Přejít na výpis diskuzí
Rozumné a skromné nároky PC verze Dishonored
15.8.2012 | Aleš Smutný
143 příspěvků
-
Hrál jsem toho podstatně víc za poslední čtyři roky, několikrát jsem tě odkazoval na příslušný seznam mnou několikrát sepisovaný ve zdejších diskuzích. *3*
-
Tak to si taky nezahraju. To by už můj dědeček nerozdejchal(myslim počítač) :)
Ale nevadí ono je toho k zahrání více než dost. Času je stejně pomálu, taky proto mě to nijak nenutí kupovat nový pc. -
Tak víš co, vzhledem k tomu, že poslední 4 roky hraješ jen Diablo II a Fifu, tak si myslím, že ti tvůj komp vydrží dalších 20 let.
-
kdyby chtěli tak na max detaily by to zvládla i ATi 4870, ale co by tomu řekli výrobci hardwaru, že?
-
Nevím, pro jaké lamery (pokud to nemá být provokace ze strany konzolistů) ty minimální požadavky vůbec vydávají... Mám čtyři roky starý komp a dávám to v pohodě, přestože mi nikdy o nějaký high-end herní výkon nešlo.
Mimochodem, podobný komp se dá dnes sehnat klidně za naprostý pakatel (pár tisíc kč), takže by si ho mohlo pořídit v podstatě i dítě z šetřeného kapesného. Nechápu, tragédie. *11* -
Veskoslave? Amaroune? *3*
-
Pre mňa to je dôležitá vec, lebo niekedy hrám radšej hry s gamepadom - aj keď Dishonored som vždy chcel hrať s M+K, ale napríklad taký Mass Effect 1 + 2 alebo BioShock 2 ma dosť nepríjemne prekvapili tým, že nepodporovali gamepady
-
*6*
-
A co úroveň umělé inteligence? Tu nikdo z hardwarovejch nároků nevyčte?
-
Oficiálna podpora Windows XP emulácie, cez to som spustil Vampire: The Redemption v 1.1 aj s CZ. *3*
-
- UI options (turn off everything or just some things)
- "Shortcut bar" (traditional PC hotkey bar)
- FOV slider
toto má každý druhý port? zaujímavé, ja som napríklad tento rok toto videl len u najlepšieho portu za posledných rokov - spolu s Deus Ex HR - Alana Wake.. zober si, že Darksiders II podľa toho čo som čítal, tak nemá možnosť ani zmeniť grafické nastavenia a takisto žiadna možnosť zapnúť AA.. čiže u portov nemáš niekedy možnosť grafických zmien.. a to už nehovorím o tom, že ktorý port sa hrá lepšie s M+K, ako s gamepadom? práve preto PC verzia Dishonored vyzerá byť na poctivý kus dobre odvedenej roboty -
Skromné nároky? Jede to v DX9 a chcou na to Vistu nebo 7? Trapáci!
-
Gamepad support kua to je fičúra *1*
-
zajimavy no....v diskuzi u HW naroku ktery jsou s grafikou spojeny *8*
-
takze to spustim na pentium 4? *4*
-
az na nastaveni uzivatelskyho rozhrani ma vsechno kazdej druhej port *7* *6*
-
I hardcore ps3 believer jejdásek furt řeší jen grafiku *2*
-
duvodu je spousta: