Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chůdácí pcčkáři. Od toho jsem čekal daleko víe i já zarytý konzolista a dost jsem se na to těšil a ono ejhle takový bluff z toho vzejde.
    • Tak ked si uz tak priklincovany k tomu topinkovacu tak by si nemal otacat hlavu inym smerom. Po prve toto bol len teaser.
      Po druhe, je to zaner o ktorom si ty zrejme este ani len nepocul nie to, ze ho hral.
      Po tretie, tvoje ocakavania su nepodstatne kedze nemas jasno co od zanru ktory nepoznas mas vobec ocakavat.
      Po stvrte chudobny si tu jedine ty s tym tvojim obmedzenym rozhladom.
      Btw vlastnim Xbox30, ps3 a aj PC a okrem par hier hodne zahratia sa na konzolach neobjavilo vobec nic co by ma utvrdilo v tom, ze to bola dobra kupa. Tych 5 hier za cely zivotny cyklus(8 rokov!!!!) platformy je neskutocne malo.
      P.s. radsej nekomentuj veci o ktorych vies uplne minimum. Vyjdes z toho stale ako...
      • Hoši, vy se utápíte nostalgii. Sám jsem hrál BG hned, když vyšlo, ale tahle doba dávno minula. Je velice pěkné, že hra je kopie BG a to i po grafické stánce a animační, ale píše se rok 2013 a já teda nemám chuť se dívat na kopii skoro 20 let staré hry.
        • walltar
          Tak se na ni nedívej ... nikdo ti nedrží pistoli u hlavy a nenutí tě ji hrát ne? Máš přece dost super moderních her s parádní grafikou. My co jsme si tuhle hru na KS zaplatili jsme takové štěstí neměli a hry s moderní grafikou a ošizeným gameplayem náš dost iritují ... ta hra je pro nás. Normální mainstream hráče asi moc neosloví.
          • Tahle hra je právě dělána pro mainstream s nádechem hipsterů.
            • Nenamyslaj si. O mne ty nevies absolutne nic.
            • walltar
              @Mudrc .. Mě osobně není nikdo k smíchu ... každého baví něco jiného. Já si osobně rád zavzpomínám na staré časy a tuhle hru si zahraju. Na druhou stranu se zajímám i o takovou Sui Generis ... má zase nádhernou 3D grafiku a i gameplay je zajímavý.

Pokud se ale chceš vydávat za blba ... tak ti v tom samozřejmě bránit nebudu.
            • Víš čobole. stačí pár vět o dokonale jsem tě odhadl. Další rádoby historik pc her, který přes tlustý brýle nevidí co se děje okolo ve světě.
            • Vidis nasli sme spolocny bod. Ja to citim napodobne s tebou :D
            • Chápu, že u toho budete onaanovat a připadat si jako největší borci na světě, když budete hrát hru, která vypadá jako 20 let stary BG a navíc je nezávislá z KS. Jste mi k smíchu *6*
            • *Facepalm*
        • Tak co tu robis v diskusii k tejto hre?!
          Snazis sa urazat ludi ktorych tato hra zaujima? Alebo sa len nudis doma a vytvaranie flameu ta proste ukaja?
    • walltar
      Další, který čekal, že když někdo slíbí 2D hru tak bude dělat Skyrim reloaded? Pánové ... začněte číst. Když byl KS, tak tem bylo přesně napsané co ta hra bude. Bylo tam napsané, jak se budou dělat pozadí a jak se budou dělat postavy. Co nám slíbili, to taky dostáváme ... kdo čekal něco jiného, tak má prostě smůlu.

Si někdy připadá, jak kdyby si někdo koupil rohlík v obchodě, ukousl si, potom ho zahodil a rozčiloval se, jak to že to není chleba.
    • Big_Pete
      ještě nevíš co z toho vyšlo žaneto
  • sipecka
    Ten oldschool vzali doslovně a vypadá to graficky jako deset let stará hra.
    • Spíš to všechno vypadá jako z plastelíny a to se mi moc nelíbí. Všechno umělý... no třeba na tom ještě zapracují....
    • smejki
      http://www.youtube.com/watch?v=gvdf5n-zI14
    • smajdal
      15 let
      • sipecka
        Nevím, jestli na mě reaguješ ironicky, ale mě se to graficky zdá opravdu zamrzlé a o animacích raději pomlčím *3*
        • Málo brown & bloom, co? *16*
        • smajdal
          jsem se na to znovu podíval a beru zpět, stínování a rozlišení...opravdu těch cca 10 let
          • jak asi posuzuješ rolišení podle videa *7*
  • smajdal
    Jak psal Aleš, že „oldschool“ nostalgická vlna občas začíná být otravná, tak bych doplnil...spíš jsou otravní jejich hráči, kteří si myslí, že jsou něco víc. BTW zase obří pavouci? To nic lepšího neumí vymyslet?
    • Ono soudoba herni spolecnost moc vysoky standard nenastavuje, tudiz mit napr. lepsi schopnost porozumeni psanemu textu v cizim jazyce neni nikterak obtizne od, rekneme treba, Tvých "ostatních" hracu interaktivnich filmu, co rikas?
    • Robotron3
      Kdo pamatuje hry od začátku, hrával od prvních počítačů u nás třeba, tak je něco víc, protože má víc zkušeností *3*
    • walltar
      Fantasy RPG bez obřích pavouků si vůbec nemůže říkat Fantasy RPG, to je jak kdyby si neměl kostlivce. Prostě to k žánru patří.

Navíc jsou tak roztomilí ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit