Přejít na výpis diskuzí
Rockstar posouvá vydání PC verze Grand Theft Auto V na konec března a uvádí hardwarové požadavky
13.1.2015 | Petr Poláček
312 příspěvků
-
Lol tak malé nároky na HW? To musí být super-optimalizované nebo nám kecají.
-
jezis ty me nastavali opicaci
-
Přitom to zase taková bomba neni.
-
-
Ne asi. Asi momentálně nejlepší sandbox na vyblbnutí s kur***** velkým otevřeným světem a zas taková bomba to není.
Souhlasím s tebou.
Souhlasím.
Souhla...
Sou..faFJASETG HEQ FH!!!! *16* -
Je to uplna blbost pre nervozne deti, hispancov a afrokomunitu v Amerike. Dva-tri roky modingu vsak z toho spravia velmi dobry vychadzkovy simulator *1*
-
-
Ať mi políbí prd3l. :)
-
http://gulas.sme.sk/upload/posts/3/32/32443/large_extra/ani-0e3d1b9440802ee2c769f0e961d42962.gif
-
Tady asi spousta lidi rada ceka a s netrpelivosti nema problem. Taktze az 14 dni pred koncem brezna vam reknou srpen, tak vam to bude zase u zadku. Ja jsem zklaman!
-
-
Neboj, hra už je hotová a řeší se jen ostatní logistické věci apod. Ono, když slíbili, že vyjdou oficiální požadavky za týden a po dvou týdnech ještě nic, tak bylo jasné, že je někde problém a bude odklad. Teď už vydali oficiální požadavky, hru doladili a snad tedy pojede svižně i na slabších sestavách a věřím, že tento termín už je ten pravý a poslední.
Ne, samozřejmě nejsem rád, že došlo k odkladu, ale nebudu se vztekat. Prostě to beru, zamrzí to, ale hru už definitivně očekávám teď v březnu. -
I kdyby zítra řekl, že GTA5 na PC ruší, tak moje reakce bude asi na úrovni povzdechu. Myslím, že to jaká hra a kdy výjde je tak to poslední čím bych se musel vzrušovat.
Hraní je pro mě koníček... takže je od toho abych se odreagoval. Ne od toho abych si přidával starosti s něčím co je úplně nepodstatné. -
-
Neboj to nezruší...
-
-
To mě se zase takovej přístup líbí, protože píčováním se stejně nic nezmůže a člověk, co to v klidu přejde, je lepší člověk. Resp. nechápu jak se může někdo naštvat kvůli vydání videohry *7* To už jsou hodně zkažení lidi.
-
-
Me to teda hodne stve, picovat nehodlam, ale stve me to.
Rozhodne si nepripadam nejak zkazenej.
Smutny je ze rockstar vyda dva(!!) roky starou hru, spousta PCckaru se jim na to vys3re a pravem, a oni zase budou brecet jak je PC komunita na h*vno pac jen piratej.
Rekl bych sr*t na rockstar jenomnze oni nemaji na poli mestskych akci konkurenci takze zase cekam jak p*ca dalsi dva mesice :/
-
-
-
Klidne at si to odlozej, hlavne at udelaji poradnej port a ne nakou sracku,
-
Původně jsem si chtěl tu hru koupit. Kašlu na ně a nic kupovat nebudu. *7*
-
Ticho *16* *16* *16*
Lucie psala ze to vyjde v lednu ! -
Měsíc sem měsíc tam. Můžeme být rádi, že se to rozhodli na pc vydat. To by pak bylo nářků, kdyby to bylo pouze pro konzole.
-
-
To by bylo docela trapné kdyby to nevyšlo na mateřské platformě.
-
Měl bych důvod se cítit špatně že se směju, krom wcčkářů i těm pcckářům co si to nezaslouží.
Takhle to je ok. Beztak si myslím že hodně pccček si to nezaslouží. Viz MGS:GZ
-