Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hm, to se mnou teda vyj.... ano, byl to blb.
  • Psychotic
    To byl nějakej totální vůl. A nebo si myslel, že jsi totální vůl ty a chtěl s tebou vyj... :-D
  • Aha. Asi proto zrušili všechny meziplatformové FPS nebo o tom vůbec nepřemýšleli.
  • K tomu gamepadu vs k+m ... jednou když jsem měl Xbox, tak mi jeden majitel Xbox shopu s hrama tvrdil, že gamepad je rychlejší a přesnější, že lidi s gamepadem v pohodě sejmou ve hře ty s k+m a takový nesmysly, tihle lidi jsou uplně mimo, ta zaslepenost a tupost je šílená, to nemá cenu ani debatovat :) .. buď se proberou nebo skončí s páčkama v ruce do konce života přesvědčeni jak úžasné možnosti playingu jim to dává :))
  • Takže si to prostě hrál jako hňup.
  • To ani ty tvoje a přitom tady kydáš vesele dál. Podejte si ruce volové...
  • Já hraju v kombinaci zaseklýho volantu a joysticku bez tlačítek, a pro jistotu i se zavřenýma očima. Je to pohodlnější pro střílení a líp se mi s tím otáčí kamera a ovládá pohyb postavy...
  • Psychotic
    Nahradilo je to už teď. Tedy alespoň ve většině světa.
  • Psychotic
    Ne, vývojáři se to naučili optimalizovat, hráči se to naučili hrát :-D
  • Ještě bych dodal že se mi líbí ten kill effect z RDR kdy při zabití obrazovka na setinu odskočí do ''fisheye'' a trosku se ''mázne'' :)
  • To je mozny,ale klavesu a mys to stejne nikdy nenahradi
  • Přibyl autoaim?
  • Dekujeme Ti Vojto za smysluplny prispevek a ted bud tak laskav a srcijou si sve kecy do zadecku, tady to myslim nikoho nezajima.
  • Psychotic
    Od doby Hidden & Dangerous 1 se toho ohledně střílení na gamepadu hodně změnilo :-D
  • Paulcz
    pffff... :) obecně pro pohyb a střelbu není nic lepšího než kombinace myši a klávesnice
  • jdu, jdu ... pro střelbu stiskni "X", stisknu... hra se zapauzuje... nyní prosím vyberte cíl střelby "šipka vlevo - vpravo" ... cíl potvrzen, nyní prosím pro provedení akce stiskněte "A" ... bum ... headshot .. +1000XP .. cink cink .. skillz up .. třída Killer, congrat .... prosím pokračujte ve hře... *1*
  • Miserius
    Nedají hrát *2* GTA je mnohem pohodlnejsi a intuitivnejsi na gamepadu
  • Miserius
    Pokud si clovek nechal ten jejich ultra supr frupr autoaim tak stacilo drzet strelbu v okoli nepratel a on je vsechny postrilel...
  • Tahle hra bude blbost... Bude tam vsechno ale vlastne nic. Plytka zapletka a nesmyly kam se podivas ;) Takze at si to strcijou do zadecku.
  • Auto co? Tyhle hry se prostě bez myši nedají hrát. Snad si Rockstar pohne s tou PC konverzí..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit