Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyhrál jsem Gift Pack v soutěži na Eurogameru ale ještě jsem se k tomu nedostal. Snad se mi to podaří dřív, než tu hru zaříznou...
  • A vis co je nejvtipnejsi? V ty sr*cce WoT taky neni nic co bys nemohl mit i bez placeni. Takze dle tvoji logiky musi byt Skyforge stejna p2w sr*cka jak WoT. *3* To dokaze pokazit den, co?
  • :DDD v tom priapde je pro tebe každa hra F2P hra pay to win a to opravdu každá. To co psal jasne neni azdnej pay to win narozdil od takovej sr*ček jako world of tanks a stovky dalsich.
  • boze...
  • Ziskavat cokoliv rychlej nez neplatici hrac JE p2w, pokud to ma efekt na gameplay.
  • Co se pvp týče to ti nepovím nezkoušel sem ale co sem pochopil tam je jedna instance kde to je pvp a tam se mydlí, jinak hra rozhodně není pay to win, když platíš tak jen získáváš suroviny rychleji ale dovolit si můžeš uplně to samý jako free hráč a co je na ní tak skvělýho, no tak pěkná grafika rozhodně plus, soubojovej systém kterej není jen zběsilý klikání ale máš i možnost různejch komb, jsou tam pěkný příběhový dialogy namluvený a pěkně udělaný a sakra můžeš si zahrát za boha ty se doslova staneš bohem s vlastní sochou a přívržencema když tam zůstaneš dýl není to tak že božskou formu odemkneš po třech hodinách hraní to ne hehe.
  • jezisi...
  • Nějakou dobu jsem to nespustil - už jde alespoň normálně použitelné GUI a nemusí si se kliknout pro každý basic attack?
  • Mám dotaz na nekoho kdo to už nakou dobu hraje.
    Jaký je tam PVP oproti třeba ostantim hrám a co je na ty hre tak skvelího a jestl to není pay to win.
    Jednou sem si to stahl chvilku hral ale jako nevim nevidel sem tam nic co by predtim už nebylo ve stovkach jinych mmo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit