Přejít na výpis diskuzí
Rozdáváme klíče do bety The Elder Scrolls Online
27.2.2014 | Redakce Games.cz
122 příspěvků
-
"...The size of the game is about 50 GB..."
No, myslím, že to tentokrát vynechám *1* -
-
Neplas, vzdyt to ma "jen" 30. *15*
-
-
Aby se ti to zaclo stahovat, potrebujes minimalne! 62GB volneho prostoru - hlaska hry nerika pravdu, protoze pokud ti hlasi, ze potrebuejs aspon 30, tak ani pri 50 se ti stahovat nezacne.
Radostny predevsim pro majitele SSD mensich nez 256GB ... Kdyz vemu, ze kolem 80GB muzou mit widle + nejaky ty appky, tak se jim to na nej proste nepovede dat. -
-
Sakra, asi mas pravdu pac 41gb volneho a stale mam nedostatek mista na disku achjo... to jsou zidy blbej stress test a zere to takove mraky mista. *7*
Copak plna ta bude chtit rovnou 100gb ne? nejhorsi je ze ale je to jen zbytecne nafoukle a nic navic nez bylo v bete tu samozrejme nebude.
54gb a uz me to "pustilo" k instalaci. Tedy stahovani. *15* No rychlost neni sic nic extra a jeste chodi niz a niz... na 16/4 lince docela malo. I kdyz se to blizi.
-
-
60 pokud chceš jak US, tak EU klient .... *1*
-
-
-
Ty brďo 500 klíčů fuč za pár minut, ten hype vážně funguje dokonale ...
-
-
Kdyz se neco dava zadara, tak neni zadnej hype potreba *1*
-
Jako fanousek TES serie rad kouknu jake to vlastne je. Kupovat hru nemam v planu, zatim me nejak extra nezaujala, ale proc to nezkusit, kdyz je to zadarmo? A az/jestli to prejde na f2p tak to treba zkusim.
-
Vidis ja ho mel uz predtim, ale nemohl jsem se zucastnit, kdyz jsem tu nebyl. Klic jsem ted dostal i jeden navic a ten jsem dal. Kazdopadne muj osobni postoj je takovy, ze si to vyzkousim, ale spis nepocitam s ucasti v teto hre.. beru to spis jako demo a zhodnoceni zda bych do toho v nejlepsim pripade sel.
Pro me to Hype rozhodne neni, a vidim to spis jako moznost pro lidi, co maji konzole, ktere nemaji moc MMORPG her. Zajimal by me pomer az hra oficialne vyjde.
-
-
Kdo si chce ten sranec zahrat, tak prosim: T6PYRAMJXN5NKGPX4LG3 *1*
-
Toto MMORPG se uchyti tak maximalne na konzolich, protoze tam asi nic lepsiho nemaji, ale vydavat to s poplatkami na PC ? Hral jsem betu a na ohodnoceni mi staci 2 svola: zjednodusene, nudne. *9*
-
-
A na PC je něco lepšího? Možná GW, ale jinak bída pokud jde o MMORPG.
-
-
tohle mě nějak nebere, půjdu si radši znovu dohrát Skyrim s modama
-
Jen detail.
Jde o stress test, takže náležitě k tomu Vám to možná nepůjde nebo půjde tak porůznu, ale s tím se počítá, proto se dělají.
Týká se to jen amerického serveru, tedy musíte mít nastavený USA region (jen překlik) a patchnuté dle nich. Sám nevím jak je to s EU, ale ještě před pár týdny jsem měl dva klienty :p -
-
Pravda, ale stejně bude zase hodně lidí křičet, jak je ta hra špatná a aby jí nikdo nekupoval *1*
-
-
Kazdy ma nejaky nazor :) me osobne hra neoslovila, vydrzel jsem ji hrat 3h, jelikoz me prisla nudna, ale jestli chces, tak si ji klidne kup *5*
-
-
Pravda, každý má nějaký názor, ale psát ve stress testu, že je ta hra špatná, protože to či ono nefunguje a k tomu ještě přidat varování, aby tu špatnou hru nikdo nekupaval, není podle mě normální názor, zvlášť, když do vydání hry zbývá ještě pár měsíců.
-
-
do 4.4. zbyva par mesicu? lol
-
-
Co to meles? Do vydani hry zbyva vic jak mesic, hru budou jeste doladovat. Tahle beta je kvuli serverum, jestli vydrzi ty zateze.
-
Já ale nepsal, že se ladí obsah, já narážel na to, že ve stress testu v této hře není vše zapnuto a lidi jí kvůli tomu odsuzujou. A obsah ještě vývojáři dolaďují *3*
-
Minula beta byla pred 14ti dny ty mamlase ... hra je po obsahovy strance hotova uz minimalne 1/2 roku, co se ladi jsou bugy, ne obsah, na tom se nic menit nebude. A u minuly bety se snesla nejvetsi kritika prave na obsah a zpusob ovladani.
-
Jenže já psal o tom,na co se držkovalo u minulé bety, chytráku *3* A do 4.4. zbývá ještě přez měsíc *3*
-
-
-
Diky. Tak ja si ji teda koupim;-) PS: nezapomente na minuska:-D
-
-
extrémním fanboyům já vždy nepomoenu přibalit jedno mínusko... *3*
-
Kdyz jinak nedas, tak jsem ti tam jedno prihodil. *1*
-
-
A ja si prihodil osme,at to hezky vypada:-D
-
-
-
-
lag bylo to poslední, co mi vadilo
-
-
-
Jee, dekuju:-) Naservirovano az pod nos, tak to uz ani takova zdechlina jako ja nemuze ignorovat.
-
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/498/Elder-Scrolls-Online-Beta-Key-Giveaway.html
Ještě mají cca 24000 klíčů tak tu nemusíte žebrat. Stačí registrace. -
skoda ve stredu jsem odinstaloval klienta a znova to za to stahovani zatim nestoji :)
-
-
ted koukam do majlu a prisel mi dalsi klic pro " kamarada " takze pokud ma nekdo zajem zkusit 4HCNEWD6M9FTHG5MGT7J
-
-
Díky, mám postaráno o zábavu na víkend.
-
-
-
Udělejte ještě podobnou akci na beta klíče do WildStar :D
-
-
O beta klic do Wildstar bych mel take zajem.
-
-
jo tam je to je jiny kafe nez na TESO, kde se do bety dostal kazdy, nastesti jsem to tento tyden vychytal a na vikend 2 klice ziskal, je stejne zajimave jak su to propaguji jen urcite hry *1*
doporucuji sledovat tyto dva weby a pak klic urcite neminete:
http://www.wildstarfans.net/
http://wildstar-central.com/index.php -
-
Bezva, díky za info, klíče jsou totiž za chvilku vždy fuč. Tak třeba budu mít časem také štěstí. Jinak máš pravdu, že o Wildstaru se toho na Games moc nedočteš.
-
-
http://games.tiscali.cz/wildstar-14451/clanky
Ne vubec, napsaly o nem "pouhych" 15clanku... pchf.
( dobre no tak TESO ma tech clanku vic o vice nez polovinu ale to jeste nic neznamena) -
-
Že to pto Tebe nic neznamená, nic neznamená pro mne. Na můj vkus je to stále málo, 15 článků za celkové období 2,5 roku není žádný zázrak. Navíc mezi 11.12.13 a 18.2.14 v období kdy hra finišuje nenapsali ani čárku. Myslím, že pokud by nějaký místní redaktor tuhle hru měl v zaměřováčku, tak by zde bylo i víc iformací, ale zjevně nemá.
-
-
-
-
-