Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Aha, ja myslel ze mluvis o prvním Dark Souls...
  • tomocz
    DS2 rozhodně nevyšel před třemi lety a vypadá pořád dost blbě. A nemluvím jen o grafice... zvuková a hudební stránka je taky mimo, gameplay videa před vydáním taky vypadaly o dost líp a jinak i co se týká lvl designu, ale to nikoho nezajímá. Ale když Watch Dogs vypadaly před vydáním líp jak po vydání, tak se najednou snesla kritika (ne že bych chtěl WD bránit) :) To je to, o co mi jde!
  • Draken69CZ
    Dost mi to připomíná starší hru Nightmare Creatures.
  • WhySoSad
    Perfektní video *4*
  • WhySoSad
    Taky jsem se tomu docela divil, ale na druhou stranu proč ne ? Oživení to může být povedený :)
  • A nekopete okolo sebe i vy, kteri tu hru vynasite prilis do nebes? Neni to uplne z jine strany to same?
  • Draken69CZ
    Z jednoho videa vidět tu genialit chce hodně představivosti :D Mě tam docela děsí ta brokovnice.
  • Preed
    Klasicky katastroficky flame na games,trosku zdvyhnem latku,youtuber co ma asi najvacsi channel cisto o souls hrach hodnotil to prve dlc velmi pozitivne,co ma celkom prekvapilo,takze snad sa ku tomu niekedy aj dostanem. https://www.youtube.com/watch?v=vSXPfEMfPP0&list=UUe0DNp0mKMqrYVaTundyr9w
  • Jsem rad, ze byl ohlaseny Bloodborne, takze nepovedenou dvojku nemusim uz resit a jen se muzu tesit na prival genialni hratelnosti, ktera nas buce cekat prave v Bloodborne.
  • Hra jako taková mě bavila, nicméně ztráta ředitele předešlých 2 her způsobila, že DS2 ztratila svůj specifický feeling. Jelikož nemám čas se tady dlouho rozepisovat, hodím odkaz na video, které solidně shrnuje všechny moje pocity.

https://www.youtube.com/watch?v=UScsme8didI

Je sice delší, ale argumenty dávají smysl a sám bych to lépe nenapsal. Doporučuji.

Pokud jde o DLC, uvidíme, jak na ně zareaguje herní obce. Naslepo už do toho nepůjdu...
  • Teď znovu hraju po x-té solo baldura 2, u RPG ze staré školy to není vůbec o skillu(můžeš si v menu klidně nastavit že se to chová jako tahovka) ale o znalosti herních mechanik, nevyhraju proto, že rychleji klikám na myši nebo umím nějaké složité kombo, v pravém rpg vyhraju díky svému intelektu a né tomu, že se naučím rychleji hýbat. Hrával jsem Blade of Darkness, v kterých se DS těžce "inspirovalo" ale tvůrci také nikdy netvrdily, že BoD je RPG, ale akční adventura, v multiplayeru Call of Duty máš taky skilly, je to rpg? Série Bioshock, má oblíbená, taky bych jí nikdy neoznačil za RPG, jsou to střílečky a i kdyby tam znásobili počet schopností a gearu, pořád to bude střílečka. Stejně DS bude akční adventura neboli "akční rubačka" ve stylu Rune a nezáleží na tom, jaký to bude mít příběh a kolik skillů a gearu tam budeš mít, když na tom vůbec nezáleží viděl jsem lidi dohrát DS bez armoru se základním vybavením a schválně špatně rozvrhnutou postavou, je to jen a jen o skillu
  • Klasicka DS diskusia na games. Fanaticka skupina DS priaznivcov, pre ktorych je akcne RPG s fantastickym lore (pochopenym z youtube a wiki) , hrou zivota vs zopar kritikov.
    Pre mna osobne DS seria znamena velmi dobre akcne RPG, kde ma najviac bavi exploring neznamych oblasti a atmosfera sveta."Pribeh" a lore ma vobec nezaujali a po dohrani sa pre mna stava hra nudna.
    Momentalne hram DS2 a pravdupovediac, uz tie ohrane mechanizmy a pristup k designu urovni a umiestneniu nepriatelov, dost nudia.
  • saab: Mozna by jsi se mohl zamyslet ty nad sebou, akorat tu nadavas, ale nejsi schopen vubec akceptovat kritiku na svoji modlu.

Ja DS nechci vyslovene kritizovat ani vychvalovat, urcite ma spoustu priznivcu, ale to neznamena, ze bychom ji meli vychvalovat do nebe (delat z ni modlu) a prehlizet ty spatne stranky, je tam i dost veci, ktere rozhodne nejsou udelany dobre, osobne souhlasim s tomocz.

PS: hlavni ucel her je, aby lidi bavili a ztravili u nich prijemne (pro nekoho i neprijemne - kdyz to ma rad) chvile. A pokud ta hra tento ucel u nekoho splni, tak dobra, ale nemusi splnit dany ucel u vsech lidi, kteri ji zkouseli hrali atd.
  • Draken69CZ
    Je tam určitý posun neřekl bych že vyloženě do mainstreamu, ale je tam, spíš mě vadí že se tam střídají výrazně kvalitní pasáže s těma lehce odfláknutejma, lépe řečeno některý lokace vyloženě žeru a jiné jen tak probíhám.
  • Draken69CZ
    Bylo to míněno lehce s nadsázkou, ale profilová fotka je o tom jak se člověk prezentuje na první pohled což taky o něčem svědčí, jinak o tvé inteligenci nepochybuji.
  • V DS II je kopa bugov, ci uz vizualnych (mrtvoly zaseknute v stenach hlavou vyzeraju naozaj vtipne) , ale hlavnwe v AI a pathfindingu, ktory je casto uplne tragicky. Hitboxy su tiez kapitola sama o sebe.
  • No ved ani v DS nemas odomykatelne skilly ak teda neratas kuzla ;-) Melee fight je rovnaky od zaciatku po koniec hry lisi sa len movesetom pouzivanej zbrane a damage.
  • maros.goc
    Diablo je ako aj titan quest hack and slash pri ktorych je najdolezitejsi loot, preto to nekonecne farmenie v tych hrach, dark souls je asi milion krat pomalsia hra a najdolezitejsiu úlohu hra skill hraca preto to oznacenie akcne RPG

S tym tomb raiderom to ani nemozes mysliet vazne, ze RPG? Lol, vsak v tej hre nemas ziadne štatistiky a odomykatelne skilly boli v akcnyvh strielackach uz od nepamati, to z nich nerobi rpg...;-)

Uwe boll nie bollt a dark souls strasne kritizujes, pribeh ma fantasticky, architektúru nadhernu.... Naopak suhlasim ze kto spaja ds s realistickostou musi byt blazon

"Na konzolích totiž moc klasických RPG není, takže chápu to nadšení." to ano ale netreba konzily podcenovat, jedno z naj rpg vsetkych cias kotor vyslo najprv na xbox ;-)
  • maros.goc
    Veskoslav: Prepac ale porovnavat dark souls s divinity original sin moze len blazon...uz len to ze prva menovana je zamerana na suboje a akciu a druha na rpg a statistiky je jasne ze co do rpgckosti vyhra divinity, vsak to je uplne jasne... Neviem prečo ma kazdy hrac co povazuje baldurs gate 2, ci planescape Torment za rpg modlu nutkanie rypat do oststnych rpg ze to rpg ani vlastne nie su...
  • maros.goc
    Diablo je hack and slash... Zelda je akcna adventura, utried si pojmy prosim ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší