Přejít na výpis diskuzí
Rozhovor s Atsuo Yoshimurou o DLC k Dark Souls II
24.7.2014 | Redakce Games.cz
232 příspěvků
-
Nehrál jsem, nehodnotim :)
-
Ve dvojce už to s příběhem trochu přehnali, v DS1 jsi měl nějakou kostru a k tomu jsi se postupně dozvídal různý spojitosti a podrobnosti. Ve dvojce jsou to samý hádanky a a nevyřčený něco. Třeba takovej Dragonslayer, golemové/ obři, throne of want a tak dál, doufám že po dlc budeme vědět víc.
A abych nezapomněl, až dokončíte Sunken King dlc, vemte si ashen mist heart a běžte se mrknout za vendrickem *3* Aha, on to řikal ten chlap ve videu, tak nic. -
Tak si dej bacha co o tom napíšeš *3*
-
Myslím, neber mě úplně za slovo, že se o nějaké postavě v Demon's Souls mluví nebo je v nějakém popisu a v DS jedničce ji potkáš, myslím že je to ten parchant v Tomb of the Giants co tě láká do díry.
-
Jak to tak čtu, tak DS už není jenom hra, ale nový náboženství :)
-
No jo, o tom kolujou pověsti. Žel nikde jsem nenašel žádnou skutečnou spojitost.
-
Za první odstavec 10 palců nahoru.
-
Vůbec nechápu proč se nad tím rozčiluješ. Když někdo napíše že má Dark Souls špatný soundtrack je to očividně troll nejhrubšího zrna, navíc se zdegenerovanýma ušima a rozbitýma sluchátkama. Takže krmit ho nemá cenu.
-
Prý tam je mírná spojitost i s Demon's Souls, ale to aby měl člověk nafukovací hlavu aby si to všechno pospojoval.
-
Poprvé cos dostal palce nahoru, gratulace
-
Jěště bych chtěl upoznit pana Tomocz, který má odehrané čtyři hodiny a nepovažuje se za trolla. Sám si potvrdil, že jsi troll a o hře nevíš ani za mák, když jsi začal kritizovat hudbu. Dark Souls má jeden z nejlepších soundtracků posledních let a nebál bych se říct i historie. Tolik podmanivé hudby se jen tak neslyší...
-
Souhlas, celé je to dokonale propojené. Hrozně se mě líbí ta spojitost DS I a DS II. Fakt paráda. Neskutečná atmosféra, kterou jiná hra nenabídne a asi nejlepší lore vytvořené jen za účelem hry.
-
No je pravda že z většiny haterů Malazu nakonec vypadlo, že se nedostali dál než do půlky druhé knihy.
Holt není to něco co by mohl číst kdejaký jouda co do té doby četl jen knížky napsané podle her. -
Já hrál kdysi PC demo a z toho ovládání sem málem vyrostl do stropu a z té atmosféry málem nakálel do trenek :D
-
To jsem pařil na PSX, tam se mi líbilo, že šlo nepřátelé rozsekat na kousky :D
-
Prej příběh jak od Uweho Bollta? Ty si vážně deg*nerát, je vidět že jsi to vůbec nepobral. Klasický fanboys blizzardu, který on*nuje nad tupými emerickými omalovánkami. Architektůra v DS je jedinečná a dokonale vytváří pocit prastarých staveb, ale na tebe tam asi bylo málo barviček a nikomu nesvítily oči. Neberu ti názor, ale alespoň tu vyloženě nelži.
-
Tady bylo zase veselo. Já třeba musim říct že mě DS hodně změnilo, už nejsem schopnej hrát rpg klasickýho stylu, dobře, možná kromě gothica a icewind dale. DS má prostě něco, co ani nejsem schopnej pojmenovat a co mi chybělo. Kromě toho že ta hra je nádherná mě absolutně uchvátil svět a jeho příběh, všechno je tam nějakým způsobem propojeno. Miluju příběh DS a taky to jak obrovskej prostor nechává pro spekulace. DLC určitě pořiďte, první díl to slušně rozjel a Sinh je jedním z nejlepších bossů co v sérii byl.
-
Za mě DLC palec nahoru...Chvílema si připadám jako Lara Croft...
-
Měli jste se zeptat, proč pomrkávají na české hráče (Havel,Ostrava). Ale typuji, že s tím má něco společného Myiazaki, protože se na DkS2 nepodílel a nic takového tam není.