Přejít na výpis diskuzí
Rockstar posouvá vydání PC verze Grand Theft Auto V na konec března a uvádí hardwarové požadavky
13.1.2015 | Petr Poláček
312 příspěvků
-
Hajzli jeďni *10*
-
LOL *1* *1* *1*
-
Beztak jedinej problem co resej je to jejich dalsi DMR *11* *10* *12* *16* *16*
-
-
Installation and online play requires log-in to Rockstar Games Social Club (13+) network; internet connection required for activation, online play, and periodic entitlement verification; software installations required including Rockstar Games Social Club platform, DirectX, Chromium, and Microsoft Visual C++ 2008 sp1 Redistributable Package, and authentication software that recognizes certain hardware attributes for entitlement, digital rights management, system, and other support purposes.
-
Což je ta lepší varianta, kdyby to bylo zase něco podobnýho, jako GFWL, asi by z toho už lidi dostávali ebolu.
-
-
Tady prskáte jak nadržené kundy, hlavně že to bude *1*
-
Ty doporučený asi nejsou na běh v UHD, což? :D
-
No nárokům radši moc nevěřím... ale to posunutí - nuže asi nechtějí vydat stejný hamptajzlpaptajzl jak před lety. Potom naprostý souhlas a je to jedině dobře. *4*
-
Kazde kdo nema v hlave uplny duta, tak vi ze tohle je marketingove odklad. Hra je davno hotova, Rockstar musi hru znat nazpamet.
Proste chcou jeste prodeje na novech konzolich, to je cela zahada. -
-
Tohle je rozumny nazor. A vzhledem k tomu, jak Vanoce nakoply prodeje novych konzoli, muzeme byt jeste radi, ze to neodsunuli o rok.
-
-
hrál jsem to na X360 a z těch kostiček a zubatých hran jsem se málem poblil.
jedině na PC! -
-
Ve skutecnosti tam moc hran nebude. Protoze konzole renderuje v nizsim rozliseni nez je vetsinou nativni rozliseni TV, stane se z obrazu neskutecna mazanice, kde nejde poznat kde konci hrany objektu. Zkus si pustit na lcd cokoliv v nizsim rozliseni (nesmi to samozrejme byt v celociselnym pomeru, pak se to nascaluje ok).
-
-
Ty si blb, ne prvotřídní blb xco myslíš že právě konzole dělá ? *7* Upscaluje omg
-
-
Tak když to hraješ na černobíle TV u babky se nediv
-
-
Odklad? No a co..Za chvilku tu budou konzolisti brečet, jak R* odložil PC verzi a s ní i vloupačky :)
Na konzolovku už prdim , nechcete někdo X 360 s kinectem, GTA V, Forza 4 a Horizon, Top Spin 4 a NHL 14 ..cena 4k, možná sleva -
-
A co je tam za problém, že dáváš Xbox s takovýma hrama za takovou cenu? Já dlouhodobě sháním Xbox, abych na něm mohl Top Spin 4 a NHL 14 hrát, takže by mě to docela lákalo.
-
-
žádnej problém , nový trafo, takže je klid, ale mechanika fičí :) neni to slimka ale klasik Arcade s chipsetem Jasper, 12 GB disk ( větší disk mam pořád zamluvenej,takže by se dalo navýšit) u kinecta je UK koncovka do zásuvky, ale trafo se dá pořídit, popřípadě se to dá předělat na EU :) ( už ho moc nevyužívam, takže jsem to ani nepřesazoval na naše koncovky)
A nejsem žádnej vydřiduch co potřebuje na všem vydělat co nejvíc, ale prostej občan, kterej je víc lidskej, než celá redakce eurogameru :) nebejt u toho to GTA V tak to dam levnějš
A Forzu možná necham našim, na starý kolena pořídili taky :) a Horizon nemůžou jezdit ve dvou :) -
-
Takže je plně funkční a normálně ho zapojim doma? Kinect nechci, GTA V si prodej zvlášť, to by mi na tom stejně nejelo při té paměti, nebo blbě. Forzu nech vašim. Vzal bych Xbox, pokud je plně funkční a k tomu NHL 14 a Top Spin 4. Za 2000 Kč.
-
-
mno, vymyslel sis to pěkně, ale asi teda hledej dál :)
-
-
Obávám se že za tak nízkou (směšně) cenu nenajde... časem bude mít smůlu úuplně protože nikdo nebude prodávat. 2008 jsem měl jetý za necelých 7tisíc bez disku klasickej jesper/falcon.
-
-
-
-
-
je fakt ze mne to cekani stve, ale ted jsem si prohlid tech prvnich 6 obrazku z PC verze a pak kdyz jsem se dostal na ty dalsi tu ubohost z konzoli *1* *11* *1* jo rad si pockam!!!!
-
-
Jo ty obrazky sou urcite z gamepalye, :-D
-
-
No hlavně jsou ty obrázky v rozlišení 4k, to nevím, kolik lidí v takovém rolišení hraje.
-
-
docela dost lidi ma 2-3 monitory a 4K na jednom? no tu hru nekupuji na mesic a za rok budou 4k monitory za hubicku....
-
-
To už je opravdu pro onanisty :)) jděte si zahrát Stunts :))
-
-
-
Já bych řekl, že jsou... Nevypadají nějak extra.
-
-
-
-
http://9gag.com/gag/aj6zDW1
*1* *1* *1* -
-
Tenhle obrázek byl při vydání X360/PS3 verzí taky dost dobrej *1*
http://static.fjcdn.com/pictures/Xbox+vs+pc+gta+v+graphics+comparison_ef27fd_4830153.jpg
-