Přejít na výpis diskuzí
Rozhovor s Atsuo Yoshimurou o DLC k Dark Souls II
24.7.2014 | Redakce Games.cz
232 příspěvků
-
Další cápek, který nepochopil pointu mé kritiky. Ne, zde to má asi takovou cenu, jako se hádat s radikálním islámistou... :D Jeden uctívá alláha, druhý Soulsy, ale myšlenkové pochody podobné :D
-
Ty určitě chodíš na fotbal a vyřváváš tam jak je fotbal špatný a jak je hrozné, že je populární.
-
Když už se tu ohanite fantasy literaturou, četli jste např. Amber od Zelazneho? Jestli ne, tak doporucuju. Clovek jak postupne docita jednotlive casti, tak se mu postupne spojuji v celek a na konci mu vyvstanou zajimave myslenky a otazky.
-
A: Poridil jsem si knizku s ceskym prekladem
B: Ja ji cetl v anglictine a byla uzasna.
A: Ja to po deseti strankach prestal cist, bylo to blbe prelozeno a byli tam chyby
B: To je blbost, ta knizka nema chybu, mel jsi to docist.
Sorry, ale priklady takoveho typu jsou uplne zcestne. Pokud ti nekdo rekne, ze hra ma takove a takove chyby a ty je prehlizis a nadavas mu, ze je to blbec, ze to hral jen chvili neni zrovna na miste. Neresim tu momentalne DS jako takove, ale pristup zdejsich lidi, co zaryte obhajuji svoji milovanou hru a kritizuji ostatni, ze hrali malo, nebo udajne nezabili ani prvniho bosse a kdo vi, co jeste. Narazim na to, jak se zdejsi slavna DS komunita chova. Samozrejme se nejedna o vsechny, kteri maji radi DS, ale o nejvetsi burice zde.. :) -
Neurazej, jen 85%? *1*
-
A. Viděl jsi včera fotbal.
B. Ne, po 10min jsem to vypnul hrůza děs.
A. Měl jsi vydržet skončilo to 3:3 a rozhodovali penalty.
B. Kecáš to je blbost byl to samej fail.
A. Tak asi vím ne když sem to viděl celé.
B. Bobky kecáš seš blb. -
Taky se jednou dočkáš, i když ty možná ne.
-
JJ, když sem pak pomáhal jinejm hráčům se sentinelama, vždy jsem se chytal za hlavu když začali skákat dolů. *1* Tam je to hotová sebevražda. Tak dlouho se člověk kryje a uskakuje až mu dojde stamina a pak si ho podaj. Každopádně, ještě v poho oproti O&S, to byli v DS do příchodu Manuse nejtvrdší parch*nti. Plus jejich story bylo perfektní.
-
OK a to je v DS kde? Já furt bral DS jako evropské z pohledu japonců.
-
Než jsem přišel na to, ze u tech tri nemám skákat dolu, tak jsem proklel všechny svaté :-D
-
Hej, to je dost možný, na demon´s souls jsem radši zapomněl, protože nechci aby se mě vracely noční můry o tower of latria *8* . Fakt creepy.
-
*1* Aha tak na ty tři jsem už taky zapomněl. Ti byli dost hardcore. Každopádně, nevím proč, ale Smelter mě strašně sr*l. Zabral tak 40 pokusů. Jinak pravda, dost bossu, v čele s tou kongregací, či jak to bylo, byli dost easy.
-
víš p*ču a jen tu trolluješ. A neříkej manga stylizaci (která ve hře vůbec není) pokemon styl. Jen dokazuješ svoji debi*itu a fakt že trolluješ. No běž si hrát sví 16bitový kravinky s primitivním a snadno pochopitelným story. Todle není pro t*poně.
-
Ti mi právě ani nepřišli, ale u Ruin Sentinelu jsem malém rozmr*al ovladač :-D
-
No jo, některé věci nejsou uplně jednoznačné, nebo se dají vysvětlit více způsoby, snad DLC přinesou odpovědi.
-
Ne pokemon stylizace jsou dětské tvářičky a supr špičaté vlasy
-
Jsi připoj volant, gumáku, když ti to nejde na klávesnici. Amatér...
-
Tak jeho hry jsou víceméně mainstream pro všechny. Obsahují mapky apod casuality, kterých se Dark Souls hry vyhlo...
-
Draken69: No to si kuř, že jsem to nehrál dýl. Však se to nedá vydržet ani hodinu proboha. Je pravda, že už jsem viděl i horší faily. Ale zničit si klávesnici zběsilým klikáním to si můžu raději zahrát 7 dní a 7 nocí
-
Pravda, snad až na Smeltera a Dark Lurkera byli bossové v DS 2 docela pohoda.