Rozloučení s Games.cz – byly to divné roky
-
Môj otec zvykne hovoriť lúčime sa s tebou, aby sme sa mohli znova stretnúť.
Milá Betka.
Vždy som si myslela, že jednou z kľúčových úloh v práci je schopnosť vedieť inšpirovať ostatných. Obzvlášť, keď mal človek na starosti aj bližší kontakt s kolegovcami a spolupracovníkmi. Inšpirovať napríklad nadšením z práce......
Avšak do práce chodíte každý pracovný deň. Niekedy vám to ide od ruky a niekedy zase nie. Ale pointa je v tom, že každý pracovný deň robíte svoju prácu.
Až sa potom jedného dňa zastavíte, obzriete a zistíte, že je XY rokov preč. Potom bude dôležité všetko čo ste urobili. Nie nadšenie.....
Prajem všetko dobré pevné a poriadné zdravie. Ostatné už zvykne nejako prísť.
-
-
Neberies to nejako vazne? LOL
-
-
Keby aj áno tak..... ?
-
-
-
Redakce nějak řídne -> Aleš má teď náročné období.
-
Carpe Diem!!!
-
Tak ať se daří! ('-')7
-
Tak hodně štěstí na dalších cestách Betko. Ten pocit si (trochu) umím představit. Kolikrát sednu k počítači, že si chci něco zahrát, ale nakonec si ani nedokážu vybrat ze své knihovny, kde mám všechny hry, co bych mohl chtít...
Snad najdeš ztracenou chuť a znovu začneš psát.
-
Jsem z toho smutný, skutečně jsem se těšil na návrat obsahu jako byl právě Cyberpunkové video, ty video eseje byly pro mě osobně velmi zajímavé a nevšední. Tuhle vyšší novinařinu jsem si u Vás užíval. Za tři roky se povedl neuvěřitelný posun v obsahu a kvalitě videí. A fakt jsem se těšil že s "návratem" přijde "víc a houšť." Bylo by skvělé, kdyby si to někdo z redakce nebo budoucí jiný člen vzal jako inspiraci a v najetém trendu pokračoval. Moc díky, přeji spoustu úspěchů v jakémkoliv dalším směřování a vlastně skládám respekt za odvahu si říct že něco co člověk dělá tak dlouho a tak intenzivně už ho nenaplňuje a chce najít svůj nový směr. Hat down!
-
škoda, games prichádza o veľa.
vďaka za ten čas a prácu, ktorú si tomuto projektu venovala, veľa zdaru v ďalšom živote, práci a nech zdravíčko vydrží. -
Ať se daří a věřím, že ti změna jen prospěje.
-
Krutý portály!
Díky za všechno, Bětko, a přeji jen to nejlepší. Rád tě opět uvidím u Legend ze stolu a nějakém tom redakčním pokecu.
-
Ale ne, to je fakt škoda, chapu, bude mi chybět ten Vaš smich, Vase osobnost a znalosti ze zakulisi....at se dari, at se najdete....