Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SystemShock( hlavně dvojka na tom zapracovala) má samozřejmě RPG systém. Ach ty si taky stará škola a nevíš to?
  • haha: Pokud vím byla řeč o RPG ne? Systemshock je asi stejně RPG jako to Dark Souls
  • První Dlc se opravdu povedlo, už se nemůžu dočkat na ty další. Tajně bych si ale přál, aby do jednoho z nich přidali nějakého optional bosse který by byl fakt hardcore. Ale opravdu hodně hardcore. Trošku mi v Ds2 chybí ta obtížnost bossů, pamatuju kolik večerů jsem prorageoval než se mi povedlo zabít Manuse, to už v Ds2 nějak chybí. Ale Sinh a Elana se jim opravdu povedli. No nezbývá než počkat na CotOIK :-)
  • Este keby tak System Shock bol RPG , ze haha ;-)
  • Užij si příval genitální hratelnosti.
  • Draken69CZ
    Úplně se bojím zeptat, ale hrál jsi aspoň DS dýl jak místní "experti"?
  • Všechny hry jsou daleko casualnější než Dark Souls. Odpad jsi jenom ty. Měl jsi napsat aspoň SystemShock, to byla aspoň hardcore hra..
  • Stará škola je třeba Albion, Brány Skeldalu, Eye of Beholder, Baldurs Gate, Icewind Dale, Neverwinter Nights. DS je přehajp, který řadím mezi odpad jako třeba Watch Dogs a podobné debilní hry.
  • Přesně tak. Prodeje dvojky byly přes mega a půl a tvůrci byli velice spokojení, čili tohle je hra pro úžší spektrum lídí. Ono i tady to jde vidět, že někteří jedinci tu hru neunesli a neskolili ani jednoho bosse jako pan TomoCz a pak si přišli vybít svou frustraci zde.
  • Kozy
    Co to mám znamenat to s tou architekturou? Nejsem sice architekt, přesto si z dějin výtvarný kultury něco pamatuju a většina staveb mi naopak přijde dost reálná a funkční. Jsou tam reálný architektonický prvky, jasně na styl sere pes, je to fantasy ale i tak.
  • tak to pozor a) hack and slash je subžánr akčních RPG, za b)první Zeldy byly akční RPG
  • Draken69CZ
    DS nehraje spousta lidí, spousta lidí hraje tebou zmíněné tituli, tím neříkám že DS je nějaká elitářskej spolek, jen si myslím že komunita kolem Souls her je o několik levelů výše než co je kolem MOBA her nebo CoD.
  • Miserius
    Teda s pribehem jsi to prehnal, rict ze je primitivni nebo hloupej muze jen nekdo kdo to nechápe... Ono to neni tak jednoduchý jako to vypada na první pohled... Jenže tady je problém pokud vam neservirujou pribeh v 10-ti cutscenach a dialozích tak vas to nezajima a podle vas tam hned neni... Máš desitky hodin videi na youtube ktery vysvetlujou pribeh... Mimochodem na konzolich mas Dragon Age, Witcher 2, Skyrim (to je bečkovej pribeh, ale hra me bavi), Dragons Dogma... to podle tebe nejsou klasicky RPG?
  • Draken69CZ
    Tak to byla chyba, měl jsi napsat "nehrál jsem ale za mě 85%" :D
  • A co je dle tebe stará škola házení kostkou a sbíraní lékarníček? Nenech se vysmát...
  • Tohle se starou školou nemá nic společného...naopak tohle je new school for kids. Ekvivalent CoD *11*
  • Tak stejně jako Minecraft,Angry birds a další jenom proto že to hraje spousta lidi a že se jim to líbí to neznamená že ds je dobrá hra pro mne odpad, ale lidi si mysli že když umí rychle mačkat shift a že jim nevadí opakovat všechno dokola že sou mega pařani a hlavně hardcore a stará škola
  • Ve skyrimu je aspoň trochu rozmanitý herní svět. V DS mě nejvíc vadilo, že tam prakticky není vůbec nic. Svět je mrtvý a lokace furt stejné. Herní náplň stylu zrubej pár malých šmejdů a pak velkého šmejda...trochu mi to přijde jako tekken *1* . Nechci nikomu kazit požitek ze hry ale tohle určitě není RPG. Grafiku ani bugy neřeším to je to poslední co mě zajímá. Herní svět je naprostá hrůza, rozumnější by bylo udělat arénu ala DMC to by té hře slušelo mnohem víc.
  • Máš pravdu. Vím, že se nemá cenu se rozčilovat, ale nemůžu si pomoc a mě to šíleně rozčiluje *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit