-
Průměr je 5. Jako hra je to čistý podprůměr, nejlépe za 4. Jako technologické demo dejme tomu těch 6.
-
Cetl jsem na tu hru i dobre ohlasy, nemyslim si, ze to bude uplne hrozne. Jen si podle me zaslouzi plnou cenu jine hry. Treba ten dead rising 3 jsem si koupil a ten se opravdu povedl, je to velke,zabavne a neni to na par hodin. Dat za ryse 12 stovek s tim, ze po 7-8hodinach mam po zabave, je pro me dost.
-
Ty mas XONE, nebo jsem se spletl. ( nehajtujes pac nemas klapky na ocich).
-
Po sleve... Taky v tom nevidim titul za plnou cenu... To si s next gen exkluzivek obhaji asi jen forza a dead rising 3, ty totiz zabavi na dlouho a jsou povedene... Ryse i kdyby byl dobry, porad to je par hodinova kampan v "tunelu" s ne moc zajimavym MP.
-
"Crytek: Graphics are 60 percent of a game!"
Takže podle games splněno *6* *1* -
Hraju ho, je pravda ze Warface nema co nabidnout ale COOP (kdyz nelaguje a nehrajes s nooby se da). Jedina svetla stranka hry. ( ono zadarmo celkem dost... az na aimboty /wallkhacks ale kde nejsou ze) Crysis ale jo no nebyla to spatna linearni FPS ale to je tak vsechno.
-
Crysis byla jen ukazku moznosti HW ktere za rok (ani ne) byla prekonana optimilizovanejsi a vyladenejsi Warhead... S5it happends. Vedeli ale jak stavit... ale divim se ze nestavily vice.
Nemohlo ne, tedy ano mohlo ale to by pak tech Faillaunchu moc nebylo. Ne vazne byl to takovy spise experiment co uz selhaval pri videich a nakonec selhal i v realu. -
Warface není špatný, to neříkám. Ale zároveň nijak nepřekonává jiné online FPS. A navíc (nevím jak teď, ale ještě tak měsíc zpátky) tam byly šílený lagy, takže mě to kvůli tomu přestalo bavit. Nebudu hrát na EU serveru s pingem cca 200-300.
A Crysis 1 zbožňuju, Crysis2 byla slušná střílečka a bavila mě, Crysis3 graficky paráda, ale ve výsledku chvílemi už nuda.
Ale nevím, kdes vzal, že by měl Crytek přesedlat na UE? Naopak ať zůstanou u CryEnginu. -
"Crytek by měl přesedlat na Unreal" kdybys uměl číst došlo by ti že tohle nikdo neřekl ;), jinak Crytek nikdy neuměl příběh (Crysis je představ si úplně do puntíku to samé co Far Cry), ale technologie jim šli dobře, jo kdyby se víc zaměřili na engine a nechali hry dělat někoho jiného možná by Ryse: Son of Rome mohlo být o dost lepší hrou.
-
Kdo by ji dneska hral ?
-
Udělat lepší hru než je Crysis 3, není nic těžkého.
-
Podle toho, jak se to vezme. Co se vizuálu týče, tak CryEngine je úplně jiná liga než UDK (především krajinky), ale co se funkčnosti týče, tak UDK je jasný vítěz. Teda aspoň jsem nikdy neviděl hru na UDK3, kde by vypadaly krajinky tak dobře, jako v CryEnginu. Doufám, že UE4 v tomto směru dožene krok s konkurencí, jinak to bude zase engine použitelný pouze pro sci-fi.
-
To je sice pravda, viz Bioshock Infinite, ale to je spíš naroubováním nových efektů na starý engine a taky to tak dopadlo (HW náročnost).
-
Kde je HATE? Aha 6/10 takze "spravedlnosti bylo ucineno tentokrat za dost"
-
Nikdo by to uz ani necetl. *3* Takze lepsi je podle me tohle, haterum to da zaminku a bude tu i slusna (muze byt) diskuze.
-
Ty příspěvky o cryteku jsou skvělé, ano vím, že skoro každý z nás je schopen udělat hru jako Crysis, Crysis 2, nebo Crysis 3........ Ježkovy lidi!!! Mě osobně přišla jednička a trojka jako velice slušné FPS, dvojka byla lepší průměr, ale názory typu Crytek by měl přesedlat na Unreal bla bla bla....Warface není taky úplně špatný, ale hned všichni chytří jak opice...
-
Pořád se s ním ale dají kouzlit pěkný věci *2*
Kromě toho mi přijde UDK (verze zdarma) lepší než free SDK od cryteku. -
UE4 ješta ani nevyšel ve finální verzi a UE3 je moc starý
-
a nebo sáhnou vedle třeba pro Unreal Engine.
-
Tobě se naštěstí nikdo z ničeho zpovídat nemusí a vyjadřovat jakbysmet. Když se ti to nelíbí, tak sem nelez. Udělej si vlastní web, podle svého. Zbožňuju tyhlety rádoby chytré zvratky...Smrdí a nikdo je nemá rád...