Přejít na výpis diskuzí
Rozdáváme klíče do bety The Elder Scrolls Online
27.2.2014 | Redakce Games.cz
122 příspěvků
-
Kdyz bude cas, tak se za svym khajiitem ☺ nejspis jeste podivam. Protoze kritika TESO me docela miji.
Mozna je to tim, ze jsem MMOcky netknuty a duvody popularnosti Elder Scroll serie obecne mi taky celkem unikaji (hral jsem vicemene jen Skyrim, kde byla uzasna hratelnost – zpusob levelovani, souboje, ale rozhodne ne pribeh, svet a postavy v nem). A protoze jsem tvorem zvidavym, tak jsem tomu chtel prijit na kloub a pustil jsem se do komunitnich LORE videii... A porad nic, originalitou a hloubkou totiz tahle mytologie zrovna nehyri, byt to mozna vypovida vic o autorech videnych videii, nez o samotny hre – nevim.
Na kazdej pad pohledem z prvni osoby mi TESO brnka na ty spravny struny a hratelnosti se vlastne od zminenyho Skyrimu prilis nelisi. Tradicni MMO otazniky a vykricniky nad hlavami a OK, EXIT moznosti v "rozhovorech" (ano, tot ma predstava o MMO) jsou v TESO taky elegantnejsi a pestrejsi a v podstate staci cist mozny odpovedi na zaklade nichz si clovek snadno slozi predstavu o pribehu konkretnich ukolu i celkovym kontextu. Jen UI je tradicne blby a craftovani taky nevypada zrovna povedene. -
-
Hmm... jenze ono se to z prvni osoby moc hrat neda. Ve finale po par pokusech stejne skoncis u treti.
-
http://www.videacesky.cz/tag/shoddycast
Kvalitne zpracovane TES lore videa s ceskymi titulky. (original si snad najdete, pokud mate zajem)
Jestli te lore zajima tak to zkus. Me osobne se dost libi.
-
-
Být váma, vůbec bych do bety nelez. Nenechte si zkazit dojem ze hry betou. Počkejte si pár měsíců po vydání hry a pokud na to máte volné prostředky a opravdu to chcete zkusit, hru si kupte. Beta je naprosto k ničemu a nepomůže vám hru řádně ozkoušet. Ta hra ještě potřebuje mnoho času na "dozrání" a současný stav je nevyhovující.
-
-
Par mesicu po startu to uz nikdo hrat nebude, newbee lokace budou pusty a prazdny ... a hra bude smerovat k f2p modelu ... takze kupovat to je proste nesmysl.
Na ty hre nema dozravat co, je to proste spatna hra, spatny pokus o totalni zjednoduseni naprosto vseho, jen aby to vyhovelo packarum. Ani po nelikoka mesicich betatestu nejsou schopny zprovoznit nektery qsty .... to je proste ... lol. O neuveritelne pomalym loadovani kazdyho dungu/lokace/... ani nemluvim.
Minule sem reportoval nekolik desitek chyb. Neopravili z toho ... VUBEC NIC. Ani jednu. Schvalne sem se sel podivat ... -
-
tohle je totiz ten samej build chytraku jim kde jen k stress test a potrebujou zatizit servery. V closed bete uz se.testujou kolize postav je mnohem vic npc predelany start zony atd atd kdyz uz chces bejt zajimavej tak si nejdriv precti patch notes pro stress test
-
-
Jiste jiste ty dmnte ... oni jiste budou rok testovat porad stejny build, aby jim lidi reportovali porad stejnych bugy ... lol lol lol ....
-
tady se jede striktni - nicim nepodlozenej - hate :))
-
-
-
-
http://www.reddit.com/r/elderscrollsonline/comments/1ywti7/beta_key_giveaway_megathead/
-
Těch klíčů je všude spousta ... já sám mám 4 a to jsem chtěl jeden *1*
Ale jinak pokud vím, nebude Open Beta, takže pokud si chcete hru zkusit před launchem už nebudete mít moc možností. -
-
Tak mi jeden posli prosim ta na redeyest@gmail.com. Dakujem
-
-
Sakra jdu pozdě
-
Uz to tu bolo, ale napisem to este raz pre istotu. Davajte pozor aky klient stahujete. V launchery nastavte region US. Ak pouzijete EU verziu, v piatok vas to nepusti na server.
-
-
https://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/5836
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=O9E_V24RuCc
-
Jý jsem klíč dostal z eurogameru... Jediné co mi vadí je přetížený server na stahnutí hry přes luncher:-( stahuje se to dost pomalu a to mám internet rychlý!
-
-
Tam si dej pozor co stahujes. Ja kdyz sem zapnul launcher tak se mi automaticky zacala natahovat US verze - ta je potreba na vikendovou betu. Ale my mame region nastaveny na EU, takze pokud das install bez zmeny regionu, zacne se stahovat i EU verze a tahaji se tak obe soucasne. V pravem hornim rohu launcheru klikni na ozubene kolo, vyber region united states a bude se tahat jenom ta US verze.
-
-
Děkuju za radu to jsem vubec nevěděl:-)
-
-
-
Nabizim taky volny klic, kdo ma zajem od patku:
LG3PYXC7NEJCT3M3NGXP -
nabizim TESO klic
shanim Wildstar klic