Přejít na výpis diskuzí
Rozumné a skromné nároky PC verze Dishonored
15.8.2012 | Aleš Smutný
143 příspěvků
-
Být na tvém místě, snad bych ani moc nepřemýšlel, pokud nemáš nějaká vyloženě specifická přání do budoucna, co by tvůj komp měl zvládnout... Na co svůj PC používáš / chtěl bys používat?
-
pro mě osobně jedna z nejdůležitějších..hraju už jedině s gamepadem.
-
Podle mě je to 4-jádro kravina, pokud to teda nebude něco jako v případě GTAčka... O využití všech 4 jader raději nechci spekulovat, ale tak je rok 2012, takže zázraky se občas dějí. *2*
-
Jasný já vim že jo, ale momentálně se mi do toho nechce vůbec investovat. Peněz je málo, člověk musí dvakrát přemýšlet co koupit a co ne. Ale už pomalu střádám a chystám se něco kupovat na nový Total War Rome.
-
Jak jsem nakoupil, tak prodávám. Nebo jen mě přijde, že sis na anti-skyrimství udělal diskuzní kariéru?
-
alebo mozno len pises hluposti *1*
-
Mně je tohle téma jedno, protože mám Xbox, ale chci se zeptat na jednu věc. Proč je u doporučené sestavy 4jádro? To ty hry opravdu využijí 4 jádra? a přitom nižší frekvence procesoru? To se mi zdá jako pitomina
-
PC sestava, která by splňovala doporučené požadavky se dá zaplatit do 12 000 kč a méně v závislosti na třídě GPU.
-
Ty voe...
-
jestli to bude špatný konzolový port, uvidíme hned jak se podíváme do záložky Options
-
to Teo : Vávra na hrad !!! *14* *14* *14*
-
To Teo - Je tak sladké mít svoji pravdu a být s ní spokojen, že? *3*
-
Pokud vezmeš v potaz dostupnou technologii ( 8-jádra, 16GB Ram, 4GB grafárny ), tak jsou požadavky vskutku průměrné až podprůměrné. *6*
-
Taky se divim. XP sou nejrozsirenejsi OS na trhu, a nekdo si dovoli vydat hru co na nem nebezi. Nejprve placaj ze nevydaj nic na linux protoze neni rozsireny a pak nevydaj hru na XP ktere sou nejrozsirenejsi. No proste logika.
-
Brej fake. :)
-
Lepsi prace s pameti, chah
to jako mito 500 mb ktere sezerou xpcka sou 7dmicky lepsi protoze sezerou minimalne 1gb. Logika v praxi -
Bohužel sis pak přečetl Vávrův legendární článek o Skyrimu. Takže asi tak.
-
Jestli sou tohle skromne pozadavky tak at se dou vycpat.
-
Bohužel...
-
A co Skyrim ? Ten hrál ne ? :) :)