Přejít na výpis diskuzí
Rockstar posouvá vydání PC verze Grand Theft Auto V na konec března a uvádí hardwarové požadavky
13.1.2015 | Petr Poláček
312 příspěvků
-
Nemáš absolutně pravdu. Nezáleží pouze na hardwaru - ano, ten je x86. Ale také na API - rozuměj, jak se k tomu hadrwaru přistupuje, atd. Prosím, přečti si něco, jelikož jsou krásně vidět mezery ve znalostech, které máš.. nebo spíše nemáš.
-
Ach jo, i ty mamrdku.. Ten hardware je stále pro vývojáře ještě nová věc. Přečti si něco o programování, a pak si můžeš dovolit reagovat na mé příspěvky.
-
Presne tak, u nas ked niekto ma prachy a hra je dobra + pristup autorovu nieje na urovni ciganskej bandy tak si tu vec kupi a ten co si to stiahne by si to v drvivej vacsine nekupil. V podstate to maju ako reklamu.Aj tak nikto s nich nehladuje a nikdy v zivote uz ani nebude. Vacsina s vas su tu aj tak pokrytecky smradi ktory by pri nedostatku penazi torrentli aj smrtke pichu.
-
No tak som mal asi pravdu :-/
http://games.tiscali.cz/tema/grand-theft-auto-v-asi-bude-vyzadovat-opakovanou-kontrolu-hry-pres-internet-246861 -
Me to teda hodne stve, picovat nehodlam, ale stve me to.
Rozhodne si nepripadam nejak zkazenej.
Smutny je ze rockstar vyda dva(!!) roky starou hru, spousta PCckaru se jim na to vys3re a pravem, a oni zase budou brecet jak je PC komunita na h*vno pac jen piratej.
Rekl bych sr*t na rockstar jenomnze oni nemaji na poli mestskych akci konkurenci takze zase cekam jak p*ca dalsi dva mesice :/ -
Jede to tam tak jak to jede proto, že to je jednotný HW. Neliší se tam sestavy. Kdežto na PC to musíš "vychytat" na různé kombinace GPU, CPU, atd.. Frajeři mi jednou z podpory dokonce napsali, že mi hra padá proto, že můj AMD CPU není kompatibilní s mojí NVidia GPU. Padala mi jen jedna hra a borci mi dokázali poradit takto. A za to berou prachy.
-
Neboj to nezruší...
-
Jo, a proto ze 80% downloadu kona v USA ... lol
-
I kdyby zítra řekl, že GTA5 na PC ruší, tak moje reakce bude asi na úrovni povzdechu. Myslím, že to jaká hra a kdy výjde je tak to poslední čím bych se musel vzrušovat.
Hraní je pro mě koníček... takže je od toho abych se odreagoval. Ne od toho abych si přidával starosti s něčím co je úplně nepodstatné. -
O pirátění zde radši nemluv ani v tom dobrém slova smyslu, protože tady je to víceméně tabu.
-
To víš...každej se nenarodil se zlatou lžičkou v hubě...ceny her v poměru na výplaty z východního bloku jsou hodně velký, asi 3x vyšší než pro výplaty na západě....tak není divu.... *3* ....i tu češtinu si tam musí naši chlapci udělat sami...ale není to hra na měsíc že...za 12-13 stovek...vem to čert... *4*
-
To mě se zase takovej přístup líbí, protože píčováním se stejně nic nezmůže a člověk, co to v klidu přejde, je lepší člověk. Resp. nechápu jak se může někdo naštvat kvůli vydání videohry *7* To už jsou hodně zkažení lidi.
-
Takže můj skromný odhad jsem trochu podstřelil 285 příspěvků dneska, wew za dva dny to může být klidně 700. Nebo i více tedy letošní nejprobíranější téma vůbec. *4* Kupodivu tu je less flame war. Za což jsem rád.
-
Na pc o nějakej ten měsíc dříve ale o to nejde. Je to víc primární PC hra než to přešlo na konzole a ta se stala hlavní platformou
-
Jo ale dopaříš to není to o posrání, je to takové divné ted z tebe vypadne že hry pomalu ani nedohráváš ne jen ledajaký ty nedopaříš GTA. TO by jsme si do budoucnamoc nerozuměli. GAT out of hell je dobré to uznávám taky jsem mna to zvědavej ale GTA dohrát je povinnost. *4*
-
Tomu se na zuby nekouká...
-
Aspon jeden pc hrac se priznal!Proto ty drm ochrany!Rockstar neni blby!Ponevadz moc dobre vi,ze na pc se nejvic hraje ve vychodni evrope!Chudy staty,rovna se piratsvi,Cesi,slovaci,polaci,rusaci,atd,atd,vyjimkou je recko to vede!A cina.Zbytek sveta jede vetsinou na ps4,xbox,nintendo.
-
Tady asi spousta lidi rada ceka a s netrpelivosti nema problem. Taktze az 14 dni pred koncem brezna vam reknou srpen, tak vam to bude zase u zadku. Ja jsem zklaman!
-
Tenhle obrázek byl při vydání X360/PS3 verzí taky dost dobrej *1*
http://static.fjcdn.com/pictures/Xbox+vs+pc+gta+v+graphics+comparison_ef27fd_4830153.jpg -
LoL, kolik lidi asi tak dá WD na plné detaily? Jen ať HW SW Grafičtí ona*isti pukaj vzteky. Faggots s bohatými rodiči co jim koupí PC za 50 000,- aby na tom pak pařily "luxusní" PC exklusivity ala Dota a LoL mě nepřestanou bavit.