Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Už mám těchhle odpadků dost a nechutně přeplácanej Cryengine tomu nepomůže...
  • Vitekb
    115 komentářů z toho 118 nových?
    Co to na mě zkoušíte? *4*
  • samej hype hype konzole sem konzole tam a pak z toho vychází takoýhle srance..PC je PC a dej mínus kolik můžeš, nebejt tu x let tyhle krámy,. už hrajem dávno v lepší technologii
  • Chomaco
    Jak môžeš vôbec porovnávať skutočnú prírodu s počítačovou grafikou? to akože chodíš do prírody kvôli tomu že má super rozlišenie, dobré stíny a ide ti to v kvalitných FPS?........ Je super keď sa človek zoberie a ide do prírody o to pokoj... ale on proste hovorí že tá grafika je pekná (hru som nehrál čiže, jak moc nudná je, neviem povedať)
  • PravyMonty
    Pc hráči pozor! Tato pecka byla předělána i na PC, můžete si ji zdarma zahrát v prohlížeči zde :

http://sebastianwiberg.se/ryse/
  • Šoupnou pár kapříků a hra bude mít 9/10.....jak COD
  • myslis tamto techdemo, kde enemakovi strelis 3x do hlavy a jeho to nezajima ?
  • Jack1947
    Me se to nelibilo, nemam takovyhle HC zalezitosti moc rad. Cetl si vubec recenze? Hral jsem to, jinak si urazlivej na Autora ... ale sam bys vyplodil urcite horsi ne lepsi.
  • Safra vždyť ten gameplay je přesně styl GOWARu . Několik Bosů a ty hry vypadají a hrají se stejně .
    Nezdá se , že by sázeli jen na pomíjivou kvalitu grafiky - i tento styl her má svoje fandy ( nemalé zástupy ochotné tetovat si lebku z Gears of War či Kratose na ramena ;) ) . Vzpomínám na Johanku z Arku , ale tam se alespoň ve své době geniálně přimíchala strategie , takže výsledný gameplay byl hned jinde .
  • třeba efekt hratelnosti *1*
  • Tak to chapes uplne spatne. Kravatak nenaridi to, co chteji lide. Myslis ze lide chteli takovou hru a blbi recenzenti ji davaji malo? *1*
    Ne, milej zlatej. Kravatak si vyhodnoti ze je pro nej vyhodnejsi pouzit penize pro manipulaci blbcu ke koupi, nez na kvalitnejsi vyvoj. Fakt myslis ze se dnes vynakladaji tak obrovske castky na marketing, aby se lidi dovedeli jaka kvalita se jim nabizi? *1*
    Nebo je to na tebe moc slozity?
  • xDragunov
    Vysvětlení je nasnadě. Proradný Olejník mi dělá QA, takže tu recenzi četl dlouho před tím, než tu vyšla - shoda použitých frází je, vzhledem k názorové shodě ohledně Ryse, možná. Ostatně, kdo by si bral jako dívčí pseudonym tak blbý příjmení :)
  • Kozy
    Co je na tom trolení, ta hra je naprostej bullshit, stejně jako Proteus.
  • kdybych myslil jí, tak jí napíšu ne? nejdřív si to zahraj a pak mudruj, madness je všech ohledech daleko lepší než první díl, kterej nepopírám, byl taky dobrej
    a k místní recenzi, ten kdo to recenzoval je jednim slovem debil, kterej by zasloužil pár facek, asi tak
  • Nekrmte tohodle trolla, už je přežranéj.
  • Rhulad
    *4*
  • ten klaun jsem já.
  • nemluvím o benchmark testech na konzoli (co to je za nesmysl), ale o benchmark testech na PC x) *Logic*
  • Jack1947
    Nemyslis nahodou klasickou, Alice pac toto se moc nepobedlo a bylo oznaceno za mirny nadprumer nejen tady. ( kdyz to beru z meho pohledu.)
  • nechápu co za klauna se tu vydává za mě, každopádně ten seznam co tu napsal je jeden velkej vtip, vtipálek jeden. nebudu tu psát co je podle mě dobrá hra, stejnak bys to nepochopil
    přesto mi to nedá, zkus si zahrát třeba alice madness returns at ochutnáš poctivou starou školu v luxusnim balení, prde

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší