Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lol, většina tu na to nadávají, jako by je někdo nutil si koupit Xbox One a tuhle hru. Vám už vážně hrabe z těch her. *6*
    • Samozrejme, reagovat na neco, mluvit o necem, hodnotit neco, vyjadrovat svuj nazor atd. muzes jenom kdyz te nekdo nuti to koupit. *3*
      • zmetpismen
        Mas pravdu ale kdyz jsem si precetl komentare rekl jsem si to same co autor nad tebou. Proste mi prijde ze si nekteri lidi chodi odplivnout uz jen z principu.
        • tos trefil kazdy si rad kopne do mrtvoly *1*
        • Jack1947
          U tehle si poplivat muzou pravem... protentokrat. Jinak jen hate. ( to uz zname).
      • Konzole jsou hype hype bla bla bla... Už těhlech odpadků mám dost, přeplácanej CryEngine, bla bla bla... PC wins again.... Jestli tohle považuješ za objektivní hodnocení, které není ovlivněné nenávistí už z pricincipu, protože se jedna o konzolovou hru, tak nemáme o čem diskutovat, zvlášť, když 90% zdejšího hodnocení a reagovaní je od lidí, co tu hru nehráli.
        • Sorry, ale onebutton koridor bude onebutton koridor nezavisle na tom, na cem bezi. To ze je to kritizovany jenom kvuli tomu, ze to jede na konzoli je projev tvojeho butthurt fanbojstvi, nic jinyho. *3*
          • Je to launchová hra. Ty slouží jako technologické dema, jako ukázka, čeho jsou nové konzole zhruba schopné. Nikdo originalitu ani revoluci nečekal.

Moje fanbojství? Já hru, ani Xbox One nevlastním. Jen se pozastavuji nad tou nelogičtností dané diskuze. Hru jsem nehrál a nemůžu proto soudit, stejně ani tak nemůžou všichni ostatní, co Ryse nehráli. Ale stejně to dělaj. Hra dostala 6/10, coż je z matematického hlediska nadprůměr a stejně si to banda těch, co hru odsoudili, přebírá po svém, i když jak už jsem zdůraznil hru nehráli, a nazývají hru sra*kou a motaj do toho PC. To potom jasně dokládá fakt, že jediní fanbojové jsou tady oni ne já.

A ty, jelikož se mi snažíš oponovat a slovíčkaříš, stejně tak vsadím svoje boty, že hru si nehrál, tak jsi fanboj taktéž.
            • Ok *3*
        • Jack1947
          Hezke je ze teddy tim padem je podle tebe tech 90% co to nehrali, hateru nebo co... Konzole hype jsou (aspon ty nove) V tomhle pripade, se holt prepocitali, me jako konzolistu to spise rmouti. To je tak vse co se da k tomu napsat, nazor ovlivnen je a on by to ani nekdo hrat nemusel... je to skriptovana AKCE v koridoru ale nedostala svych slibu a hype samozrejme byl. Bez nej to uz v dnesni dobe nejde. Mohli by s tiom ubrat, kdyz uz je na hate kazdy zvykly... Souhlas.
          • Tobě očividně zas hrabe nejvíc ze všech, protože máš problém pochopit co jsem napsal a ještě větší, něco sám smysluplného napsat.
            • Jack1947
              Jo, a HYpe byl je a bude, taksito prelousek jak chces sam. *3*
  • Průměr je 5. Jako hra je to čistý podprůměr, nejlépe za 4. Jako technologické demo dejme tomu těch 6.
    • Jack1947
      Negative, to bys urazil CRYSIS.
  • Každý kdo tuhle slátaninu sledoval od počátku vývoje musel vědět jak to dopadne. Stačí už jen to že měla být Kinect only...
  • Dobré počtení .. *5*
  • Ale takto to funguje temer vsude. O podobe produktu nerozhoduji ti, co jej navrhuji a vytvareji, ale ti co maji v ruce penize ktere vyvoj financuji.
    Predstavte si ze kravatak ma balik penez a ukol jej znasobit. To je smysl jeho prace. Pokud dospeje k zaveru ze je vyhodnejsi nacpat penize do marketingu a zblbnuti zakaznika, nez do dalsiho natahovani vyvoje za cilem kvalitniho produktu, co asi udela? On je hodnocen dle zisku, ne dle spokojenosti zakazniku.
    A dokud bude k dispozici tupe stado, ktere se necha oblbnout reklamou, proc by se vubec zabyval kvalitou neceho, co nikomu neznici ani neohrozi zdravi a co bude za par mesicu mrtve a nikdo si na to nevzpomene? Hlavne ze se to proda. *1*
    • Eeeermmmm... Co přesně je na tom špatně? Kravaťák nařídí to, co chtějí lidé. Nevidím tam žádnou obecnou chybu...
      • Tak to chapes uplne spatne. Kravatak nenaridi to, co chteji lide. Myslis ze lide chteli takovou hru a blbi recenzenti ji davaji malo? *1*
        Ne, milej zlatej. Kravatak si vyhodnoti ze je pro nej vyhodnejsi pouzit penize pro manipulaci blbcu ke koupi, nez na kvalitnejsi vyvoj. Fakt myslis ze se dnes vynakladaji tak obrovske castky na marketing, aby se lidi dovedeli jaka kvalita se jim nabizi? *1*
        Nebo je to na tebe moc slozity?
        • Jedndouché: kdyby ji lidé nechtěli (nekoupili), tak se neprodá, a tudíž ani neudělá ;) Ano, lidé ji mohou chtít ze špatných důvodů (nevyznají se, nemají vkus, neověří si informace), ale to je problém z mého pohledu u lidí, ne u výrobců...

BTW myslíš že jsou filmy pro masy tak nezajímavé kvůli nějakému ďábelskému marketingu?
      • obecná chyba je že lidi vlastně neví co chtějí a chytrý kravaťák toho dokáže využít :)
  • oktavius66
    Vypadá to opravdu krásně, ale co mi je po grafice když je to blbost... Jako bych si dnes koupil nadupaný značkový PC tower s komponenty z roku 1990 *9* . Na pohled super ale neumí to nic. Smůla, snad příště !
  • Tady je prostě vidět to, že crytek neumí dělat hry. Pouze "tech dema". Byť je to herně na úrovni min, tak nikdo nemůže zapřít nádherné zpracování...
    • Kacíři. Za Far Cry 1 a Crysis 1 u mně mají místo v síni slávy.
      • Vždyť Crysis je to samý co Far Cry, akorát tam máš nanooblek. A než budeš protiargumentovat (pokud vůbec), tak se nad tím zamysli.
        • Eerrmm... co přesně je na tom špatně?
          • Třeba to, že hraješ stejnou hru dvakrát, akorát v té druhé je gameplay o něco málo zábavnější díky nanoobleku, který jako jediný beru na celé Crysis sérii jako velké plus obohacující nudnou, stereotypní hratelnost?
            • Jak to říct... To je jako říct že rozdíl mezi Warcraftem 2 a 3 je v hrdinech. Samozřejmě že základ je obedobný - jsou to střlečky, proboha :) Pokud se bavím u první, a pak se nezávisle na tom bavím i u druhé, tak nemám ve zvyku se cítitošizeně ;)
      • Keyz
        Tj. Vypadlo to skvěle a byla to klasická FPS. Hodně možností během boje, zajímavé lokace atd...

V poslední době se k tomu vrátil snad jen Shadow Warrior. *9*
      • Mart9
        Crysis 1 je pro mě legenda. Je jen velmi málo her, na které bych měl tak skvělé vzpomínky.
        • myslis tamto techdemo, kde enemakovi strelis 3x do hlavy a jeho to nezajima ?
  • Ty příspěvky o cryteku jsou skvělé, ano vím, že skoro každý z nás je schopen udělat hru jako Crysis, Crysis 2, nebo Crysis 3........ Ježkovy lidi!!! Mě osobně přišla jednička a trojka jako velice slušné FPS, dvojka byla lepší průměr, ale názory typu Crytek by měl přesedlat na Unreal bla bla bla....Warface není taky úplně špatný, ale hned všichni chytří jak opice...
    • tomocz
      Warface není špatný, to neříkám. Ale zároveň nijak nepřekonává jiné online FPS. A navíc (nevím jak teď, ale ještě tak měsíc zpátky) tam byly šílený lagy, takže mě to kvůli tomu přestalo bavit. Nebudu hrát na EU serveru s pingem cca 200-300.
      A Crysis 1 zbožňuju, Crysis2 byla slušná střílečka a bavila mě, Crysis3 graficky paráda, ale ve výsledku chvílemi už nuda.

Ale nevím, kdes vzal, že by měl Crytek přesedlat na UE? Naopak ať zůstanou u CryEnginu.
      • Jack1947
        Hraju ho, je pravda ze Warface nema co nabidnout ale COOP (kdyz nelaguje a nehrajes s nooby se da). Jedina svetla stranka hry. ( ono zadarmo celkem dost... az na aimboty /wallkhacks ale kde nejsou ze) Crysis ale jo no nebyla to spatna linearni FPS ale to je tak vsechno.
    • "Crytek by měl přesedlat na Unreal" kdybys uměl číst došlo by ti že tohle nikdo neřekl ;), jinak Crytek nikdy neuměl příběh (Crysis je představ si úplně do puntíku to samé co Far Cry), ale technologie jim šli dobře, jo kdyby se víc zaměřili na engine a nechali hry dělat někoho jiného možná by Ryse: Son of Rome mohlo být o dost lepší hrou.
      • Jack1947
        Crysis byla jen ukazku moznosti HW ktere za rok (ani ne) byla prekonana optimilizovanejsi a vyladenejsi Warhead... S5it happends. Vedeli ale jak stavit... ale divim se ze nestavily vice.

Nemohlo ne, tedy ano mohlo ale to by pak tech Faillaunchu moc nebylo. Ne vazne byl to takovy spise experiment co uz selhaval pri videich a nakonec selhal i v realu.
        • Mě by docela zajímalo jestli tohle děláš schválně, pod vlivem, schválně pod vlivem nebo opravdu neumíš psát česky (a očividně ani anglicky...)
          • Jack1947
            No, cece mozna ses trefil pac vcera jsem vyjimecne mohl byt...
    • Udělat lepší hru než je Crysis 3, není nic těžkého.
      • Jack1947
        Kdo by ji dneska hral ?
        • Vies, kolko ludi kupuje kazdorocne nove COD? *3*
  • maros.goc
    DmC a Castlevania je po hratelnostnej stranke omnoho lepsia volba ako Son of Rome, preto by som sa osobne nebal ist na cisty priemer 5/10 a ked k tomu pripocitam este biedne 4 hodinky, tak kludne aj 4/10 :) ale graficky to vyzera neskutocne, tie screeny som doslova ze hltal :)
  • Ahoj, nějak se ty hry z antiky v poslední době vůbec nedaří. Po špatným Rome 2(jednou dohráno za Spartu) i Ryse, a to jsem si chtěl jen kvůli této hře koupit Xbox One. Zatím stále zůstanu u Playstationu. Zdarec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit