Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle bude bomba. *1* Každopádně nechápu proč na konzole. Tam to moc lidí hrát nebude.
  • Doufám, že podoba hlavní postavy není konečná. S tou plešatou hlavou a šedým svetrem od Calvina Kleina mi tam vůbec nesedí.
  • Steph, od tebe bych teda čekala víc. Stejně vždycky sleduješ jak hrajeme WoW.
  • Pff... kluci hádající se o videohrách. *7*
  • Grafika není tak důležitá, původní Planescape: Torment taky nezískal status jednoho z nejlepších rpg všech dob kvůli krásné grafice
  • I to by bylo lepší než tahle trapárna! *16*
  • Mě taky jsem rád, že to neni 3D first nebo 3rd person
  • já ti to neberu, ale mně to přijde ošklivé jako W2, třeba takové Pillars vypadají daleko lépe. Nikomu to nevnucuji.
  • Náhodou, mně se to líbí.
  • dobré hry se dělají pořád, ale chtěl bych, aby to vypadalo pěkně aspoň jako celek, tohle nemá pěknou stylizaci ani grafiku. Rozhodně od Tormentu nepotřebuji nějaký grafické orgie, ale dobře by se na to dívat mělo.
  • Přesně tak! *5*
  • Super, to se ještě dělaly dobrý hry *1*
  • Z té grafiky či animací by jeden zaplakal. Rok 2002 je zpátky.
  • Hmm, že by se Wasteland 2 na konzole prodával tak dobře? Tomu se mi nějak nechce věřit...
  • Fajn, konečně si konzolisti zas zahrají nějaké pořádné rpg
  • tak tam je pes zakopany. a ja uz som si hovoril ze preco to jak habajdalaci odkladaju do zblbnutia. uz vidim jak ludia sedia vyvaleny pred telkou a prekusavaju sa hafom textu. toto rozhodnutie si mohli nechat kludne po vydani...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit