Přejít na výpis diskuzí
Rozumné a skromné nároky PC verze Dishonored
15.8.2012 | Aleš Smutný
143 příspěvků
-
kdyz si takovej dem*nt a instalujes si sedmicky na stroj s 512 mb ram *1*
-
ja amarouny nezeru ja zeru rizek
-
heh ucitel
-
to ze je standard vice pameti snad znamena ze system musi zrat taky vice? ja bych spis cekal, ze behem vyvoje kdy se zvysuje mnozstvi pameti, tu pamet taky budu mit k dispozici a nenecham ji systemu.
-
To blabla - Moc nevěřím na ty budoucí vize o nutnosti používat 8-jádro pomalu i na Farmeramu *1*
Prosím tě, kolik bylo keců o tom, jak je 4-jádro the best a nejde bez něho žít... Jasně, je super, ale léta uplynula, nastoupily dokonce vyšší počty jader a my úspěšně žijeme s 2-jádry i nadále. *3* -
takže když má hra nároky 4 GB, znamená to, že už se tam počítá s tím, že OS si z nich ukousne ten 1 GB, tzn. je to čistej údaj?
-
proto to čtyřjádro *2*
-
ee, ja som na pamat pes a tiez som sa bal pri prechode na 7. Ale musim povedat ze 7dmicky narabaju s pamatou velmi dobre.
-
našetři na brutální cpu
-
No pokud je to takhle a neřešíš nic vyloženě specifického (audio/video), můžeš v podstatě koupit nějaké menší či větší dělo kdykoliv, kdy našetříš peníze...
Žádná velká revoluce se v dohledných letech kolem her (a vlastně ani celkově) dít nebude (thunderbolt na tom s rozšířeností bude ještě hůř než usb3, nějaké proper 3D s širokou rozšířeností naprosto v nedohlednu)... Prostě kup nějakou moderní základovku s dostatkem slotů (!) a osázej ji tím, co bude dobré v poměru cena/výkon, k tomu solidní zdroj a je to.
Dnes už to fakt není žádná věda, na poli hardwaru se děje houby a bohužel to začínají nahlas zmiňovat už i ti největší geekové z mého okolí. *3* -
Jo, jsem tak naivní, že jediný, co mě zajímá, je úroveň grafiky.
-
lol... ty si vazne tak naivny?
-
Inak článok aj s obrázkami z PC verzie hry a zo zložky Options : http://www.bethblog.com/2012/07/13/a-look-at-dishonoreds-many-ui-options/
-
You're welcome!
-
Jak jsem psal, mám rád celou sérii Total War, takže to bych si uřčitě rád zahrál. Jinak ty supr dupr střílečky už mě neberou, spíš pořádný RPG. A na adventury výkon řešit nemusim :)
No a počítač používám primárně k hraní a na internet. -
velikost jenom 9GB.. jupííí
-
tak to bych moh rozchodit i na notebooku :)
-
Trol: V tom případě je to ještě horší, než jsem si myslel.
-
To Teo - Opravdoví veteráni vědí, že jsem si ji založil na Deus Ex haterství. *5*
-
Pro kancelářskou práci stačí XPčka tam jsou i možná nejrozšířejnější, ale tím to končí.Je to již 11 let starý systém, který má řadu omezení viz. výše.
Stěžovat si na to, že Win7 sežerou minimálně 1gp paměti mi moc smysl nedává.Dneska už není standart 1gb nebo 2gb pamětí, ale minimálně 4gb.