Přejít na výpis diskuzí
Rozlišíte hru od reality na videu z Battllefield 3?
24.10.2011 | Petr Poláček
80 příspěvků
-
A Máš na mysli ty ekonomický průs*ry co se dejí všude po zemi, nebo jen čistě počítačově?
-
preco neurobit nejaky games youtube channel a je to vyriesene?
-
Reagovali jsme na to uz mnohokrat, asi jsi si jenom nevsimnul.. Kazdopadne, s videama se snazime neco delat, ale neni to ani tak vec redakce, jako technickyho reseni, ktery proste neni tak jednoduchy a narazi se tam porad na nejake problemy..
System je ted asi nejak pretizeny, nahradili jsme teda ty dve dnesni nejsledovanejsi videama alternativama z youtube.. -
Docela mne zaráží postoj redakce ohledně přehrávače... Místo toho aby to někdo řešil tak hrajeme mrtvého brouka... A je fakt že tenhle přehrávač je strašný, já se na videa dívám na jiném webu. A tohle není krátkodobý problém. Lidé si tady stěžují už pěkně dlouho... To je opravdu tak těžké něco udělat?
-
Super tak už ani já nespustím žádné video...
-
ale Frostbite 2 se k tomu blíží
-
ten prehravac je hrozny. hovoril som to uz davno a tvrdim to stale... nemoznost seekovat, loading dlhsi ako 1080p youtube, casto to nefunguje vobec, reklama mi nevadi ked ju zavriem ale tu ked ju zavirem 500x tak vyskoci 501x co je nie ze otravne ale MEGA otravne
-
hry jeste nejsou na takove urovni abych to nerozeznal.
-
jasne že to dokažu rozlišit všechno co vipada jako s.it je battlefield *3*
-
Rád bych nějakou odpověď od osoby zodpovědný za tenhle web...
-
Proč sem prostě nědáte YouTube videa? Tyhle dementní přehrávače všechno akorát kazej. Momentálně tu nespustim žádný video... *7*
-
Tuto Jindra je náš lokálny hrdina. /sarcasm
-
Co takhle dávat sem místo videí jen odkaz na youtube? Ulehčilo by se vám i nám.
-
Proč sem ti videa vůbec dáváte? Alespoň dejte odkaz na zdroj kde se mi to přehraje..
-
To je takovej problém sem postnout video z youtube ? Stejně to tam je tak nevím proč to házíte na tenhle blbej a pomalej server...
-
Nejbliz je tomu ArmA 2. Sice textury a modely jsou uz malickou zastarale ale porad je to nejrealistictejsi grafika co jsem ve hre kdy videl (coop hra proti AI s tymem co to fakt zere a modama ACE a ACRE je pak nejrealistictejsi zazitek - http://www.youtube.com/watch?v=FWDitgN-sro) . Jedine co to pocitove prekovana je snad jen Rise of Flight ale tam clovek musi vylezt trochu do vysky.
-
Dokud se tvurci nenauci vyuzivat nektere efekty stridme,tak se to fotorealite jen tak nepriblizi.
Jinak jedna vec jse docilit temer realneho vzezreni nezivych objektu a neco uplne jiheho je uveritelne rozpohybovat kapaliny,textilie,floru apod.
O animacich lidi,zvirat a hlavne mimiky obliceje ani nemluve.
S tim maji problem jeste dnes i velkorozpoctove hollywoodske filmy.
A prave animace pohybu postav,mimika,kapaliny,textilie apod jsou veci,ve kterych soucasne hry zaostavaji nejvice co se vizualni stranky tyce.
Takze verim,ze za par let budou hry na screenshotech vypadat pomerne uveritelne,pokud se konecne nauci neprehanet nektere afekty,ale v pohybu to bude jeste nejakou tu dobu pusobit notne umele. -
Mozna to neni prehravacem, ale i tak nechapu proc tu nemuzou vkladat primo z youtube. Ten prehravac co tu maji je uplne napytel - kdyz si chce clovek vypnout zvuk, tak z toho videa nakonec stejne nic nema, protoze UPROSTRED je nejaka debilni ikonka. Kdyz uz tam (ta ikonka) musi byt po celou dobu prehravani(!!) (z nejakeho mi neznameho duvodu) PROC to nemohli dat do rohu treba??
-
pani, to je ale ..ehm..,, prispievatel do diskusii,, ze ani neviem ci moze byt real..... viem, ze internet je miesto slobodneho slova ale niektori ludia by sa mali najskor zamysliet co pisu...neviem kolko ma dotycny rokov ale vzhladom na uroven obsahu to cislo urcite nepresahuje 15....hadam casom sa vetna konstrukcia a aj obsah dostatocne vyvinie na nieco citatelne a rozumne *3*
-
Ja som zvedavý, či sa takej hry vôbec dožijem... Vytvoriť naozaj realistický výzor vo všetkých ohľadoch nie je len otázka technológie. Zober si napr. tento BF3, prekontrastované, presýtené farby, odlesky tam, kde vôbec nemajú byť, adt, atd... Nie že by to bolo úplne hnusné, ale k realite sa to neblíži...