Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele bobísku to je troling asi jako ten tvuj.. on totiz novej betaklic nepotrebuje kdyz uz byl jednou v bete.. ;) a nebo je stejne chytry jako ty
  • Kozy
    Co miliony. Miliardy!
    Proboha lidi, neblbněte.
  • Díky, mám postaráno o zábavu na víkend.
  • "Kdyby si v práci surfoval na netu jak normální lidi, nemáš problém ..."
    K popukání, "hlavně jako normální lidi" téma na nenormální a normální v téhle společnosti? *15*. To si fakt myslíš že všichni mají stejné podmínky? Dík za skvělý vtip *4*
  • Janun
    Však jasný všichni budem v kanclech čumět na net a makat bodou číňani.
  • nalítne tam miliony lidí, vám haterum na games se muzu jen smát, sem rád ze mi kámos poslal klíč do další bety, tešim se na víkend... pátek po posilce zasednu a odlepim se v nedeli az pojedu na kolo. Vetsina z vas tady absolutne nepochopila, ze ta hra bude bomba... no jo děti, čest vyjímkám... mínusy do mě, to je rozkaz!!!
  • nabizim TESO klic
    shanim Wildstar klic
  • walltar
    Kdyby si v práci surfoval na netu jak normální lidi, nemáš problém ...
  • Že to pto Tebe nic neznamená, nic neznamená pro mne. Na můj vkus je to stále málo, 15 článků za celkové období 2,5 roku není žádný zázrak. Navíc mezi 11.12.13 a 18.2.14 v období kdy hra finišuje nenapsali ani čárku. Myslím, že pokud by nějaký místní redaktor tuhle hru měl v zaměřováčku, tak by zde bylo i víc iformací, ale zjevně nemá.
  • ted koukam do majlu a prisel mi dalsi klic pro " kamarada " takze pokud ma nekdo zajem zkusit 4HCNEWD6M9FTHG5MGT7J
  • skoda ve stredu jsem odinstaloval klienta a znova to za to stahovani zatim nestoji :)
  • Janun
    Supr čaš kdy uveřejnit článek, 11:30 to vůbec nikdo není v práci...
  • Za malo. Ja jsem vyzkousel predchozi testy a nijak me to nenadchlo :)
  • Moc diky :) !!!!
  • Prisla mi pozvanka mailem, takze kdo ma zajem, tady je klic: CXLYATT3KJC5GC6D99E7
  • MrSanta
    Skvěle zvolený termín pro Stress Test. Zrovinka když se o víkendu z práce pomalu ani nehnu. Achjo *13*
  • http://www.youtube.com/watch?v=U7Q7NlyrE_4 pro ty co nestihli lp
  • kickasl
    Jako fanousek TES serie rad kouknu jake to vlastne je. Kupovat hru nemam v planu, zatim me nejak extra nezaujala, ale proc to nezkusit, kdyz je to zadarmo? A az/jestli to prejde na f2p tak to treba zkusim.
  • kickasl
    http://www.videacesky.cz/tag/shoddycast
    Kvalitne zpracovane TES lore videa s ceskymi titulky. (original si snad najdete, pokud mate zajem)
    Jestli te lore zajima tak to zkus. Me osobne se dost libi.
  • walltar
    60 pokud chceš jak US, tak EU klient .... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit