Rozloučení s Games.cz – byly to divné roky
-
Chybět mi vůbec nebudete, ale přeji vám hodně zdraví a ať jste spokojená.
-
Hele, za me...driv jste mi byla smapticka, ale casem - nevim jestli vekem, jste mi prisla hodne namyslena - takovy, kdyz se to netoci kolem me, tak nic moc - vtipy, kterym jste se smala maximalne vy sama a pocit, jakoze jste neco vic, pac jste holka v herni brandzi. Chybela mi urcita pokora a nevnucovani - haha hihi. Kazdopadne at se Vam vede
-
achjo tyvole :( ty si byla nejvetsi zlaticko na games a tvuj smich rozveselil snad kazdeho.. :D doufam, ze nezmiznes uplne a obcas se nekde ukazes :D at se dari :)
-
Lhal bych, kdybych tvrdil, ze mi tu budeš chybět. Dřív jsem tě měl rád, po příchodu na Games se to, ale změnilo a dost často jsem byl spíš odrazen, protože jsem cejtil vyhoření. A třeba je za tím právě ta vnitřní pohoda a klid. Proto ti přeji, aby si našla novou energii a dělala to co tě bude naplňovat a bavit, protože tak jsem tě měl nejradši. Musím zkusit ten váš filmový podcast, poslechnout si pořádný babinec může člověku otevřít nové obzory a pobavit.
-
Good luck, Betko a doufam, ze budes mit z miminka radost :)
-
S uplnym ultra strachem jsem otviral tady ty komenty jestli tu zas nebudou nejake kvalitni jedy... :-) Ale o to vic me potesila takova pohodicka. Takze Betce samozrejmne preju at poradne dobije baterky a hlavne at je jeji zdravi pevnejsi nez Gwynbleiddovi bicepsy :-) A zbytku bych chtel podekovat, je fajn vedet, ze lidi umi byt jeste v pohode.
-
-
Haha, měla jsem to podobně 😅 Ale všichni jsou strašně zlatý 🥹 Díky moc za milý slova ❤️
-
-
Bětko, tvůj věčný úsměv, humor a odhodlání něco změnit tu bude chybět, ale důležitá je osobní vnitřní radost a pocit štěstí, ne radost kohokoliv jiného. A tak běž, leť a buď volná! Upřednostni své vlastní sny a cíle a splň si je 😇 Držím palce. Měj se krásně a ať se ti daří ♥
-
Na games chodím skoro od založení, pamatuju původní redakci vedenou JD, a nejradši jsem měl pak tu vedenou Petrem Poláčkem. I tu stávající redakci mám rád, ale tehdy jsem hrál a četl o hrách nejvíc. Díky tomu, je to asi nejhezčí období. Za tu dobu se tu vystřídalo, tolik skvělých lidí a nejvíc mě mrzel odchod Lukáše Grygara a teď ten tvůj. Hodně štěstí a hlavně at jsi zdravá, třeba se ještě vrátíš. ❤️
-
-
Mám to podobně. Jen by mne zajímalo kam zmizel Adam Homola 🤔
-
-
No aj mna to zaujima ale osobne som rad ze zmizol. :D
-
-
Mě tam naopak chybí.
-
-
-
-
Jako Trojan Trojance, Ti Bětko přeju taky, ať se Ti daří ve všem, na co sáhneš.
Budeš mně tu chybět...☹
Farewell! -
Změna je život no.... 😂, smrk, kdo brečí? Já nebrečím, to je cibule, ehm prach, vidlička mi skočila do oka.
šak se aj bez Games neztratíte, odpočiňte si pořádně a pak se po Vás poperou :)