Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lebo to hravam a 6/10 je hlupost ale je to tak ako som napisal 100 ludi 100 nazorov
  • pleť plná beďarů, mastnej ponytail a 25 kilo nadváha? Chápu, vaše rodový znaky, ale neprojektuj to prosím do někoho jinýho. Přezdívka antinerd /nedivil bych se, kdybys sám byl nerd jako prase, narozdíl ode mě/ svědčí o tvé primitivní osobnosti, založené na neustálém porovnávání ve svém okolí, ze kterého materiálně, intelektuálně a bohužel nejspíš i vzheldově nevycházíš nejlíp, takže si pak snažíš vybíjet frustrace trollením na webech jako je tenhle, jenže ouha, moc ti to nevychází, jelikož máš chabé vyjadřovací prostředky a fantazie jsi taky moc nepobral.
  • Jedndouché: kdyby ji lidé nechtěli (nekoupili), tak se neprodá, a tudíž ani neudělá ;) Ano, lidé ji mohou chtít ze špatných důvodů (nevyznají se, nemají vkus, neověří si informace), ale to je problém z mého pohledu u lidí, ne u výrobců...

BTW myslíš že jsou filmy pro masy tak nezajímavé kvůli nějakému ďábelskému marketingu?
  • Jak to říct... To je jako říct že rozdíl mezi Warcraftem 2 a 3 je v hrdinech. Samozřejmě že základ je obedobný - jsou to střlečky, proboha :) Pokud se bavím u první, a pak se nezávisle na tom bavím i u druhé, tak nemám ve zvyku se cítitošizeně ;)
  • Dalo to zabrat, ale dal jsem asi 1554998754565456 bodů. Zkuste to někdo překonat.
  • Proboha vždyť to dostalo 6/10, co ti na tom přijde zaujaté?

Osobně bych řekl, že je to spíš ještě nadhodnocené...
  • zahrajte si a potom si spravite recenziu sami ...myslim ze tato recenzia je dost zaujata ale neva sto ludi sto chuti
  • Každý kdo tuhle slátaninu sledoval od počátku vývoje musel vědět jak to dopadne. Stačí už jen to že měla být Kinect only...
  • Škoda, že se pomocí A hráč kryje/brání... *7*
  • Tilwaen
    Takže jakmile do PC zapojíš gamepad a odložíš k+m stranou, tak se z těchto "pořádných her" stane "konzolová srajda"?
  • Kozy
    Protože to říkám já. Jeden hipsterskej motiv nedělá dobrou hru. Souhlasim s tim co psal Dan Vávra v Levelu. Jinak mám indie hry moc rád, prakticky už jsou to jediný co hraju ale odmítám si z každý chujoviny sednout na zadek.
  • zmetpismen
    byla to tusim prednaska ze siggraphu. Hra je to sice horsi ale technologie v ni pouzite jsou dle meho v poradku *3*
    edit: diky za nazev stejne jsem to nenasel snad pozdeji *3*
  • thatguy
    Bylo to na 512px textuře..a je to vskutku geniální počin.
  • To vies, su to take trosku trosky, ktore nevedia nic ine, iba 5 minut nieco hrat a potom to cely den komentovat vsade po webe...strasne nudne zivoty *7*
  • Pokud to bylo ve vývojářském deníku této trapné hry, tak zkus: SuperÜberTransSiegeKillingTower
  • tos trefil kazdy si rad kopne do mrtvoly *1*
  • GlaDOS
    Protože to říkáš ty, nebo Rhuland?
  • MickeyMutant
    Looking back, there was never ever chance for any kind of glorious summer with this son.
  • Ok *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit