-
Abych pravdu rek tak nevim protoze toho hraji dost malo ale treba crysis3 se mi zdal lepsi nez crysis2 zda je ale lepsi jak prvni dil po hratelnostni strance nevim ale zajiste se za tu dobu dost veci udalo v enginu ktere proste jen tak videt nejdou. Hry se proste uz nebudou posouvat tak rychle jako pred par lety.
-
Je to launchová hra. Ty slouží jako technologické dema, jako ukázka, čeho jsou nové konzole zhruba schopné. Nikdo originalitu ani revoluci nečekal.
Moje fanbojství? Já hru, ani Xbox One nevlastním. Jen se pozastavuji nad tou nelogičtností dané diskuze. Hru jsem nehrál a nemůžu proto soudit, stejně ani tak nemůžou všichni ostatní, co Ryse nehráli. Ale stejně to dělaj. Hra dostala 6/10, coż je z matematického hlediska nadprůměr a stejně si to banda těch, co hru odsoudili, přebírá po svém, i když jak už jsem zdůraznil hru nehráli, a nazývají hru sra*kou a motaj do toho PC. To potom jasně dokládá fakt, že jediní fanbojové jsou tady oni ne já.
A ty, jelikož se mi snažíš oponovat a slovíčkaříš, stejně tak vsadím svoje boty, že hru si nehrál, tak jsi fanboj taktéž. -
déčko?
-
Rád bych to zkusil ...už jen kvůli té podívané. :)
-
siege tower
-
zkus siege tower
-
Je to pouze o schopnosti a ochotě vývojářů. I kdyby měli neomezený HW tak tupec to udělá náročné pro všechny a borec to propracuje aby po změně nastavení si zahrála většina.
Konzole část toho pouze vynucují a blbý, že ta laťka je zde pak moc dlouho a nemění se. Sice na PC stále je možnost to upravit a nějak posunout ale to nedělá moc tvůrců. -
Je to trochu OT ale muze mi nekdo rict nazev pojizdnych drevenych vezi plnych vojaku na prekonani hradeb ? Bylo to v nejakem vyvojarskem deniku o teto hre a rad bych se na to podival znovu.
-
Nerikam ze to nepouzivaji, rikam ze to nejde videt. Nebo ktera AAA za poslednich par let vypada lip jak jeji predchudce a jede lip?
-
Jo, a HYpe byl je a bude, taksito prelousek jak chces sam. *3*
-
Sorry, ale onebutton koridor bude onebutton koridor nezavisle na tom, na cem bezi. To ze je to kritizovany jenom kvuli tomu, ze to jede na konzoli je projev tvojeho butthurt fanbojstvi, nic jinyho. *3*
-
Tady by to chtělo apokalypsu která vyhubila dinosaury, nebo aspon aktivní adminy. tahle diskuze páchne jak Parlament České Republiky
-
U tehle si poplivat muzou pravem... protentokrat. Jinak jen hate. ( to uz zname).
-
>"už hrajem dávno v lepší technologii"
Ne -
6/10 = sracka...priemer je az 7/10
-
Mas pravdu ale kdyz jsem si precetl komentare rekl jsem si to same co autor nad tebou. Proste mi prijde ze si nekteri lidi chodi odplivnout uz jen z principu.
-
Tobě očividně zas hrabe nejvíc ze všech, protože máš problém pochopit co jsem napsal a ještě větší, něco sám smysluplného napsat.
-
A kdyz tak koukam na tvuj facebook... covece ty si zase pribral :D
-
Prekvapuje me tva jistota v tom ze vis ze to zadne studio nepouziva navic je to jen jedina vec (zrovna docela extremni) ale zajiste se pouzivaji veci ktere bereme za samozrejme ale bez konzoli by tu nebyly. Pokud nedokazes pripustit ze se i diky konzolim alespon castecne zrychlila, zefektivnila pipeline pak je tato diskuze zbytecna *3*
-
Ty voe, další hardcore klávesák *1* Proč se takovýhle vychvalování pc objevuje většinou u článků na hry pro kozole??? *8*