Přejít na výpis diskuzí
Rozdáváme klíče do bety The Elder Scrolls Online
27.2.2014 | Redakce Games.cz
122 příspěvků
-
skoda ve stredu jsem odinstaloval klienta a znova to za to stahovani zatim nestoji :)
-
-
ted koukam do majlu a prisel mi dalsi klic pro " kamarada " takze pokud ma nekdo zajem zkusit 4HCNEWD6M9FTHG5MGT7J
-
-
Díky, mám postaráno o zábavu na víkend.
-
-
-
Supr čaš kdy uveřejnit článek, 11:30 to vůbec nikdo není v práci...
-
-
Kdyby si v práci surfoval na netu jak normální lidi, nemáš problém ...
-
-
"Kdyby si v práci surfoval na netu jak normální lidi, nemáš problém ..."
K popukání, "hlavně jako normální lidi" téma na nenormální a normální v téhle společnosti? *15*. To si fakt myslíš že všichni mají stejné podmínky? Dík za skvělý vtip *4* -
-
No on to hlavně byl vtip ... ty není potřeba rozebírat. *7*
-
-
Tady takhle vtipkovat nemůžeš. Občas jsou tu i lidi, kteří myslí takové věci vážně a blbě se v tom pak orientuje :D
-
-
-
Však jasný všichni budem v kanclech čumět na net a makat bodou číňani.
-
-
-
Prisla mi pozvanka mailem, takze kdo ma zajem, tady je klic: CXLYATT3KJC5GC6D99E7
-
-
Moc diky :) !!!!
-
-
Za malo. Ja jsem vyzkousel predchozi testy a nijak me to nenadchlo :)
-
-
-
Skvěle zvolený termín pro Stress Test. Zrovinka když se o víkendu z práce pomalu ani nehnu. Achjo *13*
-
-
Dalsi nebohy zamestnanec,ktereho zamestnavatel tyra o vikendech a ve svatcich? Toz vitej v klubu. Ja mam nastesti volno:-D
-
-
Jojo, je to do nebe volající nespravedlnost *1*
O týrání se nedá mluvit ani náhodou. Zaměstnavatel je naprosto v pohodě. V práci volný net bez omezení. Akorát zrovna tenhle víkend prostě nevyšel *7*
Ale co, aspoň bude čas otestovat Resident Evil 4 Ultimate HD Edition. V neděli odpoledne se k mému hernímu PC na pár hodin dostanu a hra je již předinstalována.
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=U7Q7NlyrE_4 pro ty co nestihli lp
-
Konecne, si tu "Pecku" vyzkousim na vlastni kuzi. ( az teda nekde vemu tech 30gb volneho mista). *7*
-
-
zapomen ... 65
-
-
Sakra jdu pozdě
-
Nabizim taky volny klic, kdo ma zajem od patku:
LG3PYXC7NEJCT3M3NGXP -
Jý jsem klíč dostal z eurogameru... Jediné co mi vadí je přetížený server na stahnutí hry přes luncher:-( stahuje se to dost pomalu a to mám internet rychlý!
-
-
Tam si dej pozor co stahujes. Ja kdyz sem zapnul launcher tak se mi automaticky zacala natahovat US verze - ta je potreba na vikendovou betu. Ale my mame region nastaveny na EU, takze pokud das install bez zmeny regionu, zacne se stahovat i EU verze a tahaji se tak obe soucasne. V pravem hornim rohu launcheru klikni na ozubene kolo, vyber region united states a bude se tahat jenom ta US verze.
-
-
Děkuju za radu to jsem vubec nevěděl:-)
-
-
-
Skvela prace, uz se tesim, az to vyzkousim! :)