Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OndraP

V současnosti vlastním RTX 2080 a hraji na 1440p a 144HZ monitoru.Procesor mám i7 9700k na 4.9 GHz.Tento procesor by tu grafiku měl dávat v pohodě ne?Chtěl bych konečně využít těch 144 Hz při 2K,což asi všude nepůjde samozřejmě,abych ve všech titulech měl 144fps při 2K hraní.

• jindra.veliky

Spíš bych řekl, že roky, kdy se to mění, co rok, jsou zpátky.

• LessPh

Ne nestihl, mám sestavu v košíku na všech třech hlavních e-shopech, stačí odmáčknout u nejlevnějšího a čekat;-) A čím dřív, tím líp, ať jsem na pořadníku. A taky to chci mít už objednaný, abych na to nemusel 24/7 myslet.. je to fakt vysilující.

Nějaký kousky by měly být tenhle týden a pak v říjnu už standardní dodávky snad, uvidíme. 

Pokud vím, tak DX12 patch pro MSFS je v pipelině, ale i tak vychází výkonnostně líp intel než AMD. Jen je to bohužel dražší řešení, ale zase člověk nekupuje nový PC každý rok, že jo.   

• Jako herního důchodce mě to nechává v klidu, jde o to že normální člověk nemá čas dohrát věci od GTX970, čili tyhle výstřely mě moc netankují, hardware za 5-10 let (už možná žadný nebude) bude stát opět bazarové-povánoční ceny. 

Roky kdy se to měnilo co rok jsou naštěstí pryč.

• jiri.svak

A ty jsi stihl RTX 3080 pořídit? Pokud ne, řešil bych to, až ji budeš mít doma, může se to ještě protáhnout a v té době už třeba budou na trhu nové Ryzeny :-P

Každopádně dokud MFS nedostane patch na DX 12 (nevím, jestli jo, ale přál bych si to) a nezačne lépe využívat vícejádrové procesory, bude nejlepší volbou něco, co vyžene co nejvyšší takty na 4 prvních jádrech. Takže ten 10700KF po OC bude OK.

• LessPh

Spíš mi řekněte jaký procesor k RTX 3080 zvolit? Aktuálně mám v košíku i7 10700KF a přemýšlím odpálit celou sestavu za 53T CZK. Nebo myslíte počkat na představení novýho ryzenu, něco jako R7 4700? Nechce se mi moc čekat a navíc R7 4700 asi stejně netrumfne i7 10700KF, podle historických výkonnostních trendů. PC mám především na nový MSFS.

• unicz

No v podstatě tu máme "VRAMgate". Jejich teplota, jejich spotřeba (vs TDP GPU), jejich kapacita.... Tohle se zdá krutě nepovedlo.

• Jinde jsem se ještě dočetl, že ty founders edition mají sice krásně chlazení gpu, ale paměti se nezdravě přehřívaj.

• Průser... Spíš paperlaunch, prostě za každou cenu chtěli uvést karty dřív než AMD. 

• unicz

Např. 600 kusů do Austrálie. Jestli třeba 800 poptávajících berou jako enormní zájem, tak já osobně hodnotím jako velmi malá očekávání celkového zájmu. Až bych se dané nebál označit "očekáváme průs....".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit