Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady je prostě vidět to, že crytek neumí dělat hry. Pouze "tech dema". Byť je to herně na úrovni min, tak nikdo nemůže zapřít nádherné zpracování...
  • Jak kazda konzolovka... *3*
  • Krescz
    Presne takove hodnoceni jsem cekal kdyz jsem videl prvni video ze hry...krasna tupa hra...urcena pro hrace COD *11* *11*
  • Karle? Jsi to ty? Zase blouzníš a pleteš si mě se svým tátou, Karle, probuď se!
  • Ale takto to funguje temer vsude. O podobe produktu nerozhoduji ti, co jej navrhuji a vytvareji, ale ti co maji v ruce penize ktere vyvoj financuji.
    Predstavte si ze kravatak ma balik penez a ukol jej znasobit. To je smysl jeho prace. Pokud dospeje k zaveru ze je vyhodnejsi nacpat penize do marketingu a zblbnuti zakaznika, nez do dalsiho natahovani vyvoje za cilem kvalitniho produktu, co asi udela? On je hodnocen dle zisku, ne dle spokojenosti zakazniku.
    A dokud bude k dispozici tupe stado, ktere se necha oblbnout reklamou, proc by se vubec zabyval kvalitou neceho, co nikomu neznici ani neohrozi zdravi a co bude za par mesicu mrtve a nikdo si na to nevzpomene? Hlavne ze se to proda. *1*
  • Mart9
    Z posledního FC jsem pochopil, že je to snadné na mozek a dobré na atmosféru, takže cílovka asi nejsou hardcore hráči. Pokud ale může mít úspěch něco jako COD, proč by ho nemohla mít tahle zážitková hra?
  • Vies, kolko ludi kupuje kazdorocne nove COD? *3*
  • Ahoj, nějak se ty hry z antiky v poslední době vůbec nedaří. Po špatným Rome 2(jednou dohráno za Spartu) i Ryse, a to jsem si chtěl jen kvůli této hře koupit Xbox One. Zatím stále zůstanu u Playstationu. Zdarec
  • Bez si radsi zabehat ven ty obezni temnej nerde a nezavid lidem jejich pritelkyne. Treba se ti taky jednou postesti (az si vycistis plet od bedaru, ustrihnes mastnej ponytail a tak 25 kilo zhubnes) :D
  • michaliuz18
    slabe po celom svete ale tu je to este slabsie:D klasika ..ale neriesim to uz
    mate pravdu je to slaba hra , taka detska co sa len machruje grafikou .. co budu robit po novom kazde nove hry mam ten dojem ..ultra grafiku no samotna hra na Péčko
    no nic radsej prejst odznova god of war , DMC , castlevaniu a budem sa bavit viac ako pri tomto ... lebo japonci ,konami a spol vedia ako na sekačky (dmc a iné)
  • Zdá se, že mindráků čtenářů games z číselného hodnocení her se tu jen tak nezbavíme *7*
    get over it, proboha.
  • jnsCZ
    No a když si přečteš pár dalších recenzí na jiných webech, tak dost možná zjistíš, že jsou tam zmíněné ty samé věci - jmenovitě hezká grafika a slabý soubojový systém. Čím to bude? :)
  • Ano to neznamená, copak já to někde psal ?:)
  • Rozhodne je to rozmanitejsi hra nez Total War Rome II.
  • Mě by docela zajímalo jestli tohle děláš schválně, pod vlivem, schválně pod vlivem nebo opravdu neumíš psát česky (a očividně ani anglicky...)
  • Cosi
    Ani chvíli jsem nevěřil, že to psala nějaká žena. Ty přesně samé věci, co říkal Olejník a Smutný ve Fight Clubu použity v recenzi. To je trapné vydávat se za dívčí pseudonym.
  • Nedajboze na ten stupidny napad s quicktime mackanim tlacitok nieco povedat ked tu bolo preview :D

Inteligentny clovek rozpozna blbost za par sekund :)
  • Jack1947
    Ok, je videt ze ma nekdfo zdravy usudek aby nemel u tehle hry.
  • GlaDOS
    Je starý, ale to neznamená, že indie studiím nepostačí. Copak Outlast vypadal hnusně? Připravovaný Routine nebo takový The Vanishing of Ethan Carter vypadají podle mě znamenitě.
  • Jack1947
    Negative, to bys urazil CRYSIS.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit