Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Hezke je ze teddy tim padem je podle tebe tech 90% co to nehrali, hateru nebo co... Konzole hype jsou (aspon ty nove) V tomhle pripade, se holt prepocitali, me jako konzolistu to spise rmouti. To je tak vse co se da k tomu napsat, nazor ovlivnen je a on by to ani nekdo hrat nemusel... je to skriptovana AKCE v koridoru ale nedostala svych slibu a hype samozrejme byl. Bez nej to uz v dnesni dobe nejde. Mohli by s tiom ubrat, kdyz uz je na hate kazdy zvykly... Souhlas.
  • Kvuli tobe pusinko? Ale no tak :D
  • Konzole jsou hype hype bla bla bla... Už těhlech odpadků mám dost, přeplácanej CryEngine, bla bla bla... PC wins again.... Jestli tohle považuješ za objektivní hodnocení, které není ovlivněné nenávistí už z pricincipu, protože se jedna o konzolovou hru, tak nemáme o čem diskutovat, zvlášť, když 90% zdejšího hodnocení a reagovaní je od lidí, co tu hru nehráli.
  • Na tvy mame, ty decko :D
  • Ze 100 diskutujicich tady to hrali maximalne dva, ale vsichni maji jasno :D Sou to jenom hry a vy si div nenadelate do kalhot, abyste tu ze sebe delali sasky :D
  • Ano a proto jsem v reakci na tebe napsal to co jsem napsal. Teorie a schopnosti jsou krasny, ale momentalne v praxi nejsou videt pokroky mozna az na par vyjimek.
  • Samozrejme, reagovat na neco, mluvit o necem, hodnotit neco, vyjadrovat svuj nazor atd. muzes jenom kdyz te nekdo nuti to koupit. *3*
  • zmetpismen
    Proc neco takoveho pouzivat kdyz jsou si temer jisti ze to jejich fanousci koupi v jakemkoliv stavu. A ver ze vyvojar by to klidne pouzil a posouval limity ale oni firmy nevedou. Pokud bude pan v kravate urcovat co se pouzije za technologie a co ne i kdyz zna engine jen ze slidu tak se nemuzes divit ze se to nepouziva. A kde se to pouziva fakt nevim snad nekde jo a byl to jen priklad jedne veci takovych neviditelnych uprav jsou mraky.
  • Nene foreveralone tlouštíku, vim moc dobře kdo seš, tak se nesnaž bejt vtipnej, moc ti to nejde :D
  • Lol, většina tu na to nadávají, jako by je někdo nutil si koupit Xbox One a tuhle hru. Vám už vážně hrabe z těch her. *6*
  • Coz je krasny, ale ani jedno se v dnesnich AAA hrach nedeje. Treba posun mezi BF3 a BF4 moc dvoum letum neodpovida a Ghost je grafika z minulyho stoleti a mozna vic narocna jak BF3. Atd.
  • zmetpismen
    Pravda nevim co na to napsat protoze se to neda vyvratit ze by se vyvoj neubral stejnym smerem i kdyby zadne konzole neexistovaly. Proste neverim ze by vzniklo tolik nastroju na vyvoj a ze by byli vyvojari tak nuceni se je naucit co nejefetivneji pouzivat a premyslet u prace.
    Koukni se treba na tohle portfolio na scenu s nazvem "the lab" je mozne ji stahnout a otevrit v udk. Je to jeho volnocasovka a cela scena je pouze na jedne texture (tusim 1024) a v kazdem kanalu je neco jineho neverim ze by takto lide premysleli kdyby nebyli limitovani pameti.
    http://www.torfrick.com/
  • thatguy
    Grafika se možná tolik neposunula, zato se posunuly metody, kterýma se ji docílí. To že se musí šetřit grafická paměť není špatně, naopak, nutí to grafika u modelování, bakeování, texturování přemýšlet..věř nebo ne, takhle se přichází na nové věci. Tím, že nad nimi přemýšlíš. Fakt.

Edit: Dokonce na toto téma i myslím mluvil Vávra v minulém podcastu. Ale nejsem si jistej. Kdyžtak mě opravte.
  • Lawliet
    Za šampón!
  • Mart9
    na čem jedeš?
  • "premyslet a hledat co nejlepsi optimalizace a setrit kazdej polygon a kb v pameti" cti jako "grafika se nikam neposunula" *15*
  • thatguy
    Netvrdil jsem, že je to dobrá hra. Z toho co jsem přečet, bych to hrát nechtěl. Jen jsem prostě poznamenal, že grafické oddělení odvedlo boží práci.
    A k tomu co si psal..no, počítačová grafika má tu výhodu, že díky ní můžeš vytvořit i věci a místa, která v reálném světě už neexistují, nebo vůbec neexistovali. Těžko by si teď našel živou věrohodně zrekonstruovanou lokaci plnou římanů s kvalitní dýchatelnou atmosférou.
  • zmetpismen
    Je to nejvetsi zvast. Hralo by se mnohem hur a ja uz bych byl davno nucen svoji 5770 nahradit necim novym. To ze tu zustaly konzole tak dlouho donutilo vyvojare premyslet a hledat co nejlepsi optimalizace a setrit kazdej polygon a kb v pameti. Jiste tech 7 let ma i sva negativa ale je treba nahlizet na obe strany mince.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit