-
Holt nemáš buňky na to, abys pochopli intelektuální hru o dvou slečnách, co neměly rády klobásy...
EDIT: špatně napsáno...pár slov přeházeno, aby to vůbec dávalo smysl -
Ani na benchmark se nehodí, protože na konzoli jede vše 30 FPS a tam se to blbě testuje. Navíc nastavení tam taky nelze měnit.
-
No, cece mozna ses trefil pac vcera jsem vyjimecne mohl byt...
-
Navíc tady jako těžko srovnávat. To je tak vyfocené aby to vypadalo supr.
Ve hře si pak často vidíš jiný věci ale v porovnáni se starou generací to na první pohled vypadá opravu dobře. I když škoda, že konzole nemají mnoho efektů kterou jsou na PC. Pak by to vypadalo, ještě věrohodněji. -
Minecraft? To jako vážně, nebo si ze mě děláš jen piču? Z Uncharted ses málem poblil, ale u Minecraftu sis pohonil?
Končím. -
Mně hlavně z toho článku nas*ala připos*anost tvůrců ohledně stripu Dickwolves (btw. velmi povedený a pravdivý strip) od Penny Arcade, kvůli kterému nejeli vystavovat na PAX, aby nenaštvali tu jednu náhodnou feministku, co hraje hry...
Vávra to napsal fakt skvěle a s tímhle jediným jeho článkem, který jsem v nových levelech četl, souhlasím na 100%... -
To nevadí, ale já je hraji na k+m a to je úplně jiná liga
-
Všechny vyjmenované hry jsou na konzolich taky
-
Ty co jsou vic jak jeden koridor *15*
-
tak např. Minecraft, WoT, Mass Effect, Skyrim
-
už od prvních "epickejch" videií, kdy ti pro vyvojáři popisovali ty "úžasný" technologie, jak je to hrozně nextgen hra atd. bylo vidět, že to bude totálně blbá koridovka, pro jednoduchý, nenáročný lidi. Tadle hra by se hodila maximálně tak na benchmark testy, a nezaslouží si ani 4/10, protože kvůli hrám, jako je tato, vznikají hry, jako je tato :DD
-
napiš nějaký "pořádný hry", ať si můžu rozšířit obzory. jasně, vše je subjektivní, ale když říkáš, že ses u uncharted málem poblil smíchy, tak by mě fakt zajímalo, jaký "pořádný hry" hraješ.
-
obecná chyba je že lidi vlastně neví co chtějí a chytrý kravaťák toho dokáže využít :)
-
přesně tak, když god vyšel, tak sem slintal nad vídeama, chtěl sem to moc moc hrát a štvalo mě, že nemám stejšna, to samý gran tourismo, uncharted, pak sem si loni tu komickou krabičku pučil a ROFL, všechno pomalý, předpotopní ui, gt6 se instalovalo snad dvě hodiny, ROFL, a hra stejnak žádnej zázrak, navíc naprostá absence poškození no prostě rofl rofl rofl
uncharted, kterej všichni kolem mě chválili a jakou to má grafiku, sem se málem poblil smíchy když sem to pak spustil doma, ale tak budiž, já odkojenej tomb raiderem sem tomu dal šanci asi tři chaptery a vysmátej sem to přestal hrát, hráči ps3 vůbec netuší, co to sou pořádný hry
a god of war, ano, hezky se na to kouká, to je asi tak všechno, fakt dodnes nechápu co to je za konzolovej svět za vtip *2* -
No jo, ale k čemu to je, když ta hra je o ničem? Pokud chci krásnou grafiku, tak si zajdu někde do přírody, je to větší zábava a navíc dělám i něco pro sebe. U her by se měli lidi především bavit a to se poslední dobou moc často neděje
-
Třeba to, že hraješ stejnou hru dvakrát, akorát v té druhé je gameplay o něco málo zábavnější díky nanoobleku, který jako jediný beru na celé Crysis sérii jako velké plus obohacující nudnou, stereotypní hratelnost?
-
Moc se mi líbilo, jak Vávra zkritizoval Gone home v Levelu.... Jde vidět přístup masy...
-
jak tu dávaj za příklad god of war *15* tyhle stupidní konzolový pseudáče baví fakt jenom lidi co maj konzole a nic jinýho, to samý uncharted *15* mrdt konzole do perdele, konzole kurví hry
-
podobný houna byl určitě i doom 4, tohle ukázat carmackovi, tak se všema vyrazí dveře, grafika negrafika, hra má hlavně bavit
-
Když sotva hodinová lesbická hra za 18,99€ může dostat 9/10, tak nechápu, proč by tohle nemohlo dostat 6/10...