Přejít na výpis diskuzí
Rozmáchlé MMORPG Skyforge čeká lavina nového obsahu
1.11.2015 | Adam Homola
49 příspěvků
-
zkusil jsem, ale moc me to nechytlo. O to zvedavejsi jsem na listopadovou betu Albion Online :)
-
Spis dosly argumenty. Ty relevantni. *5*
-
to se dnes uz davno nedeje, takze nejenom ze je tvuj prispevek naprosto bezvyznamny, ale jeste v nem pojednavas o necem co uz je davno pase. Tohle neni facebook synu.
-
Moudřejší ustoupí *3*
-
No ze si nymand a neumis to hrat je tvuj problem. Pointa je v tom, ze vytahnout kreditku a zaplatit neco je hned (pokud nejsi vemeno a umis opsat par cisel). Nagrindovat neco muze trvat desitky hodin. V case nula az desitky hodin ma ten kdo zaplatil vyhodu. Tvuj argument je naprosto irelevantni. Nesrovnavas totiz situaci za stejnych podminek. Pak to srovnani nema smysl.
-
Tak mozna dle tvoji pokrivene logiky. Ale pokud nekdo ziskava jakykoliv vyhody placenim ve hre, misto hranim tak je to p2w. A muzes se na hlave tocit. *3* P2w to neni kdyz ma veci co nemaji vliv na hru - treba skiny charu, barvy a jiny kraviny.
-
Zkrátím to... mezitím, co ty sis koupil meč si ho jiný hráč nagrindoval, sice mu to trvalo jednou tak dlouho, ale má ho a teď ti naklepal... kde je ta tvoje P2W výhoda teď???
-
Nu... a to je přesně špatně...
-
Ja chapu moc dobre co je p2w, uz jsem to psal nekolikrat. Kdyz budu mit jako platic o 50% vic goldu ze zabitejch mobu a diky tomu si koupim lepsi sword nez muze mit neplatic a zmydlim ho, protoze mam lepsi sword, tak jsem si koupil vyhodu a timpadem to bylo p2w. Ten sword mam totiz zaplaceny penezma. Mene komplikovane to uz asi nevysvetlim. *15*
-
Beranir psal "když platíš tak jen získáváš suroviny rychleji ale dovolit si můžeš uplně to samý jako free hráč". Pořád v tom nevidím pay to win ale ok... avšak já jsem mluvil o tvé definici "Ziskavat cokoliv rychlej nez neplatici hrac JE p2w, pokud to ma efekt na gameplay", tady ale nevidím dopad na gameplay, možná změním názor, až si to zahraju. Ale chápeš už co znamená P2W?
Teď jdu raději hrát, už by to vypadalo jako troling. -
Beranir psal "ziskavas suroviny rychleji" a ja odepsal, ze pokud maji ty suroviny primy vliv na hru (kupovani lepsiho gearu atd.) tak je to p2w. O expeni jsem se nikde nebavil. A silne pochybuju ze hra je udelana tak, ze normalni neplatici hrac ma dost surovin, at uz je to cokoliv, na to aby si koupil vsechno. Tim by pak padal smysl kupovat premium. Takze znovu pro pomalejsi: Kupovani vyhody je p2w.
-
Asi si nerozumíme... bavím se o tom co je P2W v rámci hry... dejme třeba ještě jeden příklad jasného P2W, třeba už to pochopíš... Hra Dungeon Runners (nevím jestli ještě běži), když si hrál bez placení měl si možnost mít vybavení maximálně "fialový (epic)", platič ale mohl mit "barevný (legendary)", který si bez měsíčních poplatků prostě neoblékl. Takový hráč prostě neplatící drtil, protože měl výhodu v mnohem lepším vybavení a to je PAY TO WIN! To že máš rychlejší lvl je jen výhoda v rychlosti, ale pořád na tvém levelu budou hráči, kteří mají rovnocennou šanci na úspěch, to je princip správné F2P hry.
-
To že si zaplatím a budu mít všeho víc rychleji než ostatní (než miliony neplaticích) mi dává výhodu v tom, že budu mít všeho víc rychleji než ostatní. Obviously.
To ze nekdo hraje a trenuje dyl, to je zivot. To ze nekdo vytahne kreditku opravdu hrani hry neni. -
To že si zaplatím a budu mít všeho víc rychleji než ostatní (než miliony neplaticích) mi dává výhodu v čem? Budu max lvl a masterubercrafter rychleji než třeba Pepa z Horní Dolní, ale třeba Franta z Prahe už to hraje dlouho a je taky max lvl a masterubercrafter, stejný equip jako já a nezaplatil ani kačku... mám nějakou P2W výhodu?
-
Však píšu, "kterou už je možné koupit za herní peníze", a taky píšu, že munice "byla pay to win". Dával jsem to jen jako příklad. Nejdřív čti.
-
Ve WoT se da goldova munice koupit za herni menu. Presne ten free to play hrac ktery ma nagridnovano hromadu hodin si ji koupi stejne jak platic. Tvoje uvaha je doublethink. Proc v jedne hre to je p2w a v druhe neni? Mas v tom trochu chaos. *15*
-
P2w je kupovani vyhody. Zrychleni grindu cehokoliv co ma vliv na hru vyhoda je.
-
Když už tu bylo zmíněno WOT, tam je prvek pay to win podkaliberní munice, kterou už je sice možné koupit za herní peníze, ale hrubě se to nevyplácí. Jinak tanky nejvyšších tierů jsou téměř nedostupný pro free to play z důvodů herní ekonomiky. Právě ta munice byla pay to win, protože pokud si nebyl totální střevo, mohl si ničit koho si chtěl, protože munice má téměř zaručený průraz narozdíl od standardní.
-
Pleteš si pojmy s dojmy. P2W by bylo, kdyby si za prachy mohl koupit něco, co ti dá výhodu nad ostatními hráči, kterou nejde nikaj přebít, třeba o několik tříd lepší vybavení, na který neplatící nemají šanci dosáhnout a tak. Pokud za peníze dostaně nějaký boost na zkušenosti nebo na suroviny, akorát ti to urychlí postup, ale pořád ti může naklepat free to play hráč, který má nahráno hromadu hodin a to, za co si ty platil tak on si oddřel (nagrindoval) poctivým hraním. Chápeme?
-
ve zkratce, pokud nechces ztracet progress ve hre, mit penize na upgrade itemu a presto ziskat z eventu ve hre itemy vylepsujici statistiky, tak je to asi na 55ecek kazdej mesic a pul (aka kazdej event)