Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Eeeermmmm... Co přesně je na tom špatně? Kravaťák nařídí to, co chtějí lidé. Nevidím tam žádnou obecnou chybu...
  • Eerrmm... co přesně je na tom špatně?
  • QTE koridor může být za určitých okolností zábavná hra. To, že Tě ten žánr nebaví, je jiná věc.
  • Vždyť Crysis je to samý co Far Cry, akorát tam máš nanooblek. A než budeš protiargumentovat (pokud vůbec), tak se nad tím zamysli.
  • Ty koridorovky? Ne diky. *3*
  • Cosi
    Myslel jsem třeba konkrétně: "Kde se uprostřed Říma barbaři vzali, není vysvětleno a hra se neobratně snaží tvářit, že to ani není důležité." Je jasné, že grafika bude hodnocena v každé hře na nový systém a u bojovky zase soubojový systém *7*
  • thatguy
    Vypadá to hezky, viz měsíc starej Art Dump z Polycountu:
    http://www.polycount.com/forum/showthread.php?t=129228

Crytek tohle prostě umí.
  • ales.smutny
    Ne, umřeš když se blbě kryješ, uhýbáš :) Když jsou kolem tebe tři až čtyři různí bojovníci, už to chce dobře vnímat, kdy útočit a kdy se krýt. Tam není nějaký řetězec, který se musí QTE vymačkávat při boji, jen při popravách. Ryse funguje jako (jednoduchá) bojovka. Komba jsou jen o pocitu vlastního uspokojení a zkušenostech :)) Hlavně jsou po čase boje tak repetetivní, že člověk fakt chce alespoň ta komba mít co nejvyšší.
  • maros.goc
    DmC a Castlevania je po hratelnostnej stranke omnoho lepsia volba ako Son of Rome, preto by som sa osobne nebal ist na cisty priemer 5/10 a ked k tomu pripocitam este biedne 4 hodinky, tak kludne aj 4/10 :) ale graficky to vyzera neskutocne, tie screeny som doslova ze hltal :)
  • 6/10? čiže 4 hodinový QTE dementný re*ard koridor je vlastne nadpriemerná hra?? good job games.cz....
  • Konkurent God of War ?!? No to určite ! Hral vôbec GOW ten koho to napadlo ????
  • Abych pravdu řekl, já bych se nebál dát Ryse i 7/10, ale 6/10 je asi zasloužené.

Hru jsem si koupil, ale úplně mě na začátku při hraní neoslovila. Jakmile jsem se ale to toho dostal, tak už zhruba od půlky krátké kampaně jsem se začal bavit a multiplayer mě vyloženě mile překvapil. Dnes jedu hru znovu na Legendary a sbírám collectibles.

Ano, je to repetitivní, celkem hloupé, příběh a jeho vyloženě hloupá klíšé (i když 1-2 silné momenty tam jsou) jsou na facku, ale rozhodně pobaví.
  • Keyz
    Tj. Vypadlo to skvěle a byla to klasická FPS. Hodně možností během boje, zajímavé lokace atd...

V poslední době se k tomu vrátil snad jen Shadow Warrior. *9*
  • Myslím, že série God of War, Uncharted a hry typu Heavy Rain, Beyond nebo Journey svědčí o opaku. Ostatně i Dark Souls jsou původně PS only.
    Pointa je v tom, aby hráči nekupovali tyhle primitivnosti a ty se pak nevyplácely produkovat...IMHO.
  • Keyz
    Tedy hlavně umřeš v honu za co nejlepším počtem bodů a uděláš chybu během řetězce který musíš mačkat?

Škoda, že to je tedy bojovka. Na body a to se týká i smrti.
  • ales.smutny
    Jde tam umřít dost snadno, ona ta hra není nějak jednoduchá, zvlášť pokud jí chce člověk hrát na vysoké kombo. To zpomalování se týká jen popravovací sekvence. Která pak už leze na nervy.
  • Mart9
    Crysis 1 je pro mě legenda. Je jen velmi málo her, na které bych měl tak skvělé vzpomínky.
  • Keyz
    Lze tam vůbec umřít? Jak se zdá tak nepřátelé útočí po jednom a vše se zpomaluje aby byla velká šance, že hráč neudělá chybu.

Tvl škoda, že hodně her jede na body a píše to co jsi udělal a jaké kombo apod. Vždy jsem měl rád objevování a i během boje jsem se pak bavil, když se něco stalo a nevěděl jsem co. Tohle je zlo.
  • Kacíři. Za Far Cry 1 a Crysis 1 u mně mají místo v síni slávy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit