Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady je prostě vidět to, že crytek neumí dělat hry. Pouze "tech dema". Byť je to herně na úrovni min, tak nikdo nemůže zapřít nádherné zpracování...
    • Kacíři. Za Far Cry 1 a Crysis 1 u mně mají místo v síni slávy.
      • Vždyť Crysis je to samý co Far Cry, akorát tam máš nanooblek. A než budeš protiargumentovat (pokud vůbec), tak se nad tím zamysli.
        • Eerrmm... co přesně je na tom špatně?
          • Třeba to, že hraješ stejnou hru dvakrát, akorát v té druhé je gameplay o něco málo zábavnější díky nanoobleku, který jako jediný beru na celé Crysis sérii jako velké plus obohacující nudnou, stereotypní hratelnost?
            • Jak to říct... To je jako říct že rozdíl mezi Warcraftem 2 a 3 je v hrdinech. Samozřejmě že základ je obedobný - jsou to střlečky, proboha :) Pokud se bavím u první, a pak se nezávisle na tom bavím i u druhé, tak nemám ve zvyku se cítitošizeně ;)
      • Keyz
        Tj. Vypadlo to skvěle a byla to klasická FPS. Hodně možností během boje, zajímavé lokace atd...

V poslední době se k tomu vrátil snad jen Shadow Warrior. *9*
      • Mart9
        Crysis 1 je pro mě legenda. Je jen velmi málo her, na které bych měl tak skvělé vzpomínky.
        • myslis tamto techdemo, kde enemakovi strelis 3x do hlavy a jeho to nezajima ?
  • Krescz
    Presne takove hodnoceni jsem cekal kdyz jsem videl prvni video ze hry...krasna tupa hra...urcena pro hrace COD *11* *11*
    • Jak kazda konzolovka... *3*
      • Myslím, že série God of War, Uncharted a hry typu Heavy Rain, Beyond nebo Journey svědčí o opaku. Ostatně i Dark Souls jsou původně PS only.
        Pointa je v tom, aby hráči nekupovali tyhle primitivnosti a ty se pak nevyplácely produkovat...IMHO.
        • Ty koridorovky? Ne diky. *3*
  • Ale takto to funguje temer vsude. O podobe produktu nerozhoduji ti, co jej navrhuji a vytvareji, ale ti co maji v ruce penize ktere vyvoj financuji.
    Predstavte si ze kravatak ma balik penez a ukol jej znasobit. To je smysl jeho prace. Pokud dospeje k zaveru ze je vyhodnejsi nacpat penize do marketingu a zblbnuti zakaznika, nez do dalsiho natahovani vyvoje za cilem kvalitniho produktu, co asi udela? On je hodnocen dle zisku, ne dle spokojenosti zakazniku.
    A dokud bude k dispozici tupe stado, ktere se necha oblbnout reklamou, proc by se vubec zabyval kvalitou neceho, co nikomu neznici ani neohrozi zdravi a co bude za par mesicu mrtve a nikdo si na to nevzpomene? Hlavne ze se to proda. *1*
    • Eeeermmmm... Co přesně je na tom špatně? Kravaťák nařídí to, co chtějí lidé. Nevidím tam žádnou obecnou chybu...
      • Tak to chapes uplne spatne. Kravatak nenaridi to, co chteji lide. Myslis ze lide chteli takovou hru a blbi recenzenti ji davaji malo? *1*
        Ne, milej zlatej. Kravatak si vyhodnoti ze je pro nej vyhodnejsi pouzit penize pro manipulaci blbcu ke koupi, nez na kvalitnejsi vyvoj. Fakt myslis ze se dnes vynakladaji tak obrovske castky na marketing, aby se lidi dovedeli jaka kvalita se jim nabizi? *1*
        Nebo je to na tebe moc slozity?
        • Jedndouché: kdyby ji lidé nechtěli (nekoupili), tak se neprodá, a tudíž ani neudělá ;) Ano, lidé ji mohou chtít ze špatných důvodů (nevyznají se, nemají vkus, neověří si informace), ale to je problém z mého pohledu u lidí, ne u výrobců...

BTW myslíš že jsou filmy pro masy tak nezajímavé kvůli nějakému ďábelskému marketingu?
      • obecná chyba je že lidi vlastně neví co chtějí a chytrý kravaťák toho dokáže využít :)
  • Mart9
    Z posledního FC jsem pochopil, že je to snadné na mozek a dobré na atmosféru, takže cílovka asi nejsou hardcore hráči. Pokud ale může mít úspěch něco jako COD, proč by ho nemohla mít tahle zážitková hra?
  • Ahoj, nějak se ty hry z antiky v poslední době vůbec nedaří. Po špatným Rome 2(jednou dohráno za Spartu) i Ryse, a to jsem si chtěl jen kvůli této hře koupit Xbox One. Zatím stále zůstanu u Playstationu. Zdarec
  • michaliuz18
    slabe po celom svete ale tu je to este slabsie:D klasika ..ale neriesim to uz
    mate pravdu je to slaba hra , taka detska co sa len machruje grafikou .. co budu robit po novom kazde nove hry mam ten dojem ..ultra grafiku no samotna hra na Péčko
    no nic radsej prejst odznova god of war , DMC , castlevaniu a budem sa bavit viac ako pri tomto ... lebo japonci ,konami a spol vedia ako na sekačky (dmc a iné)
  • Zdá se, že mindráků čtenářů games z číselného hodnocení her se tu jen tak nezbavíme *7*
    get over it, proboha.
  • Rozhodne je to rozmanitejsi hra nez Total War Rome II.
  • Cosi
    Ani chvíli jsem nevěřil, že to psala nějaká žena. Ty přesně samé věci, co říkal Olejník a Smutný ve Fight Clubu použity v recenzi. To je trapné vydávat se za dívčí pseudonym.
    • xDragunov
      Vysvětlení je nasnadě. Proradný Olejník mi dělá QA, takže tu recenzi četl dlouho před tím, než tu vyšla - shoda použitých frází je, vzhledem k názorové shodě ohledně Ryse, možná. Ostatně, kdo by si bral jako dívčí pseudonym tak blbý příjmení :)
    • jnsCZ
      No a když si přečteš pár dalších recenzí na jiných webech, tak dost možná zjistíš, že jsou tam zmíněné ty samé věci - jmenovitě hezká grafika a slabý soubojový systém. Čím to bude? :)
      • Cosi
        Myslel jsem třeba konkrétně: "Kde se uprostřed Říma barbaři vzali, není vysvětleno a hra se neobratně snaží tvářit, že to ani není důležité." Je jasné, že grafika bude hodnocena v každé hře na nový systém a u bojovky zase soubojový systém *7*
  • Průměr je 5. Jako hra je to čistý podprůměr, nejlépe za 4. Jako technologické demo dejme tomu těch 6.
    • Jack1947
      Negative, to bys urazil CRYSIS.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit