Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další klíč pro kamaráda na tento víkend do davu, kdo má zájem :-) 9PPL4H79WCXRD5R7YA3T
  • můžu mít dotaz ..pujde hrát tato hra na xbox 360 controllleru ??? nechce se mi jebkat s myší a klávesnicí :-/..dík za odpověď *4*
    • walltar
      Nevidím důvod proč by nešla, když bude i na konzole.
  • peaNutz
    Těším se až hru vyzkouším. Ty haty eště před vydáním natož beta testama mi přišli zbytečný. Každopádně čekám že to bude jen další v řadě her typu AoC, SWTOR apod. *7* Ale před vyzkoušením je nefér hru odsuzovat.
  • Kdo si chce ten sranec zahrat, tak prosim: T6PYRAMJXN5NKGPX4LG3 *1*
  • http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/498/Elder-Scrolls-Online-Beta-Key-Giveaway.html
    Ještě mají cca 24000 klíčů tak tu nemusíte žebrat. Stačí registrace.
  • Moc prosim smutne koukam,nemel by nekdo jeste jeden klic??Kdyby nahodou poslete na Elite.s@seznam.cz dekuji :)
  • Uff, Bethesďáci mi naštěstí poslali dva klíče sami od sebe, jinak bych to prošvihl :D ... to bude za víkend livestreamování :)
  • To tady minuskuji kazdeho, kdo nabidne svuj klic ? :D
  • nalítne tam miliony lidí, vám haterum na games se muzu jen smát, sem rád ze mi kámos poslal klíč do další bety, tešim se na víkend... pátek po posilce zasednu a odlepim se v nedeli az pojedu na kolo. Vetsina z vas tady absolutne nepochopila, ze ta hra bude bomba... no jo děti, čest vyjímkám... mínusy do mě, to je rozkaz!!!
    • Ty nejsi člověk ale forma debility. *3*
      • tak to sem idealne zapadám
      • tak teď jsem se pár minut nemoh přestat chechtat. dík *1*
    • víc mínusů, plnte muj rozkaz!!
    • Takovej ten klasickej hustokrutopřísnej týpek, jehož životem jsou MMOčka a posilka, takových lidí znám, to je hrůza. Hlavně jak si to sem musel napsat, po posilce zasednu *15* *15*
      • lol no jedu podle plánu, ted jedu na kolo, v pátek sem v posilce byl, a paril sem pá a so... :) v pondeli zase posilka :D mínusy do mě, to se totiž vyplatí :D
      • jj kdyz to je pravda tak proc ne vid? :D pripadal bych si blbe, sem napsat ze u toho prosedim celej vikend, este by me nekdo z nerdu prudil, ze sem nerd... :D a třeba si někdo řekne, ejhle, to sem ale nerd, co kdybych si taky zasel :))
    • Kozy
      Co miliony. Miliardy!
      Proboha lidi, neblbněte.
      • hele bobísku to je troling asi jako ten tvuj.. on totiz novej betaklic nepotrebuje kdyz uz byl jednou v bete.. ;) a nebo je stejne chytry jako ty
        • nebo ty ses uplne přechytralej? Ja se do bety dostal kdyz sem si vybral jeden z 500k klicu, kerej platil na ten víkend jenom, ted sem - jak pisu - dostal dalsi klic od kamose, kerej je regulerne registrovanej do bety
        • Kozy
          Nerozumím. Kdy jsem trolil, bobísku?
  • nabizim TESO klic
    shanim Wildstar klic

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit