Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty brďo 500 klíčů fuč za pár minut, ten hype vážně funguje dokonale ...
    • zdeeneek
      Kdyz se neco dava zadara, tak neni zadnej hype potreba *1*
    • kickasl
      Jako fanousek TES serie rad kouknu jake to vlastne je. Kupovat hru nemam v planu, zatim me nejak extra nezaujala, ale proc to nezkusit, kdyz je to zadarmo? A az/jestli to prejde na f2p tak to treba zkusim.
    • Vidis ja ho mel uz predtim, ale nemohl jsem se zucastnit, kdyz jsem tu nebyl. Klic jsem ted dostal i jeden navic a ten jsem dal. Kazdopadne muj osobni postoj je takovy, ze si to vyzkousim, ale spis nepocitam s ucasti v teto hre.. beru to spis jako demo a zhodnoceni zda bych do toho v nejlepsim pripade sel.

Pro me to Hype rozhodne neni, a vidim to spis jako moznost pro lidi, co maji konzole, ktere nemaji moc MMORPG her. Zajimal by me pomer az hra oficialne vyjde.
  • Amylee.Anderson
    Mrknu se tam, díky :)
  • michelangelocz
    Kdyz bude cas, tak se za svym khajiitem nejspis jeste podivam. Protoze kritika TESO me docela miji.

Mozna je to tim, ze jsem MMOcky netknuty a duvody popularnosti Elder Scroll serie obecne mi taky celkem unikaji (hral jsem vicemene jen Skyrim, kde byla uzasna hratelnost – zpusob levelovani, souboje, ale rozhodne ne pribeh, svet a postavy v nem). A protoze jsem tvorem zvidavym, tak jsem tomu chtel prijit na kloub a pustil jsem se do komunitnich LORE videii... A porad nic, originalitou a hloubkou totiz tahle mytologie zrovna nehyri, byt to mozna vypovida vic o autorech videnych videii, nez o samotny hre – nevim.

Na kazdej pad pohledem z prvni osoby mi TESO brnka na ty spravny struny a hratelnosti se vlastne od zminenyho Skyrimu prilis nelisi. Tradicni MMO otazniky a vykricniky nad hlavami a OK, EXIT moznosti v "rozhovorech" (ano, tot ma predstava o MMO) jsou v TESO taky elegantnejsi a pestrejsi a v podstate staci cist mozny odpovedi na zaklade nichz si clovek snadno slozi predstavu o pribehu konkretnich ukolu i celkovym kontextu. Jen UI je tradicne blby a craftovani taky nevypada zrovna povedene.
    • Hmm... jenze ono se to z prvni osoby moc hrat neda. Ve finale po par pokusech stejne skoncis u treti.
    • kickasl
      http://www.videacesky.cz/tag/shoddycast
      Kvalitne zpracovane TES lore videa s ceskymi titulky. (original si snad najdete, pokud mate zajem)
      Jestli te lore zajima tak to zkus. Me osobne se dost libi.
  • Děkuji. Rád zkusím.
    • Aj ja sa chcem touto cestou podakovat.
  • tohle mě nějak nebere, půjdu si radši znovu dohrát Skyrim s modama
  • A hatersky kolotoc muze zacit:-D
    • eStar
      Další kdo nezná rozdíl mezi hatem a kritikou.
      • Myslis kritikou cituji" preju tyhle fail,protoze ve vikendovem stress testu je nuda a polovina npc se nehybe a nektere questy nelze dokoncit!" Muzu vysvetlovat horem spodem,ze u vetsiny npc byl povypinany AI,stejne me zminuskujete. Sorry,ale to co tady predvadi 90% diskutujicich je hate nebo pokus o trolling. Nic jinyho.
        • Ty tu muze zvanit horem dolem co chces, protoze to jsou zvasty. Tyhle testy maji testovat !kompletni! hru ve "full" provozu, takze nikdo nikde nic vypinat nebude - rozhodne ne umyslne, protoze jinak by otestovali leda velky prd.
  • "...The size of the game is about 50 GB..."

No, myslím, že to tentokrát vynechám *1*
    • Jack1947
      Neplas, vzdyt to ma "jen" 30. *15*
      • Aby se ti to zaclo stahovat, potrebujes minimalne! 62GB volneho prostoru - hlaska hry nerika pravdu, protoze pokud ti hlasi, ze potrebuejs aspon 30, tak ani pri 50 se ti stahovat nezacne.

Radostny predevsim pro majitele SSD mensich nez 256GB ... Kdyz vemu, ze kolem 80GB muzou mit widle + nejaky ty appky, tak se jim to na nej proste nepovede dat.
        • Jack1947
          Sakra, asi mas pravdu pac 41gb volneho a stale mam nedostatek mista na disku achjo... to jsou zidy blbej stress test a zere to takove mraky mista. *7*

Copak plna ta bude chtit rovnou 100gb ne? nejhorsi je ze ale je to jen zbytecne nafoukle a nic navic nez bylo v bete tu samozrejme nebude.

54gb a uz me to "pustilo" k instalaci. Tedy stahovani. *15* No rychlost neni sic nic extra a jeste chodi niz a niz... na 16/4 lince docela malo. I kdyz se to blizi.
      • walltar
        60 pokud chceš jak US, tak EU klient .... *1*
  • Jedu do sklípku, tak si to zapařte i za mě.
  • Jee, dekuju:-) Naservirovano az pod nos, tak to uz ani takova zdechlina jako ja nemuze ignorovat.
  • kickasl
    Dík :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit