Rozloučení s Games.cz – byly to divné roky
-
Držte sa!
-
Môj otec zvykne hovoriť lúčime sa s tebou, aby sme sa mohli znova stretnúť.
Milá Betka.
Vždy som si myslela, že jednou z kľúčových úloh v práci je schopnosť vedieť inšpirovať ostatných. Obzvlášť, keď mal človek na starosti aj bližší kontakt s kolegovcami a spolupracovníkmi. Inšpirovať napríklad nadšením z práce......
Avšak do práce chodíte každý pracovný deň. Niekedy vám to ide od ruky a niekedy zase nie. Ale pointa je v tom, že každý pracovný deň robíte svoju prácu.
Až sa potom jedného dňa zastavíte, obzriete a zistíte, že je XY rokov preč. Potom bude dôležité všetko čo ste urobili. Nie nadšenie.....
Prajem všetko dobré pevné a poriadné zdravie. Ostatné už zvykne nejako prísť.
-
-
Neberies to nejako vazne? LOL
-
-
Keby aj áno tak..... ?
-
-
-
Ačkoliv mě to mrzí, chápu to a přeji ti ať si zadlužené "volno" užiješ. A budu doufat že si od tebe zase někdy něco přečtu :)
P.s.: Je to pěkně napsaný text a nevím proč, u básničky Bilba jsem měl husí kůži
-
Na games chodím skoro od založení, pamatuju původní redakci vedenou JD, a nejradši jsem měl pak tu vedenou Petrem Poláčkem. I tu stávající redakci mám rád, ale tehdy jsem hrál a četl o hrách nejvíc. Díky tomu, je to asi nejhezčí období. Za tu dobu se tu vystřídalo, tolik skvělých lidí a nejvíc mě mrzel odchod Lukáše Grygara a teď ten tvůj. Hodně štěstí a hlavně at jsi zdravá, třeba se ještě vrátíš. ❤️
-
-
Mám to podobně. Jen by mne zajímalo kam zmizel Adam Homola 🤔
-
-
No aj mna to zaujima ale osobne som rad ze zmizol. :D
-
-
Mě tam naopak chybí.
-
-
-
-
Ať se daří, užívej života, jelikož ten uteče jak voda a hlavně pevné zdraví preji.
-
Těším se na setkání, tam, kam se vydáš. Užij prázdniny.
-
Jak se říká všechno krásné jednou musí skončit (bohužel), ale osobní štěstí je důležitější, než jet na krev i přes tu únavu hrami. Kdo chce tak ví kde tě sledovat. Díky za vše. ✌️
-
Velmi nečekaný odchod ☹ v klidu si poslouchám na noční směně fight club a na konci taková emocionální bomba. Budeš strašně moc chybět a jak už zde psal někdo přede mnou , tvůj smích a slovník bude v dalších fight clubech chybět asi nejvíce 🙂 hodně štěstí do budoucna a hlavně tedy i to zdraví. Díky 🙂
-
Díky Bětko, byla si FAJN ...😍
-
Díky moc za zpříjemněná turbulentní léta a hlavně to zdravíčko s příměsí štěstíčka.