Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • myslilm ze sud z benzinem bouchne jen tehdy pokud neni plny a vzniti se prave vypary od benzinu. auto muze bouchnout ale ted nevim jestli to je ten pripad s tim sudem. koukam se totiz na borice mytu

edit: precetl sem si ostatni prispevky a nekdo ma stejny vysvetleni jako ja (taky se asi divaj na borice mytu)
  • seriál Bořiči mýtů (mythbusters).. už nevím přesně který díl (myslím že speciál o hollywoodských efektech ale jistý si nejsem).. a možná to bylo i jinde..
  • Jo super, sotva jsem to napsal a uz minus, to hodnotite podle nicku?! ...Mysleno to bylo obecne, ne pro tuhle hru
  • K cemu je vlastne realita ve hrach, kdyz je hra nudna, zabugovana a v posledni dobe pro PC odflaknuta
  • Vůbec žádná část videa není reálná, protože i hraná část je doplněná o umělé detaily. Záběry z bojů, výstřely z pušek,výbuchy a atd. vypadají jinak. Na mě to video působí tak, že hraný scény doplnili počítačovými efekty, tak aby to vypadalo jako ve hře. Ty benzínový výbuchy RPGček jsou docela úsměvný. Jak tu někdo psal o výbuchu nádrže, tak nádrže z fyzikální podstaty i konstruktérského záměru nevybuchují. K explozi nádrže by mohlo dojít pokud by se zavřená nádrž zahřívala dostatečně dlouho, ale to klasický uzávěr na nádrži nedovoluje a při větším tlaku povoluje. Dobré je si uvědomit, když člověk přijede k nehodě, že auta nevybuchují, "pouze shoří". Ovšem pozor, může dojít k razantnímu vzplanutí vylitých provozních kapalin a následnému popálení, tomu však lze zabránit pouhou obezřetností.
  • Chtěl jsem napsat že u benzínu můžou vzplanout jen výpary, ale tady kolega to řekl mnohem přesněji a podrobněji. *4*
  • Leda se zápalnou municí :)
  • Jindra je můj superhrdina /not sarcasm
  • Psychotic
    Upřímně asi ve dvou třech scénách jsem měl problém, ale jinak to lze rozeznat dobře. Hry mají dnes skvělé a víceméně reálné animace, ale jsou moc "perfektní" - a právě to je ta věc, která je od reality odlišuje.
    Ale že se hry snaží být lepší než realita, bych nikdy nepovažoval na negativní jev :-)
  • v realnym svete se to skutecne nedeje dokonce nelitaj ani jiskry od kapot aut to je vse jen pro efekt.
  • No pro cloveka co si neni vedom a nesleduje hry jako takovy tak to muze byt problem rozeznat
  • mas jebku kompa nebo prohlizec a nebo si to pc neumis nastavit ...... ja tu nemam nejmensi problem
  • Pokud jste reagovali tak jsem si toho opravdu nevšimnul a omlouvám se.
  • Ještě k videu, díky kompresi je to fakt těžší, nadruhou stranu díky tomu že znám BF3 videa jak svoje boty tak nebyl většinou problém rozeznat, co je realita. Jóo až jednou při velice blízkém pohledu na virtuální lidskou tvář bude takový detail, to bude něco.
  • ales.smutny
    Protože práva... už se nám několikrát dřív stalo, že prostě video smázli...
  • Ou. Tak to teda není pravda. :) Jediný co si tak nějak rozumě schopnej zapálit co se týče benzínu tak akorát jeho zplodiny a to v dostatečný koncentraci. Ty pak při dostatečnym přísunu kyslíku zažehnou. Např cigáro hozený do kaluže benzínu VĚTŠINOU jenom zasyčí a konec šmitec. Pro domácí pokusy upozorňuju že VĚTŠINOU!! A to především ve větraných prostorách(venku).
  • zdřejmě ses tomu více věnoval takže máš asi pravdu ... *4*
  • Neviem kto ale testovali to cely zasobnik vystrielali do nadrze a nic sa nestalo
  • pokud střelíš do nádrže, průraz kulky plechem udělá jiskru která zapálí benzín a ten vybuchne .... není-liž pravda?
  • BF3 chce byt realna hra a pritom vybuch auta zapricini strela do motora auta.... kazdy clovek vie ze benzin nevybuchuje pokial nieje pod tlakom a to ze strelim do nadrze a auto vybuchne je vymysel filmarov....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit