Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zmetpismen
    Je to trochu OT ale muze mi nekdo rict nazev pojizdnych drevenych vezi plnych vojaku na prekonani hradeb ? Bylo to v nejakem vyvojarskem deniku o teto hre a rad bych se na to podival znovu.
    • Pokud to bylo ve vývojářském deníku této trapné hry, tak zkus: SuperÜberTransSiegeKillingTower
      • zmetpismen
        byla to tusim prednaska ze siggraphu. Hra je to sice horsi ale technologie v ni pouzite jsou dle meho v poradku *3*
        edit: diky za nazev stejne jsem to nenasel snad pozdeji *3*
    • smejki
      siege tower
    • zkus siege tower
  • Tady by to chtělo apokalypsu která vyhubila dinosaury, nebo aspon aktivní adminy. tahle diskuze páchne jak Parlament České Republiky
  • Ze 100 diskutujicich tady to hrali maximalne dva, ale vsichni maji jasno :D Sou to jenom hry a vy si div nenadelate do kalhot, abyste tu ze sebe delali sasky :D
    • To vies, su to take trosku trosky, ktore nevedia nic ine, iba 5 minut nieco hrat a potom to cely den komentovat vsade po webe...strasne nudne zivoty *7*
      • Alespoň máme kde diskutovat, soudě dle početné slovenské populace na českých fórech vy evidentně ne. *1*
  • Lol, většina tu na to nadávají, jako by je někdo nutil si koupit Xbox One a tuhle hru. Vám už vážně hrabe z těch her. *6*
    • Samozrejme, reagovat na neco, mluvit o necem, hodnotit neco, vyjadrovat svuj nazor atd. muzes jenom kdyz te nekdo nuti to koupit. *3*
      • zmetpismen
        Mas pravdu ale kdyz jsem si precetl komentare rekl jsem si to same co autor nad tebou. Proste mi prijde ze si nekteri lidi chodi odplivnout uz jen z principu.
        • tos trefil kazdy si rad kopne do mrtvoly *1*
        • Jack1947
          U tehle si poplivat muzou pravem... protentokrat. Jinak jen hate. ( to uz zname).
      • Konzole jsou hype hype bla bla bla... Už těhlech odpadků mám dost, přeplácanej CryEngine, bla bla bla... PC wins again.... Jestli tohle považuješ za objektivní hodnocení, které není ovlivněné nenávistí už z pricincipu, protože se jedna o konzolovou hru, tak nemáme o čem diskutovat, zvlášť, když 90% zdejšího hodnocení a reagovaní je od lidí, co tu hru nehráli.
        • Sorry, ale onebutton koridor bude onebutton koridor nezavisle na tom, na cem bezi. To ze je to kritizovany jenom kvuli tomu, ze to jede na konzoli je projev tvojeho butthurt fanbojstvi, nic jinyho. *3*
          • Je to launchová hra. Ty slouží jako technologické dema, jako ukázka, čeho jsou nové konzole zhruba schopné. Nikdo originalitu ani revoluci nečekal.

Moje fanbojství? Já hru, ani Xbox One nevlastním. Jen se pozastavuji nad tou nelogičtností dané diskuze. Hru jsem nehrál a nemůžu proto soudit, stejně ani tak nemůžou všichni ostatní, co Ryse nehráli. Ale stejně to dělaj. Hra dostala 6/10, coż je z matematického hlediska nadprůměr a stejně si to banda těch, co hru odsoudili, přebírá po svém, i když jak už jsem zdůraznil hru nehráli, a nazývají hru sra*kou a motaj do toho PC. To potom jasně dokládá fakt, že jediní fanbojové jsou tady oni ne já.

A ty, jelikož se mi snažíš oponovat a slovíčkaříš, stejně tak vsadím svoje boty, že hru si nehrál, tak jsi fanboj taktéž.
            • Ok *3*
        • Jack1947
          Hezke je ze teddy tim padem je podle tebe tech 90% co to nehrali, hateru nebo co... Konzole hype jsou (aspon ty nove) V tomhle pripade, se holt prepocitali, me jako konzolistu to spise rmouti. To je tak vse co se da k tomu napsat, nazor ovlivnen je a on by to ani nekdo hrat nemusel... je to skriptovana AKCE v koridoru ale nedostala svych slibu a hype samozrejme byl. Bez nej to uz v dnesni dobe nejde. Mohli by s tiom ubrat, kdyz uz je na hate kazdy zvykly... Souhlas.
          • Tobě očividně zas hrabe nejvíc ze všech, protože máš problém pochopit co jsem napsal a ještě větší, něco sám smysluplného napsat.
            • Jack1947
              Jo, a HYpe byl je a bude, taksito prelousek jak chces sam. *3*
  • Lawliet
    Za šampón!
  • MidnighT91
    Už mám těchhle odpadků dost a nechutně přeplácanej Cryengine tomu nepomůže...
  • Vitekb
    115 komentářů z toho 118 nových?
    Co to na mě zkoušíte? *4*
    • Mart9
      na čem jedeš?
      • Na tvy mame, ty decko :D
        • Mart9
          déčko?
  • samej hype hype konzole sem konzole tam a pak z toho vychází takoýhle srance..PC je PC a dej mínus kolik můžeš, nebejt tu x let tyhle krámy,. už hrajem dávno v lepší technologii
    • smejki
      >"už hrajem dávno v lepší technologii"
      Ne
    • kennyB
      Ty voe, další hardcore klávesák *1* Proč se takovýhle vychvalování pc objevuje většinou u článků na hry pro kozole??? *8*
    • zmetpismen
      Je to nejvetsi zvast. Hralo by se mnohem hur a ja uz bych byl davno nucen svoji 5770 nahradit necim novym. To ze tu zustaly konzole tak dlouho donutilo vyvojare premyslet a hledat co nejlepsi optimalizace a setrit kazdej polygon a kb v pameti. Jiste tech 7 let ma i sva negativa ale je treba nahlizet na obe strany mince.
      • Keyz
        Je to pouze o schopnosti a ochotě vývojářů. I kdyby měli neomezený HW tak tupec to udělá náročné pro všechny a borec to propracuje aby po změně nastavení si zahrála většina.

Konzole část toho pouze vynucují a blbý, že ta laťka je zde pak moc dlouho a nemění se. Sice na PC stále je možnost to upravit a nějak posunout ale to nedělá moc tvůrců.
      • "premyslet a hledat co nejlepsi optimalizace a setrit kazdej polygon a kb v pameti" cti jako "grafika se nikam neposunula" *15*
        • Coz je krasny, ale ani jedno se v dnesnich AAA hrach nedeje. Treba posun mezi BF3 a BF4 moc dvoum letum neodpovida a Ghost je grafika z minulyho stoleti a mozna vic narocna jak BF3. Atd.
          • zmetpismen
            Proc neco takoveho pouzivat kdyz jsou si temer jisti ze to jejich fanousci koupi v jakemkoliv stavu. A ver ze vyvojar by to klidne pouzil a posouval limity ale oni firmy nevedou. Pokud bude pan v kravate urcovat co se pouzije za technologie a co ne i kdyz zna engine jen ze slidu tak se nemuzes divit ze se to nepouziva. A kde se to pouziva fakt nevim snad nekde jo a byl to jen priklad jedne veci takovych neviditelnych uprav jsou mraky.
            • zmetpismen
              Abych pravdu rek tak nevim protoze toho hraji dost malo ale treba crysis3 se mi zdal lepsi nez crysis2 zda je ale lepsi jak prvni dil po hratelnostni strance nevim ale zajiste se za tu dobu dost veci udalo v enginu ktere proste jen tak videt nejdou. Hry se proste uz nebudou posouvat tak rychle jako pred par lety.
            • Nerikam ze to nepouzivaji, rikam ze to nejde videt. Nebo ktera AAA za poslednich par let vypada lip jak jeji predchudce a jede lip?
            • zmetpismen
              Prekvapuje me tva jistota v tom ze vis ze to zadne studio nepouziva navic je to jen jedina vec (zrovna docela extremni) ale zajiste se pouzivaji veci ktere bereme za samozrejme ale bez konzoli by tu nebyly. Pokud nedokazes pripustit ze se i diky konzolim alespon castecne zrychlila, zefektivnila pipeline pak je tato diskuze zbytecna *3*
            • Ano a proto jsem v reakci na tebe napsal to co jsem napsal. Teorie a schopnosti jsou krasny, ale momentalne v praxi nejsou videt pokroky mozna az na par vyjimek.
        • zmetpismen
          Pravda nevim co na to napsat protoze se to neda vyvratit ze by se vyvoj neubral stejnym smerem i kdyby zadne konzole neexistovaly. Proste neverim ze by vzniklo tolik nastroju na vyvoj a ze by byli vyvojari tak nuceni se je naucit co nejefetivneji pouzivat a premyslet u prace.
          Koukni se treba na tohle portfolio na scenu s nazvem "the lab" je mozne ji stahnout a otevrit v udk. Je to jeho volnocasovka a cela scena je pouze na jedne texture (tusim 1024) a v kazdem kanalu je neco jineho neverim ze by takto lide premysleli kdyby nebyli limitovani pameti.
          http://www.torfrick.com/
          • thatguy
            Bylo to na 512px textuře..a je to vskutku geniální počin.
        • thatguy
          Grafika se možná tolik neposunula, zato se posunuly metody, kterýma se ji docílí. To že se musí šetřit grafická paměť není špatně, naopak, nutí to grafika u modelování, bakeování, texturování přemýšlet..věř nebo ne, takhle se přichází na nové věci. Tím, že nad nimi přemýšlíš. Fakt.

Edit: Dokonce na toto téma i myslím mluvil Vávra v minulém podcastu. Ale nejsem si jistej. Kdyžtak mě opravte.
  • PravyMonty
    Pc hráči pozor! Tato pecka byla předělána i na PC, můžete si ji zdarma zahrát v prohlížeči zde :

http://sebastianwiberg.se/ryse/
    • Dalo to zabrat, ale dal jsem asi 1554998754565456 bodů. Zkuste to někdo překonat.
      • Jack1947
        4.694342004503521e+36

RYSE points: 2.4112922128569834e+47
        RYSE points: 3.2337072283169884e+52
        RYSE points: 4.727422210210354e+54
        RYSE points: 4.5987703431809044e+58
        RYSE points: 8.73994637811493e+60

Dit se tam ani vyhrat neda hraje se to samo... je to nuda. Jestli se takhle bude hrat na presptristi generaci tak teeda hruza no. *16*
      • MickeyMutant
        Těžítko na Space?
    • Škoda, že se pomocí A hráč kryje/brání... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit