-
ale však Hoge bol predsa stvoriteľ tých temných Gothicov, a presne takú atmosféru mal aj prvý Risen ....sakra :( ....takže on odišiel úplne z herného biznisu, či do iného štúdia? pretože ak s hrami skončil, tak to potom nechcem aby ďalší Gothic vôbec niekedy vznikol
-
Kdepak, nemýlíš- http://www.risen.cz/novinka/?id=716. *3*
-
Přesně, dvojka už šla mimo něj. Proto ti piráti a ostrovy a exotika... Jeho rukopis mi seděl víc.
-
Zejména kvůli Mikovi je tam ten "plus minus" dodatek. :-) Máš recht, ten tomu týmu chybí a myslím, že být u kormidla, Risen nikdy není tak exotický a pirátský. Ale prý toho už měl plné zuby, tak odešel.
Na druhou stranu, spousta lidí na vyšších pozicích je v PB skutečně od začátku. A ta společnost funguje víceméně stejně od svého založení. -
to není pissing contest :-) už není tolik času... ale celá série risen se nese v duchu gothicu a to já můžu (krom čtverky) ;-) i kdyby risen 3 nebylo dobré tak si to zahraju z nostalgie :-))) raději než pař si skoč za slečnama nebo do hospody, ale s těma slečnama si pamatuj - safety first :D XD
-
ani bych nerekl kdyz jsem v gothicu 2 likvidoval ty hordy orku nebo v NotR ty prisery v pyramidach tak jsem si pripadal ze hraju diablo
-
Teoreticky mohl, ale nemyslim si že by to bylo pravděpodobné, vývojářský team je malý (cca 20 lidí) a na hrách se většinou pracuje až do poslední chvíle (tj do vyhotovení gold verze) a vzhledem k časté zabugovanosti PB her (vlastně rpg her všeobecně) ještě mnohé měsíce poté na patchích.
-
Mike Hoge už nerobil na tej hre ani na dvojke v podstate? ...tak tu sa vysvetluje ten kvalitativny pokles serie :(
-
Oficiální čeština není, ale fanoušci už dělají vlastní překlad. Měl by být na podzim, jestli se nemýlím.
-
Vidim, ze tebe uplne uniklo o com su hry od Piranhe a preco ich urcita skupina hracov tak zboznuje... ze diablo *8*
-
ten posledný odstavec je veľkou pravdou, ...nemajte mi to za zlé, ale osobne to cítim rovnako :( ...ich posledné hry sú síce remeselne vcelku zvládnuté, ale je toho istého už vážne trocha moc ....preto osobne už by som nechcel vidieť ďalšieho Gothica ...nebojim sa ze by to dopadolo horšie ako 4ka, skôr som presvedčený, že by to nedopadlo lepšie ako Risen 2 či 3 .....Pirane sú ale šikovní a určite by som nechcel aby skončili, len by mali skúsiť iný žáner, iné zasadenie, proste niečo iné, aby si oddýchli od toho Gothic štýlu a až potom s čistou hlavou by sa mohli pustiť do noveého Gothica ...
-
tyhle hry se nejlepe hraji v nemčine, pokud ji rozumíš
-
ja mam z toho už takovej rozporuplnej pocit, jak už jsem psal evropska atmosfera je pryč a tahle exotika mne neláka. navíc tyhle rádoby rpg-čka piranim nikdy moc nešly. Priznejme si dialogy moc nejdou do hloubky a questy taky ne, kocháni se prostredím taky neprichazi v uvahu vzhledem k tomu že je to typicky predstavitel tzv. "bramborove" krajiny (vyraz ktery zavedl p. Vavra)
imo by udelali nejlíp kdyby se zbavili všeho radoby rpg balastu a udelali z toho čistou rezničinu ve stylu diablo nebo torchlight (ktery se ted chystam rozehrat kdyz bude čas). To je hratelnost v ryzí podobe zbavena všeho balastu kolem.
Jinyk kdyby mi to chtel poslat nekdo jako gift na mail, nebudu se zlobit a budu vdecnej ale tohle by mne nebavilo hrát za penize :( -
Pro mě jakožto milovníka Gothicu je to rozhodně i tak nutnost, i když jmi do toho moc ta exotická atmosféra nesedí a vytrácí se ta mystika původních G. Chci se ovšem zeptat, jak to bude s lokalizací?
-
Vyvoj Risen 3 mohol zacat este davno pred vydanim Risen 2, robi sa to tak celkom bezne, ludia, ktory uz v pokrocilej faze vyvoja Risen 2 neboli potrebny, zacali pomaly pracovat na zakladoch pokracovania.
-
Jak u nás v NDR das ist eine katastroph! já dodám eine kleine schweine. *3*
-
Risen 2 vyšel v létě 2012, vzhledem k tomu že je nyný léto 2014 tak se lehkými počty dostávám k tomu že vývoj risen 3 trval takřka přesně 2 roky (tj.ne 3).
-
Patří to pod, maxe, tedy N7N7
-
Nejsem si zcela jist nakolik jsou PB v tom "stejném složení" jak se o tom píše v posledním odstavci, mnoho významných lidí z vývojářského týmu v posledních letech odešlo, z nedávné doby se jedná například o Mika Hodge, hlavního designéra většiny PB her, který už prý u vývoje risen 3 chybí (už u risen 2 nebyl h.l desiignerem).
-
Já to viděl, já to taky viděl! *1*