Přejít na výpis diskuzí
Rozdáváme klíče do bety The Elder Scrolls Online
27.2.2014 | Redakce Games.cz
122 příspěvků
-
Uff, Bethesďáci mi naštěstí poslali dva klíče sami od sebe, jinak bych to prošvihl :D ... to bude za víkend livestreamování :)
-
Jedu do sklípku, tak si to zapařte i za mě.
-
Další klíč pro zájemnce: JPT7Y7R7HWJMNJF43CPL
-
Konecne, si tu "Pecku" vyzkousim na vlastni kuzi. ( az teda nekde vemu tech 30gb volneho mista). *7*
-
-
zapomen ... 65
-
-
Moc prosim smutne koukam,nemel by nekdo jeste jeden klic??Kdyby nahodou poslete na Elite.s@seznam.cz dekuji :)
-
Další klíč pro kamaráda na tento víkend do davu, kdo má zájem :-) 9PPL4H79WCXRD5R7YA3T
-
Enjoy:
NNER K5LNN37WX 9RWF97X
bez mezer -
E N 9 PK 9 YD MF CC M D K4 6L 4A
-
Hru som sťahoval necelých 7 hodín, hral som ju zatiaľ 4 hodiny a nepostrehol som žiadny loading, lag, či frontu na prihlásenie do hry. Grafika je lepšia ako som čakal, horšie je to s animáciami pohybu postáv. Poteší nahovorenie questov a akčný súbojový systém, ktorý ale pôsobí dosť nezáživne. Zatiaľ som len na prvom ostrove a nie je tam mnoho umelých ohraničení, takže je tam celková sloboda pohybu, čo poteší. Čo už nepoteší je staticky pôsobiace prostredie ostrova, všetko vyzerá ako pozadie v adventúre.
Celkovo to vyzerá na ďalšiu fantasy MMO hru, ktorá ale po prechode na F2P určite vynikne a svojich fanúšikov si nájde. Len dúfam, že sa F2P vyberie v stopách TERY a nie SW:TOR. -
-
Mně se dvakrát stalo, že při hovoření s NPC ve storu se nešlo dostat ven... takže jsem musel log out a log in pak to běželo.
-
-
njn to je známá chyba... staci zmacknout hot key pro "notices" tzn pristup do ingame posty... nekdo to resi psanim /reloadui ale moje verze je o dost snadnejsi... jinak par questu je este furt buglejch... pocitam ze se hra o mesic zpozdí s vydáním, nicmene sem si svoji cca 12h vikendovou parbu maximalne uzil. Jeste dodam, ze leveling je tam prijemne pomalej, zadnejch 10lvl za den tam clovek nedá, pokud si nejede striktní poverleveling a odklikavani vseho... fakt supr zabava, ve hre sem stravil celkove urcite aspon 20-30h tak uz pomalu tusim o cem to je, a líbí se mi to velice :)
-
-
-
A hatersky kolotoc muze zacit:-D
-
-
Další kdo nezná rozdíl mezi hatem a kritikou.
-
-
Myslis kritikou cituji" preju tyhle fail,protoze ve vikendovem stress testu je nuda a polovina npc se nehybe a nektere questy nelze dokoncit!" Muzu vysvetlovat horem spodem,ze u vetsiny npc byl povypinany AI,stejne me zminuskujete. Sorry,ale to co tady predvadi 90% diskutujicich je hate nebo pokus o trolling. Nic jinyho.
-
-
Ty tu muze zvanit horem dolem co chces, protoze to jsou zvasty. Tyhle testy maji testovat !kompletni! hru ve "full" provozu, takze nikdo nikde nic vypinat nebude - rozhodne ne umyslne, protoze jinak by otestovali leda velky prd.
-
-
-