Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nalítne tam miliony lidí, vám haterum na games se muzu jen smát, sem rád ze mi kámos poslal klíč do další bety, tešim se na víkend... pátek po posilce zasednu a odlepim se v nedeli az pojedu na kolo. Vetsina z vas tady absolutne nepochopila, ze ta hra bude bomba... no jo děti, čest vyjímkám... mínusy do mě, to je rozkaz!!!
    • Ty nejsi člověk ale forma debility. *3*
      • tak to sem idealne zapadám
      • tak teď jsem se pár minut nemoh přestat chechtat. dík *1*
    • víc mínusů, plnte muj rozkaz!!
    • Takovej ten klasickej hustokrutopřísnej týpek, jehož životem jsou MMOčka a posilka, takových lidí znám, to je hrůza. Hlavně jak si to sem musel napsat, po posilce zasednu *15* *15*
      • lol no jedu podle plánu, ted jedu na kolo, v pátek sem v posilce byl, a paril sem pá a so... :) v pondeli zase posilka :D mínusy do mě, to se totiž vyplatí :D
      • jj kdyz to je pravda tak proc ne vid? :D pripadal bych si blbe, sem napsat ze u toho prosedim celej vikend, este by me nekdo z nerdu prudil, ze sem nerd... :D a třeba si někdo řekne, ejhle, to sem ale nerd, co kdybych si taky zasel :))
    • Kozy
      Co miliony. Miliardy!
      Proboha lidi, neblbněte.
      • hele bobísku to je troling asi jako ten tvuj.. on totiz novej betaklic nepotrebuje kdyz uz byl jednou v bete.. ;) a nebo je stejne chytry jako ty
        • nebo ty ses uplne přechytralej? Ja se do bety dostal kdyz sem si vybral jeden z 500k klicu, kerej platil na ten víkend jenom, ted sem - jak pisu - dostal dalsi klic od kamose, kerej je regulerne registrovanej do bety
        • Kozy
          Nerozumím. Kdy jsem trolil, bobísku?
  • čau skalní přiznivci Skyrimu,kdo nesehnal klic je mozne zde....http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm?offer=498&val=1&uh=98ACCC406DE29E055452C3E01B4C7A1A za registraci klic jako darek.....good day and Game start 18:00....cus *3*
  • Jack1947
    No tyvle, 30gb a uz to taham asi 7-8hodin 14%... pecka tedy.
  • peaNutz
    Těším se až hru vyzkouším. Ty haty eště před vydáním natož beta testama mi přišli zbytečný. Každopádně čekám že to bude jen další v řadě her typu AoC, SWTOR apod. *7* Ale před vyzkoušením je nefér hru odsuzovat.
  • Shaker
    Vrele diky, redakce :)
  • Dejte klic. Stejne recenze bude na filcku ked ji recenzuje to monstrum, ktere je odvarene z kazde mmo na zacatku.Pan Polacek by v tom mel udelat prítrz je evidetni ,ze recenze jsou delany na zakazku za reklamu. Vzdyt si staci vzpomenout na zajezdy do Rima,jachty atd atd.
    Chtel bych videt seznam majetku redakce ¨games cosi z uplatku staví za vily.
    • Souhlas, take by me to velmi zajimalo. Je to tady jedna velka mafie s kmotrem Polackem v hlavni roli. Co se tu deje nema obdobi. V normalni zemi uz by byli davno za mrizemi !!!
      *1*
    • A k cemu by ti to bylo? Ja bych zas chtel videt seznam tveho majetku, ale vsem je asi jasne, co si Ty tak maximalne muzes "postavit":-)
    • *1*
  • můžu mít dotaz ..pujde hrát tato hra na xbox 360 controllleru ??? nechce se mi jebkat s myší a klávesnicí :-/..dík za odpověď *4*
    • walltar
      Nevidím důvod proč by nešla, když bude i na konzole.
  • kickasl
    Dík :)
  • Po 6h tahání 6% z instalace. Už tohle mě těžce odradilo a vzdal jsem to.
    • peaNutz
      Já hru stahuju přes 16 hodin a eště mi pár zbývá. Internet mám v pohodě problém je na druhé straně. Už tohle je je podle mě to dost špatná vizitka. Nemluvě o tom že se na servery nejde ani dostat. Tyhle problémy před vydáním swtor neměl ( nebo aspoň ne v takové míře)
      • Hledej chybu u sebe. Ja stahoval cca 4 hodiny.
        • Taky tak. Logování a podobné věci v pohodě. Horší je to se samotnou hrou... Taková bezduchá. Ještě to dnes zkusím a uvidím. Třeba se dostanu k něčemu zábavnějšímu než k běhání od jednoho NPC k druhému a proklikávání dialogů.
          Ale jak jsem řekl, i když v té hře je spousta lidí (kteří se objevujou a mizí) z mého začátečnického pohledu ve mně hra nebudí dojem života a žádné interakce. Svět je naprosto nezajímavý a nebaví mě ho procházet. I když mě třeba "Nikdyzima" nenadchla, tak je pro mě stále lepší hrou než tohle, za což budou chtít ještě navíc platit poplatky :D.
      • logovani je v tomhle stress testu uz opraveny a trva par sec.. ano swtor slo skvele po vyckani 3 hodinovy fronty...
    • Neboj, o nic jsi neprisel. Krome toho ze to je nuda s ubohou grafikou se jedna o dalsi stress test, takze (pokud bys patril mezi vyvolene a podarilo se ti vubec lognout) bys cucel pul hodiny na kazdou loading screenu. Proto to taky delaji, vzhledem k tomu jak tak hra vypada a jak se hraje, pokud jim to bude pri launchi lagovat a padat, tak je lidi rovnou ukamenuji :).
      • Je videt ze jsi tuto betu nehral, jinak bys toto nemohl napsat
  • To tady minuskuji kazdeho, kdo nabidne svuj klic ? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit