Přejít na výpis diskuzí
Rozmáchlé MMORPG Skyforge čeká lavina nového obsahu
1.11.2015 | Adam Homola
49 příspěvků
-
Vyhrál jsem Gift Pack v soutěži na Eurogameru ale ještě jsem se k tomu nedostal. Snad se mi to podaří dřív, než tu hru zaříznou...
-
A vis co je nejvtipnejsi? V ty sr*cce WoT taky neni nic co bys nemohl mit i bez placeni. Takze dle tvoji logiky musi byt Skyforge stejna p2w sr*cka jak WoT. *3* To dokaze pokazit den, co?
-
:DDD v tom priapde je pro tebe každa hra F2P hra pay to win a to opravdu každá. To co psal jasne neni azdnej pay to win narozdil od takovej sr*ček jako world of tanks a stovky dalsich.
-
boze...
-
Ziskavat cokoliv rychlej nez neplatici hrac JE p2w, pokud to ma efekt na gameplay.
-
Co se pvp týče to ti nepovím nezkoušel sem ale co sem pochopil tam je jedna instance kde to je pvp a tam se mydlí, jinak hra rozhodně není pay to win, když platíš tak jen získáváš suroviny rychleji ale dovolit si můžeš uplně to samý jako free hráč a co je na ní tak skvělýho, no tak pěkná grafika rozhodně plus, soubojovej systém kterej není jen zběsilý klikání ale máš i možnost různejch komb, jsou tam pěkný příběhový dialogy namluvený a pěkně udělaný a sakra můžeš si zahrát za boha ty se doslova staneš bohem s vlastní sochou a přívržencema když tam zůstaneš dýl není to tak že božskou formu odemkneš po třech hodinách hraní to ne hehe.
-
jezisi...
-
Nějakou dobu jsem to nespustil - už jde alespoň normálně použitelné GUI a nemusí si se kliknout pro každý basic attack?
-
Mám dotaz na nekoho kdo to už nakou dobu hraje.
Jaký je tam PVP oproti třeba ostantim hrám a co je na ty hre tak skvelího a jestl to není pay to win.
Jednou sem si to stahl chvilku hral ale jako nevim nevidel sem tam nic co by predtim už nebylo ve stovkach jinych mmo.