím. A docela by mě to zajímalo!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit