Přejít na výpis diskuzí
Rozdáváme klíče do bety The Elder Scrolls Online
27.2.2014 | Redakce Games.cz
122 příspěvků
-
Dejte klic. Stejne recenze bude na filcku ked ji recenzuje to monstrum, ktere je odvarene z kazde mmo na zacatku.Pan Polacek by v tom mel udelat prítrz je evidetni ,ze recenze jsou delany na zakazku za reklamu. Vzdyt si staci vzpomenout na zajezdy do Rima,jachty atd atd.
Chtel bych videt seznam majetku redakce ¨games cosi z uplatku staví za vily. -
-
Souhlas, take by me to velmi zajimalo. Je to tady jedna velka mafie s kmotrem Polackem v hlavni roli. Co se tu deje nema obdobi. V normalni zemi uz by byli davno za mrizemi !!!
*1* -
A k cemu by ti to bylo? Ja bych zas chtel videt seznam tveho majetku, ale vsem je asi jasne, co si Ty tak maximalne muzes "postavit":-)
-
*1*
-
-
Jen detail.
Jde o stress test, takže náležitě k tomu Vám to možná nepůjde nebo půjde tak porůznu, ale s tím se počítá, proto se dělají.
Týká se to jen amerického serveru, tedy musíte mít nastavený USA region (jen překlik) a patchnuté dle nich. Sám nevím jak je to s EU, ale ještě před pár týdny jsem měl dva klienty :p -
-
Pravda, ale stejně bude zase hodně lidí křičet, jak je ta hra špatná a aby jí nikdo nekupoval *1*
-
-
Kazdy ma nejaky nazor :) me osobne hra neoslovila, vydrzel jsem ji hrat 3h, jelikoz me prisla nudna, ale jestli chces, tak si ji klidne kup *5*
-
-
Pravda, každý má nějaký názor, ale psát ve stress testu, že je ta hra špatná, protože to či ono nefunguje a k tomu ještě přidat varování, aby tu špatnou hru nikdo nekupaval, není podle mě normální názor, zvlášť, když do vydání hry zbývá ještě pár měsíců.
-
-
do 4.4. zbyva par mesicu? lol
-
-
Co to meles? Do vydani hry zbyva vic jak mesic, hru budou jeste doladovat. Tahle beta je kvuli serverum, jestli vydrzi ty zateze.
-
Já ale nepsal, že se ladí obsah, já narážel na to, že ve stress testu v této hře není vše zapnuto a lidi jí kvůli tomu odsuzujou. A obsah ještě vývojáři dolaďují *3*
-
Minula beta byla pred 14ti dny ty mamlase ... hra je po obsahovy strance hotova uz minimalne 1/2 roku, co se ladi jsou bugy, ne obsah, na tom se nic menit nebude. A u minuly bety se snesla nejvetsi kritika prave na obsah a zpusob ovladani.
-
Jenže já psal o tom,na co se držkovalo u minulé bety, chytráku *3* A do 4.4. zbývá ještě přez měsíc *3*
-
-
-
Diky. Tak ja si ji teda koupim;-) PS: nezapomente na minuska:-D
-
-
extrémním fanboyům já vždy nepomoenu přibalit jedno mínusko... *3*
-
Kdyz jinak nedas, tak jsem ti tam jedno prihodil. *1*
-
-
A ja si prihodil osme,at to hezky vypada:-D
-
-
-
-
lag bylo to poslední, co mi vadilo
-
-
-
Vrele diky, redakce :)
-
Toto MMORPG se uchyti tak maximalne na konzolich, protoze tam asi nic lepsiho nemaji, ale vydavat to s poplatkami na PC ? Hral jsem betu a na ohodnoceni mi staci 2 svola: zjednodusene, nudne. *9*
-
-
A na PC je něco lepšího? Možná GW, ale jinak bída pokud jde o MMORPG.
-
-
Těch klíčů je všude spousta ... já sám mám 4 a to jsem chtěl jeden *1*
Ale jinak pokud vím, nebude Open Beta, takže pokud si chcete hru zkusit před launchem už nebudete mít moc možností. -
-
Tak mi jeden posli prosim ta na redeyest@gmail.com. Dakujem
-
-
Udělejte ještě podobnou akci na beta klíče do WildStar :D
-
-
O beta klic do Wildstar bych mel take zajem.
-
-
jo tam je to je jiny kafe nez na TESO, kde se do bety dostal kazdy, nastesti jsem to tento tyden vychytal a na vikend 2 klice ziskal, je stejne zajimave jak su to propaguji jen urcite hry *1*
doporucuji sledovat tyto dva weby a pak klic urcite neminete:
http://www.wildstarfans.net/
http://wildstar-central.com/index.php -
-
Bezva, díky za info, klíče jsou totiž za chvilku vždy fuč. Tak třeba budu mít časem také štěstí. Jinak máš pravdu, že o Wildstaru se toho na Games moc nedočteš.
-
-
http://games.tiscali.cz/wildstar-14451/clanky
Ne vubec, napsaly o nem "pouhych" 15clanku... pchf.
( dobre no tak TESO ma tech clanku vic o vice nez polovinu ale to jeste nic neznamena) -
-
Že to pto Tebe nic neznamená, nic neznamená pro mne. Na můj vkus je to stále málo, 15 článků za celkové období 2,5 roku není žádný zázrak. Navíc mezi 11.12.13 a 18.2.14 v období kdy hra finišuje nenapsali ani čárku. Myslím, že pokud by nějaký místní redaktor tuhle hru měl v zaměřováčku, tak by zde bylo i víc iformací, ale zjevně nemá.
-
-
-
-
-
-
http://www.reddit.com/r/elderscrollsonline/comments/1ywti7/beta_key_giveaway_megathead/