Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Hrál jsem toho podstatně víc za poslední čtyři roky, několikrát jsem tě odkazoval na příslušný seznam mnou několikrát sepisovaný ve zdejších diskuzích. *3*
  • Inquisitor
    Tak to si taky nezahraju. To by už můj dědeček nerozdejchal(myslim počítač) :)
    Ale nevadí ono je toho k zahrání více než dost. Času je stejně pomálu, taky proto mě to nijak nenutí kupovat nový pc.
  • Tak víš co, vzhledem k tomu, že poslední 4 roky hraješ jen Diablo II a Fifu, tak si myslím, že ti tvůj komp vydrží dalších 20 let.
  • kdyby chtěli tak na max detaily by to zvládla i ATi 4870, ale co by tomu řekli výrobci hardwaru, že?
  • Trol.diskuzni
    Nevím, pro jaké lamery (pokud to nemá být provokace ze strany konzolistů) ty minimální požadavky vůbec vydávají... Mám čtyři roky starý komp a dávám to v pohodě, přestože mi nikdy o nějaký high-end herní výkon nešlo.

Mimochodem, podobný komp se dá dnes sehnat klidně za naprostý pakatel (pár tisíc kč), takže by si ho mohlo pořídit v podstatě i dítě z šetřeného kapesného. Nechápu, tragédie. *11*
  • Trol.diskuzni
    Veskoslave? Amaroune? *3*
  • misho8723
    Pre mňa to je dôležitá vec, lebo niekedy hrám radšej hry s gamepadom - aj keď Dishonored som vždy chcel hrať s M+K, ale napríklad taký Mass Effect 1 + 2 alebo BioShock 2 ma dosť nepríjemne prekvapili tým, že nepodporovali gamepady
  • *6*
  • A co úroveň umělé inteligence? Tu nikdo z hardwarovejch nároků nevyčte?
  • Oficiálna podpora Windows XP emulácie, cez to som spustil Vampire: The Redemption v 1.1 aj s CZ. *3*
  • misho8723
    - UI options (turn off everything or just some things)
    - "Shortcut bar" (traditional PC hotkey bar)
    - FOV slider

toto má každý druhý port? zaujímavé, ja som napríklad tento rok toto videl len u najlepšieho portu za posledných rokov - spolu s Deus Ex HR - Alana Wake.. zober si, že Darksiders II podľa toho čo som čítal, tak nemá možnosť ani zmeniť grafické nastavenia a takisto žiadna možnosť zapnúť AA.. čiže u portov nemáš niekedy možnosť grafických zmien.. a to už nehovorím o tom, že ktorý port sa hrá lepšie s M+K, ako s gamepadom? práve preto PC verzia Dishonored vyzerá byť na poctivý kus dobre odvedenej roboty
  • Skromné nároky? Jede to v DX9 a chcou na to Vistu nebo 7? Trapáci!
  • Gamepad support kua to je fičúra *1*
  • jindra.veliky
    zajimavy no....v diskuzi u HW naroku ktery jsou s grafikou spojeny *8*
  • jindra.veliky
    takze to spustim na pentium 4? *4*
  • jindra.veliky
    az na nastaveni uzivatelskyho rozhrani ma vsechno kazdej druhej port *7* *6*
  • Trol.diskuzni
    I hardcore ps3 believer jejdásek furt řeší jen grafiku *2*
  • jindra.veliky
    duvodu je spousta:

lepsi prace s vicejadrovyma CPU
    lepsi prace s pameti
    lepsi podpora od MS
    lepsi podpora dalsich mnoha aplikace
    nekolik her
    Direct X 10 a novejsi verze
    lepsi podpora snad vsech vyvojaru HW
    a nejaky geek najde dalsi *4*