Přejít na výpis diskuzí
Rozdáváme klíče do bety The Elder Scrolls Online
27.2.2014 | Redakce Games.cz
122 příspěvků
-
hele bobísku to je troling asi jako ten tvuj.. on totiz novej betaklic nepotrebuje kdyz uz byl jednou v bete.. ;) a nebo je stejne chytry jako ty
-
Co miliony. Miliardy!
Proboha lidi, neblbněte. -
Díky, mám postaráno o zábavu na víkend.
-
"Kdyby si v práci surfoval na netu jak normální lidi, nemáš problém ..."
K popukání, "hlavně jako normální lidi" téma na nenormální a normální v téhle společnosti? *15*. To si fakt myslíš že všichni mají stejné podmínky? Dík za skvělý vtip *4* -
Však jasný všichni budem v kanclech čumět na net a makat bodou číňani.
-
nalítne tam miliony lidí, vám haterum na games se muzu jen smát, sem rád ze mi kámos poslal klíč do další bety, tešim se na víkend... pátek po posilce zasednu a odlepim se v nedeli az pojedu na kolo. Vetsina z vas tady absolutne nepochopila, ze ta hra bude bomba... no jo děti, čest vyjímkám... mínusy do mě, to je rozkaz!!!
-
nabizim TESO klic
shanim Wildstar klic -
Kdyby si v práci surfoval na netu jak normální lidi, nemáš problém ...
-
Že to pto Tebe nic neznamená, nic neznamená pro mne. Na můj vkus je to stále málo, 15 článků za celkové období 2,5 roku není žádný zázrak. Navíc mezi 11.12.13 a 18.2.14 v období kdy hra finišuje nenapsali ani čárku. Myslím, že pokud by nějaký místní redaktor tuhle hru měl v zaměřováčku, tak by zde bylo i víc iformací, ale zjevně nemá.
-
ted koukam do majlu a prisel mi dalsi klic pro " kamarada " takze pokud ma nekdo zajem zkusit 4HCNEWD6M9FTHG5MGT7J
-
skoda ve stredu jsem odinstaloval klienta a znova to za to stahovani zatim nestoji :)
-
Supr čaš kdy uveřejnit článek, 11:30 to vůbec nikdo není v práci...
-
Za malo. Ja jsem vyzkousel predchozi testy a nijak me to nenadchlo :)
-
Moc diky :) !!!!
-
Prisla mi pozvanka mailem, takze kdo ma zajem, tady je klic: CXLYATT3KJC5GC6D99E7
-
Skvěle zvolený termín pro Stress Test. Zrovinka když se o víkendu z práce pomalu ani nehnu. Achjo *13*
-
http://www.youtube.com/watch?v=U7Q7NlyrE_4 pro ty co nestihli lp
-
Jako fanousek TES serie rad kouknu jake to vlastne je. Kupovat hru nemam v planu, zatim me nejak extra nezaujala, ale proc to nezkusit, kdyz je to zadarmo? A az/jestli to prejde na f2p tak to treba zkusim.
-
http://www.videacesky.cz/tag/shoddycast
Kvalitne zpracovane TES lore videa s ceskymi titulky. (original si snad najdete, pokud mate zajem)
Jestli te lore zajima tak to zkus. Me osobne se dost libi. -
60 pokud chceš jak US, tak EU klient .... *1*