Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jo. Tolik roků sleduju games.cz a konečně mi něco stálo za dokončení registračního procesu :-)

Hodně štěstí a hlavně zdraví, Bětko.

Gl hf ;)

• SicBoy

Obrovský dík za kus srdce přetavený do úžasné práce, kterou jsem si náležitě užíval. Přeju hodně štěstí

• Sakra. A kdo teď jako na games bude hejtovat hry? 🙂. Pan Makal bude muset převzít štafetu. Tam vidím potenciál 😀

• Row

Sice jsi mě těžko mohla vídat v živácích, neboť drtivou většinu videoprodukce konzumuji post mortem po večerech, ale i tak jsem divák Games.cz pravidelný. Poslední dobou víc divák než čtenář a tak za tvou práci na ní děkuji.

Mrzí mě to že odcházíš, bude mi chybět tvá otevřenost nerozlučně spojená s expresivním výrazivem (jsem uplně stejný 😀) a vlastně i tvá fasion, kdy mne upřímně fascinovalo jaký máš rozptyl stylů oblékání, leckdy dokonce ze dne na den.

Tak tedy hodně štěstí, zdraví a tak vůbec a nikdy neříkej nikdy, třeba se za nějakou dobu zase do tohohle kolotoče tady nebo někde jinde vrhneš s novým elánem znovu. Do té doby si budeme muset vystačit s tvou občasnou rolí hosta zde nebo s tvou účastí na Movie Witches.

P.S. Na to cyberpunkové video máš právo být hrdá a říkám to jako milovník žánru 😉

• Sainten

Budeš nám chybět, Bětko. 🥲

Tak hodně štěstí a lásky v tom dalším životě .. 

a brzo snad zase někde na viděnou 

🤘🤓🙋🏻‍♂️

• Stephano

Díky za vše, Bětko. Osvěžila jsi svou pozitivní energií celou redakci. Já jsem hlavně rád, že se Ti podařilo dostat se z Tvého největšího boje v životě. Takže hodně zdraví, štěstí a co nejvíce volného času a nejméně starostí. Užij si pauzu. Doufám, že Tě alespoň občas uvidím u tvorby Movie Witches. :)

• risa2000

Něco končí, něco začíná...

Ať se ti daří!

• dworkin

Přeju hodně zdraví a abys byla spokojená. Jsem tu od roku 2002 a pro mě ses tu víceméně jen mihla, víc tě pamatuju z Re-play. Ale cyberpunk byl luxusní počin.

• FakinAdsso

Díky za vše a užívejte odpočinku.

Jsem rád, že jste se s námi čtenáři a diváky rozloučila tak trochu symbolicky krásně odehraným City of Mist! Vůbec se (a to si dovolím mluvit za všechny) nebudeme zlobit, když si ve svém odpočinku najdete čas a chuť navštívit nás tady v jakékoliv podobě, byť jen na krátko znovu. 

Ať jsou Vaše kroky doprovázeny štěstím a naplněním, kamkoliv už jen povedou a pokud možno, nechť nešlapou úplně samy, ale jsou vždy doplňovány kroky dalších super lidí. 

• Velmi nečekaný odchod ☹ v klidu si poslouchám na noční směně fight club a na konci taková emocionální bomba. Budeš strašně moc chybět a jak už zde psal někdo přede mnou , tvůj smích a slovník bude v dalších fight clubech chybět asi nejvíce 🙂 hodně štěstí do budoucna a hlavně tedy i to zdraví. Díky 🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit