Rozloučení s Games.cz – byly to divné roky
-
Ahoja, asi nejzajímavější byly tvoje začátky na Primě s Tučkem a pak se přiznám že už to pomalu padalo a padalo.
Na Tiscali už bylo cítit vyhoření a popravdě, já kdybych měl hry hrát a na sílu (rychle) dohrávat a pak ještě o nich klebetit někde na streamu, tak mě po čase začnou mírně řečeno otravovat.
Takže hrát hry sám pro sebe, bez závazků je asi mnohem lepší, než když prostě musíš...
-
Děkujeme a přejeme hodně štěstí v dalším životě :-)
Jinak obecně, děkuji celému Games kam se posouvá. Stará garda byla super a měla svoje kouzlo, ale web prochází vývojem, který vede k různorodým zážitkům, které vždy stojí za to.
-
Ať se v životě daří. Nicméně ze zkušenosti vím, že podobné fanfárové rozlučky většinou netrvají příliš dlouho a vsadím se, že slečna je tu do půl roku zpět ;)
-
-
Kéž by. Ale předpokládám, že když se bude chtít vrátit k hram tak už to sem nebude a rozjede třeba něco vlastního.
-
-
Právě mi puklo srdíčko! 😭😭😭 May Force be with you! :)
-
Je to dost škoda, ale pokud chybí motivace, je lepší dát si oraz. Přeji Ti, Bětko, ať se daří a hlavně to zdravíčko.
-
Tak hlavně pevné zdraví holka šedo-modrooká! to je nejdůležitější. Ať se ti vyhýbá to špatné a to co se ti nevyhne, ať zvládneš překonat a jdeš zase dál. Jedna životní etapa ti končí, nová začíná.
Přeji ti vše dobré
-
Uprimne, i kdyz mi byla Betka prvotne sympaticka, zjistil jsem, ze se ve vetsine nazoru na hry i veci kolem dost lisime a sympatie byly tu tam, ale dokazu si vazit cloveka, ktery i pres rakovinu a mensi apokalypsu pracuje dal a nevzdava se. At uz Te ta Tvoje cesta zavede kam chce Betko, nezapomen s sebou sbalit par health potionu a pripadne nahod do konzoloveho radku IDDQD a preji hodne stesti!
-
-
Já to měl právě naopak. Nesnášel jsem re-play. A když se objevila tady tak jsem si říkal, že se snad Aleš zbláznil. No ve finále jsem byla má druhá nejoblíbenější z redakce 🙂
-
-
Tvůj entuziasmus a slovník profesionálního dlaždiče mi, Bětko, budou v podcastech (poslouchám přes Spotify) Fightclubu a Gamesoff hooodně chybět, ale tady nejde o mě...
Tudíž ti přeji spoustu kvalitního odpočinku po všech myslitelných stránkách, a je v pořádku to zabalit těsně před (možná?) vyhořením.
Ať si užiješ nejen co nejvíc her bez krutého kritického oka 🙂!
-
Je to hrozná škoda, že odcházíš 😪. Každopádně ti přeju především hodně zdraví a pak samozřejmě štěstí a úspěchy, ať už se rozhodneš dělat cokoliv. Taky moc děkuju Bradovi, protože znělky jsou super. 👍👏 (Dá se někde poslechnout celá verze, pokud existuje?) A poprosil bych název toho připravovaného/běžícího filmového podcastu, protože by mě určitě zajímal čistě ženský pohled na kinematografii. Díky moc. 😉
-
-
Je skvělý. Movie Witches (Bětka občas říká bitches) - Bety, Baty, Shial + sem tam host. Zatím jsem viděl všechny díly. Nejvíce mně pobavil Shrek. :) Posílám odkaz. Velmi osvěžující pohled na kinematografii, informativní a vtipný. Kinobox Female Power. :) Doporučuji Tam a zase zpatky s Vaškem a Lukášem o LOTR.
https://www.youtube.com/@moviewitches
A speciálně pro Bětku: ANDOR! Impériu zdar. :) ♥
-
-
Tam a zase zpátky sjíždím od samého začátku a pro mě jako neznalce knížek, kterej nečte klasickou beletrii, tak je to naprosto super, :D
-
-
I pro mně. A to mám doma knížky, ale holt na netu je tolik informací, že se mi lbí takový ucelený formát. :) Až mně to možná poprvé dostane k LOTR Online :D Zatím jsem za Saurona kosil vše v CK III. :D
-
-
-
-
Hodně štěstí :)